X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staramy się i wspieramy
Odpowiedz

Staramy się i wspieramy

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_85 wrote:
    Miłego dnia ja dzis ide swietowac z M nasza 4 rocznice slubu :):)
    No to życze wam wszystkiego dobrego na kolejne wspólne lata <3

• Bobitta Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    No to jak takie dobre wiesci nas spotkały to moge napisać ze nasza panna od brudnych gaci zaciążyła :D zrobiła dzis bete i pod wieczór zaznaczyła kropka.
    Plus z tego wszystkiego jest taki że nie bedzie kolejnych cykli meczyła dziewczyn na innych wątkach ze swoimi durnymi pytaniami.

I usuneła już konto :D

O kogo chodzi ? :D

Kochane dziewczyny !!! jeszcze raz, (wiem staję się już nudna pewnie) dziękuje za wsparcie i wiarę, której mnie zabrakło!!! Jesteście MEGA WSZYSTKIE !!! Nawet te których po linkach nie znam a i tak wspierały mnie myśle z całego serca.

Vesper. Po tych wydarzeniach nie mam wątpliwości. Zmieniam lekarza prowadzącego!!! Chciałabym na tego ze szpitala ale mąż mówi, że może lepiej tego który mnie do niego wysłał. Czyli pana Dr. Gładysza. Myślę, że niedługo zadecyduję, ale jeśli mąż i ja nabraliśmy zaufania od pierwszej wizyty i wiedział do kogo mnie wysłać od razu i kto ma dobry sprzęt - to to się też liczy.

A swoją drogą to dziwne, że na jednym ultrasonografie widać było bardzo niewyraźnie czy coś tam jest a na drug

Vesper lubi tę wiadomość

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • Bobitta Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    No to jak takie dobre wiesci nas spotkały to moge napisać ze nasza panna od brudnych gaci zaciążyła :D zrobiła dzis bete i pod wieczór zaznaczyła kropka.
    Plus z tego wszystkiego jest taki że nie bedzie kolejnych cykli meczyła dziewczyn na innych wątkach ze swoimi durnymi pytaniami.

I usuneła już konto :D

Kochane dziewczyny !!! jeszcze raz, (wiem staję się już nudna pewnie) dziękuje za wsparcie i wiarę, której mnie zabrakło!!! Jesteście MEGA WSZYSTKIE !!! Nawet te których po linkach nie znam a i tak wspierały mnie myśle z całego serca.

Vesper. Po tych wydarzeniach nie mam wątpliwości. Zmieniam lekarza prowadzącego!!! Chciałabym na tego ze szpitala ale mąż mówi, że może lepiej tego który mnie do niego wysłał. Czyli pana Dr. Gładysza. Myślę, że niedługo zadecyduję, ale jeśli mąż i ja nabraliśmy zaufania od pierwszej wizyty i wiedział do kogo mnie wysłać od razu i kto ma dobry sprzęt - to to się też liczy.

A swoją drogą to dziwne, że na jednym ultrasonografie widać było bardzo niewyraźnie czy coś tam jest a na drugim nawet główka i zarys rączek był widoczny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 10:30

katsuyoshi lubi tę wiadomość

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • Demeter Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_85 wrote:

Wszystkiego najlepszego:)

Demeter
  • Ola_85 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kat i Demeter dziekuje :)

katsuyoshi, Bobitta lubią tę wiadomość

km5s8ribs34fnes6.png
  • Bobby29 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_85 wrote:

Ola gratulacje i wszystkiego dobrego :)

Ja dzisiaj mam wizytę u gin-endo. Zupełnie przypadkiem termin się zwolnił u jakiejs babeczki to się zapisałam, a co mi szkodzi. Może coś sensownego powie, może zleci jakies badania może mnie trochę uspokoi.

Bobitta, twój przypadek przywraca trochę wiarę i w ludzi, i w Tego który gdzieś tam czuwa nad nami!!

Ola_85 lubi tę wiadomość

♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️

Novum ICSI
    Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
    Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
    ET 20.06.2017 :(
    Crio 31.10.2018 :(
    Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt <3 Harmony OK. Dziewczynka <3
    2 mrożaki
  • Bobby29 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a z innej beczki, możecie mnie oswiecic jak mogę sobie tu na of poszukać wykresów ciążowych? Tak edukacyjnie bym chciała pooglądac. Niestety co gdzieś klikne to nie umiem sobie poradzić.. W ogóle to ją należe do tych zimnokrwistych, więc chciałam dokopac się do jakichś wykresów dziewczyn których temp bazową jest dość niska, żeby zobaczyć jak się kształtuje na przestrzeni cyklu.

Pozdrawiam wszystkich i życzę milej soboty!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 10:45

Novum ICSI
    Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt <3 Harmony OK. Dziewczynka <3
    2 mrożaki
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:

A swoją drogą to dziwne, że na jednym ultrasonografie widać było bardzo niewyraźnie czy coś tam jest a na drugim nawet główka i zarys rączek był widoczny.
    Chodzi o Donie :D ta co przez nia przestałam sie tutaj odzywac :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobby29 wrote:
    Dziewczyny, a z innej beczki, możecie mnie oswiecic jak mogę sobie tu na of poszukać wykresów ciążowych? Tak edukacyjnie bym chciała pooglądac. Niestety co gdzieś klikne to nie umiem sobie poradzić.. W ogóle to ją należe do tych zimnokrwistych, więc chciałam dokopac się do jakichś wykresów dziewczyn których temp bazową jest dość niska, żeby zobaczyć jak się kształtuje na przestrzeni cyklu.

Pozdrawiam wszystkich i życzę milej soboty!!
    Wykresy mozesz ogladać na 2 sposoby :D
    1.Wchodzisz w społecznosc i tam masz wykresy na tablicy,znajdua sie tam wykresy obecne.
    2.Galeria-galeria wykresów

• Bobby29 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Wykresy mozesz ogladać na 2 sposoby :D
    1.Wchodzisz w społecznosc i tam masz wykresy na tablicy,znajdua sie tam wykresy obecne.
    2.Galeria-galeria wykresów

Dzięki Kat:)

Novum ICSI
    2 mrożaki
  • Ev Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane :)

Jak tam wczorajszy i dzisiejszy dzień ?

Ja pół nocy nie spalam tak mi bylo niedobrze i na zmianę męczył mnie żołądek i brzuch ;/

Od paru dni boli mnie brzuch tak strasznie jak na @ a tu klops ;( .

436227peh2tec0ns.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 13:42

Evanlyn, Selja, katsuyoshi, Ola_85 lubią tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Bobitta Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc ev !!!!!!!!!
    trzymaj sie cieplutko ;*

Evanlyn, Selja, Ev, katsuyoshi, Vesper lubią tę wiadomość

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane jednak nie mogę bez Was żyć <3

Jedna dziewczyna mnie zdenerwowała i musiałam przerwać swój "urlop" :D nie pisałam ale podczytywałam Was :)

Miłego dnia :) <3

Ev, katsuyoshi lubią tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_85 wrote:
    Ola wytrwałości na kolejne lata w miłości i szczęściu :) <3

katsuyoshi, Ola_85 lubią tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Demeter Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Kochane jednak nie mogę bez Was żyć <3

Jedna dziewczyna mnie zdenerwowała i musiałam przerwać swój "urlop" :D nie pisałam ale podczytywałam Was :)

Miłego dnia :) <3

Witaj kochana, ja nie zaciążona ale też podczytuję tamten wątek. Nie wiem, czy widziałaś ale kolejna tam wpadła i gównem rzuca.

Demeter
  • Demeter Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    Hej Kochane :)

Jak tam wczorajszy i dzisiejszy dzień ?

Ja pół nocy nie spalam tak mi bylo niedobrze i na zmianę męczył mnie żołądek i brzuch ;/

Od paru dni boli mnie brzuch tak strasznie jak na @ a tu klops ;( .

436227peh2tec0ns.gif

Witaj kochana, współczuję ci złego samopoczucia, nie wybierasz się do lekarza? To nie jest normalny cykl, trzeba coś z tym zrobić.
    Ja dziś zbijam bąki, dziś pierwszy dzień z wredotą, nie mam na nic siły. Mąż poszedĺ zmieniać opony, bo najwyższy czas a ja z synem bajki oglądam.

Demeter
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już zareagowałam :) przykro mi tylko ze niektóre dziewczyny są tak złośliwe,nie mają lepszych zajęć tylko wtrącaja się w nie swoje sprawy :( przecież nikt im nie każe tego czytać

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • missy83 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola 85 - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :-)

Selja, katsuyoshi, Ola_85 lubią tę wiadomość

synek 6 lat <3 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
    synek ur. 18.08.2016 <3
    h84fwn15dqixvghy.png
  • missy83 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Już zareagowałam :) przykro mi tylko ze niektóre dziewczyny są tak złośliwe,nie mają lepszych zajęć tylko wtrącaja się w nie swoje sprawy :( przecież nikt im nie każe tego czytać
    Tu chodzi o to, że się pienią,że jest drugi lipcowy wątek ciążowy? ...

synek 6 lat <3 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
    synek ur. 18.08.2016 <3
    h84fwn15dqixvghy.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Demeter wrote:
    Witaj kochana, współczuję ci złego samopoczucia, nie wybierasz się do lekarza? To nie jest normalny cykl, trzeba coś z tym zrobić.
    Ja dziś zbijam bąki, dziś pierwszy dzień z wredotą, nie mam na nic siły. Mąż poszedĺ zmieniać opony, bo najwyższy czas a ja z synem bajki oglądam.

No chyba musze :( do 8 grudnia jeszcze troszke czasu , wiec musze sie zapisac do obojetnie jakiego jeszcze przed ta grudniowa wizyta .

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
‹‹ 306 307 308 309 310 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ