Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Demeter wrote:To zależy jak długie masz cykle, jeśli mniej więcej książkowe to zdecydowanie za późno. Jeśli masz tendencję do długich to jest szansa ale ty sama wiesz najlepiej jakiej są długości.
Evanlyn, palma lubią tę wiadomość
-
Ola_85 wrote:robie kawe z ekspresu Latte i dodaje syrop MONIN jest ich duzo na rynku ostatnio mialam wanilie tylko kupuje te małe buteleczki 0,25 koszt ok 20 zl
-
Evanlyn wrote:Mmmm ale mi smaka narobiłaś może mężulka namówię na expres jako prezent świąteczny
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
Ola_85 wrote:ja mialam wczesniej Tchibo ale po 4 latach zepsul sie i gwarancji nie bylo juz zeby naprawic a dostałam wlasnie drugi w prezencie od meza bo ja kocham kawe i mam teraz sliczny bordowy lakierowany Boscha na kapsułki Tassimo.Polecam bo naprawde tani jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 10:08
-
Evanlyn wrote:I te kapsułki też tanio wychodzą? EDIT: tak w skali miesiąca
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
palma wrote:Hej dziewczyny ))) myślicie że ovufriend może wyznaczyć owulacje pomimo późnego rozpoczęcia mierzenia temp? Bo ja zaczęłam mierzyć w 19dc i nie wiem czy komputer po prostu nie wyznacza owu bo za późno czy ten cykl jest stracony bo bez owulacji
ilu dniowe masz cykle itd
według mojego wykresu ovu potrzebował 3 temperatury przed owulacją żeby ją wykryćEvanlyn, palma lubią tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERDUCHA!!!! doczekałaś się droga założycielko
Ev lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEv wrote:
Nie martw sie bedzie dobrze
A na ulotkach tych lekow nie pisze czy wolno brac w ciazy?Ev, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
Ev wrote:Ooo wlasnie poczytam
Ev, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Evanlyn wrote:Ja teraz mam faze na czytanie każdej ulotki odkąd chciałam sobie przepłukać gardło szałwią: zalałam wodą, czekałam aż się zaparzy i z nudów przeczytałam napisy z tyłu a tu że nie można w ciąży czytam na necie a tu właściwości poronne szok szok
łłoooo to dobrze ze przeczytalas
katsuyoshi, Evanlyn, missy83 lubią tę wiadomość