Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ev Gratulacje !!! Fajne wieści z samego rana
Może faktycznie trzeba porzucić te ślepe patrzenie na wykres i działać!
Anulka:
Dokładnie, może się razem obronimy hihi^^ chociaż mi powoli idzie bo trudna językowa praca... i mimo, że już prawie koniec, to mam ciągłe poprawki...
Człowiek spać pójdzie, wstanie,a tu już tyle do czytania, że głowa małaEvanlyn, Ev, missy83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEv wrote:Chyba poczekam do wtorku jak mi lekaz powie bo jakos mi tu dziwnie pokazuje ze jestem w 9 tygodniu ciazy ?!
Po za tym w 4 tyg ciazy sie jest juz 14 dni po owu . Liczenie ciazy jest dziwne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 12:07
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
Ev wrote:Chyba poczekam do wtorku jak mi lekaz powie bo jakos mi tu dziwnie pokazuje ze jestem w 9 tygodniu ciazy ?!
-
Evanlyn wrote:A podobno luteina nie szkodzi
Ale skąd by miał być ten ból?
Wczoraj nic już nie chciało mi się pisać i czytać na forum,bo mnie taki ból siekł...
Choć zaglądałam,czy coś Ev nie napisała o teście . Bo podejrzewałam, że wyhdą u Ev II krechy
Chyba trzeba będzie jakoś pokonać "wstyd" i zadzwonić do lekarza i przyznać się do swojego uczynku.....przecież tu chodzi o zdrowie....
Może mnie jednak kurcze uczuliĺo...?Evanlyn lubi tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
nick nieaktualnyEv wrote:Napisalam do swojego gin. i kazal odstawic prawie wszystk zostawic tylko lek na tarczyce , vit.D i dokupic actifolin .
Ev jest mozliwe w koncu liczy sie od ostatniej miesiaczki wiec jak najbardziejWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 12:12
Evanlyn, Ev lubią tę wiadomość
-
missy83 wrote:Niby może uczulać...
Ale skąd by miał być ten ból?
Wczoraj nic już nie chciało mi się pisać i czytać na forum,bo mnie taki ból siekł...
Choć zaglądałam,czy coś Ev nie napisała o teście . Bo podejrzewałam, że wyhdą u Ev II krechy
Chyba trzeba będzie jakoś pokonać "wstyd" i zadzwonić do lekarza i przyznać się do swojego uczynku.....przecież tu chodzi o zdrowie....
Może mnie jednak kurcze uczuliĺo...?missy83 lubi tę wiadomość
-
Ev wrote:U mnie to jest chyba niemozliwe zeby to byl juz 8 tydzien ;P
Ev lubi tę wiadomość
-
Missy no chyba lepiej zadzwonić i jakoś to przełknąć... ja mojemu też się wczoraj przyznałam, że zanegowałam jego diagnozę i poszłam do innego, w sumie potwierdził diagnozę tego lekarza, ale nie przyznał się do swojego błędu
8 tydzień, no to już bardzo dużo, mnie zawsze dziwi, że ciąże się tak dziwnie liczy, ale że aż 8? Może 4?
No ciekawe kiedyś zobaczymy )Evanlyn, Vesper, missy83 lubią tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Koleżance która miała 60dniowe cykle na USG pokazywało 12 tydzień wg daty ostatniej @ kiedy w rzeczywistości miała 9 lekarz Ci wszystko powie jak dzidzie pomierzy nic się nie martw kochana
No wlasnie ...ehhh ale sie boje ;(( a gdzie tam do wtorku ... zwariuje do tego czasu .
Myslicie ze to normalne ze mnie tak w podbrzuszu pobolewa ? bo wlasnie zaczelam sie tym martwic ^^Evanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
pietruszkanatki wrote:Missy no chyba lepiej zadzwonić i jakoś to przełknąć... ja mojemu też się wczoraj przyznałam, że zanegowałam jego diagnozę i poszłam do innego, w sumie potwierdził diagnozę tego lekarza, ale nie przyznał się do swojego błędu
8 tydzień, no to już bardzo dużo, mnie zawsze dziwi, że ciąże się tak dziwnie liczy, ale że aż 8? Może 4?
No ciekawe kiedyś zobaczymy )
-
Ev wrote:No wlasnie ...ehhh ale sie boje ;(( a gdzie tam do wtorku ... zwariuje do tego czasu .
Myslicie ze to normalne ze mnie tak w podbrzuszu pobolewa ? bo wlasnie zaczelam sie tym martwic ^^Ev lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny co wy gadacie..
Jaki 4 tydzien?
Ev nie robila testu 14 dni po owu gdzie mialaby miec dopiero 4 tydzien.
8 tydzien ciazy minimum 7 tydzien ciazy ma.
ciaze liczy sie od dnia ostatniej miesiaczki wiec nie ma mowy tutaj o 4 tyg .
4 tydzien to ja mialam jak zrobilam test 2 dni przed @.
Ev a te bóle to normaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 12:20
Evanlyn, Ev, Meg0809 lubią tę wiadomość