Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:No to jak takie dobre wiesci nas spotkały to moge napisać ze nasza panna od brudnych gaci zaciążyła zrobiła dzis bete i pod wieczór zaznaczyła kropka.
Plus z tego wszystkiego jest taki że nie bedzie kolejnych cykli meczyła dziewczyn na innych wątkach ze swoimi durnymi pytaniami.
I usuneła już konto
O kogo chodzi ?
Kochane dziewczyny !!! jeszcze raz, (wiem staję się już nudna pewnie) dziękuje za wsparcie i wiarę, której mnie zabrakło!!! Jesteście MEGA WSZYSTKIE !!! Nawet te których po linkach nie znam a i tak wspierały mnie myśle z całego serca.
Vesper. Po tych wydarzeniach nie mam wątpliwości. Zmieniam lekarza prowadzącego!!! Chciałabym na tego ze szpitala ale mąż mówi, że może lepiej tego który mnie do niego wysłał. Czyli pana Dr. Gładysza. Myślę, że niedługo zadecyduję, ale jeśli mąż i ja nabraliśmy zaufania od pierwszej wizyty i wiedział do kogo mnie wysłać od razu i kto ma dobry sprzęt - to to się też liczy.
A swoją drogą to dziwne, że na jednym ultrasonografie widać było bardzo niewyraźnie czy coś tam jest a na drug
Vesper lubi tę wiadomość
Bobitta
-
katsuyoshi wrote:No to jak takie dobre wiesci nas spotkały to moge napisać ze nasza panna od brudnych gaci zaciążyła zrobiła dzis bete i pod wieczór zaznaczyła kropka.
Plus z tego wszystkiego jest taki że nie bedzie kolejnych cykli meczyła dziewczyn na innych wątkach ze swoimi durnymi pytaniami.
I usuneła już konto
O kogo chodzi ?
Kochane dziewczyny !!! jeszcze raz, (wiem staję się już nudna pewnie) dziękuje za wsparcie i wiarę, której mnie zabrakło!!! Jesteście MEGA WSZYSTKIE !!! Nawet te których po linkach nie znam a i tak wspierały mnie myśle z całego serca.
Vesper. Po tych wydarzeniach nie mam wątpliwości. Zmieniam lekarza prowadzącego!!! Chciałabym na tego ze szpitala ale mąż mówi, że może lepiej tego który mnie do niego wysłał. Czyli pana Dr. Gładysza. Myślę, że niedługo zadecyduję, ale jeśli mąż i ja nabraliśmy zaufania od pierwszej wizyty i wiedział do kogo mnie wysłać od razu i kto ma dobry sprzęt - to to się też liczy.
A swoją drogą to dziwne, że na jednym ultrasonografie widać było bardzo niewyraźnie czy coś tam jest a na drugim nawet główka i zarys rączek był widoczny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 10:30
katsuyoshi lubi tę wiadomość
Bobitta
-
Ola_85 wrote:Miłego dnia ja dzis ide swietowac z M nasza 4 rocznice slubu
Ola gratulacje i wszystkiego dobrego
Ja dzisiaj mam wizytę u gin-endo. Zupełnie przypadkiem termin się zwolnił u jakiejs babeczki to się zapisałam, a co mi szkodzi. Może coś sensownego powie, może zleci jakies badania może mnie trochę uspokoi.
Bobitta, twój przypadek przywraca trochę wiarę i w ludzi, i w Tego który gdzieś tam czuwa nad nami!!
Ola_85 lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Dziewczyny, a z innej beczki, możecie mnie oswiecic jak mogę sobie tu na of poszukać wykresów ciążowych? Tak edukacyjnie bym chciała pooglądac. Niestety co gdzieś klikne to nie umiem sobie poradzić.. W ogóle to ją należe do tych zimnokrwistych, więc chciałam dokopac się do jakichś wykresów dziewczyn których temp bazową jest dość niska, żeby zobaczyć jak się kształtuje na przestrzeni cyklu.
Pozdrawiam wszystkich i życzę milej soboty!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 10:45
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
nick nieaktualnyBobitta wrote:O kogo chodzi ?
A swoją drogą to dziwne, że na jednym ultrasonografie widać było bardzo niewyraźnie czy coś tam jest a na drugim nawet główka i zarys rączek był widoczny. -
nick nieaktualnyBobby29 wrote:Dziewczyny, a z innej beczki, możecie mnie oswiecic jak mogę sobie tu na of poszukać wykresów ciążowych? Tak edukacyjnie bym chciała pooglądac. Niestety co gdzieś klikne to nie umiem sobie poradzić.. W ogóle to ją należe do tych zimnokrwistych, więc chciałam dokopac się do jakichś wykresów dziewczyn których temp bazową jest dość niska, żeby zobaczyć jak się kształtuje na przestrzeni cyklu.
Pozdrawiam wszystkich i życzę milej soboty!!
1.Wchodzisz w społecznosc i tam masz wykresy na tablicy,znajdua sie tam wykresy obecne.
2.Galeria-galeria wykresów -
katsuyoshi wrote:Wykresy mozesz ogladać na 2 sposoby
1.Wchodzisz w społecznosc i tam masz wykresy na tablicy,znajdua sie tam wykresy obecne.
2.Galeria-galeria wykresów
Dzięki Kat:)♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
Hej Kochane
Jak tam wczorajszy i dzisiejszy dzień ?
Ja pół nocy nie spalam tak mi bylo niedobrze i na zmianę męczył mnie żołądek i brzuch ;/
Od paru dni boli mnie brzuch tak strasznie jak na @ a tu klops ;( .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 13:42
Evanlyn, Selja, katsuyoshi, Ola_85 lubią tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Kochane jednak nie mogę bez Was żyć
Jedna dziewczyna mnie zdenerwowała i musiałam przerwać swój "urlop" nie pisałam ale podczytywałam Was
Miłego dnia
Witaj kochana, ja nie zaciążona ale też podczytuję tamten wątek. Nie wiem, czy widziałaś ale kolejna tam wpadła i gównem rzuca.katsuyoshi lubi tę wiadomość
Demeter -
Ev wrote:
Witaj kochana, współczuję ci złego samopoczucia, nie wybierasz się do lekarza? To nie jest normalny cykl, trzeba coś z tym zrobić.
Ja dziś zbijam bąki, dziś pierwszy dzień z wredotą, nie mam na nic siły. Mąż poszedĺ zmieniać opony, bo najwyższy czas a ja z synem bajki oglądam.katsuyoshi lubi tę wiadomość
Demeter -
Evanlyn wrote:Już zareagowałam przykro mi tylko ze niektóre dziewczyny są tak złośliwe,nie mają lepszych zajęć tylko wtrącaja się w nie swoje sprawy przecież nikt im nie każe tego czytać
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
Demeter wrote:Witaj kochana, współczuję ci złego samopoczucia, nie wybierasz się do lekarza? To nie jest normalny cykl, trzeba coś z tym zrobić.
Ja dziś zbijam bąki, dziś pierwszy dzień z wredotą, nie mam na nic siły. Mąż poszedĺ zmieniać opony, bo najwyższy czas a ja z synem bajki oglądam.
No chyba musze do 8 grudnia jeszcze troszke czasu , wiec musze sie zapisac do obojetnie jakiego jeszcze przed ta grudniowa wizyta .katsuyoshi lubi tę wiadomość