Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEv wrote:łłoooo to dobrze ze przeczytalas
Oczywiscie ciebie tez zapraszam do nas na watek jesli tylko zechcesz dołączyc bedziemy szczesliwe.
Jak cos podrzuce ci linka:)
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/lipcowe-mamusie-2016,8804.html
Ale jak nie chcesz to nie musiszEv lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Robilas dzisiaj czy wczoraj?
Chciałabym widziec jaką mine zrobiłas jak zobaczyłas 2 kreseczki hihi
Dzis nie moglam uwiezyc myslalam ze snie , od razu zadzwonilam do meza ( bo mial mnie do ogolnego lekaza na 13:30 zawiezc ale juz nie ma potrzeby ) to glos mu sie tak trzasl ze myslalam ze sie poplaczeEvanlyn, katsuyoshi, Vesper, Meg0809 lubią tę wiadomość
-
Ev wrote:Dzis nie moglam uwiezyc myslalam ze snie , od razu zadzwonilam do meza ( bo mial mnie do ogolnego lekaza na 13:30 zawiezc ale juz nie ma potrzeby ) to glos mu sie tak trzasl ze myslalam ze sie poplacze
Ev, Bobitta lubią tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Wzruszył się fajno tak się strasznie cieszę ale powiem Ci że jestem zła na Ciebie bo wczoraj mimo że się nie udzielałam za dużo to sprawdzałam co chwile co słychać na forum czy czasem nie napisałaś że pozytyw
Przepraszam !Evanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEv wrote:Dzis nie moglam uwiezyc myslalam ze snie , od razu zadzwonilam do meza ( bo mial mnie do ogolnego lekaza na 13:30 zawiezc ale juz nie ma potrzeby ) to glos mu sie tak trzasl ze myslalam ze sie poplacze
To piękne chwile dowiadywać się takich wspaniałych cudów
Ja jak tylko weszłam i zobaczyłam ze pytasz jak wstawić zdjecie to od razu leciałam na twój wykres Wiedziałam że jest fasolka
Tak bardzo się ciesze że jestescie szczęsliwi
Jesteś jedną z niewielu osób jako dowód że brak owu nie oznacza skreslony cykl !
Jesteś inspiracja i nadzięją dla innych staraczekEv, Evanlyn, Vesper, Meg0809, missy83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Wcale mu się nie dziwie
To piękne chwile dowiadywać się takich wspaniałych cudów
Ja jak tylko weszłam i zobaczyłam ze pytasz jak wstawić zdjecie to od razu leciałam na twój wykres Wiedziałam że jest fasolka
Tak bardzo się ciesze że jestescie szczęsliwi
Jesteś jedną z niewielu osób jako dowód że brak owu nie oznacza skreslony cykl !
Jesteś inspiracja i nadzięją dla innych staraczekpalma, Ev lubią tę wiadomość
-
Ev - gratulacje
Tak czułam, że też będzie
Ja to od kiedy zaczęłam brać luteinę 50 dopochw. praktycznie na "własną rękę", już dwa dni wzięłam i mam ostry ból w szyjce macicy..... jakby ktoś mnie tam mocno kopnął...lub kija włożył......poza tym miałam wczoraj upławy żółto-brązowe..... Zaczynam powoli żałować,że sama "pobawiłam się w lekarza"... .
Teraz sama nie wiem,czy brac nastepną tabl.czy nie..
Czy dzwonić do lekarza mojego czy nie... głupio mi,bo on tej luteiny mi nie zalecil:-(
Masakra.........Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 12:03
Ev, Evanlyn lubią tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
missy83 wrote:Ev - gratulacje
Tak czułam, że też będzie
Ja to od kiedy zaczęłam brać luteinę 50 dopochw. praktycznie na "własną rękę", już dwa dni wzięłam i mam ostry ból w szyjce macicy..... jakby ktoś mnie tam mocno kopnął...lub kija włożył......poza tym miałam wczoraj upławy żółto-brązowe..... Zaczynam powoli żałować,że sama "pobawiłam się w lekarza"... .
Teraz sama nie wiem,czy brac nastepną tabl.czy nie..
Czy dzwonić do lekarza mojego czy nie... głupio mi,bo on tej luteiny mi nie zalecil:-(
Masakra.........