Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Palma patrzyłam na Twój wykres właśnie, ale chyba Ci się coś poprzestawiało. Jak długą masz normalnie fazę lutealną ? Bo to co napisałaś w notatkach "termin @" przy tej owulacji, którą wyznaczyło Ci ovu jest niemożliwy ! 10dni na fazę luteala to stanowczo za mało.
palma lubi tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualny
-
Meg, no to mnie pocieszyłaś skoro Twoja gin stwierdziła, że wcześniej nie ma sensu patrzeć, to ten mój na bank w 11dc się wyrwał do przodu
Ze starających jestem jeszcze ja dziewczyny, ale ja zaczynam od przyszłego cyklu, bo jestem po antybiotykach i zostały mi dwie distreptazy...
Dzień dobry tak w ogóleanusia24, Ola_85, Vesper, Meg0809 lubią tę wiadomość
-
Bobitta wrote:Palma patrzyłam na Twój wykres właśnie, ale chyba Ci się coś poprzestawiało. Jak długą masz normalnie fazę lutealną ? Bo to co napisałaś w notatkach "termin @" przy tej owulacji, którą wyznaczyło Ci ovu jest niemożliwy ! 10dni na fazę luteala to stanowczo za mało.
tak masz racje, moja faza l trwa 14-15 dni, a na wykres wstawiłam notatke "termin @" bo jesli tego dnia bym dostala @ to byloby regularnie z dwoma poprzednimi cyklami gdzie bralam progesteron. Ale juz widac ze @ dostane pewnie ok 35dcBobitta lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualnypalma wrote:kat co Ty taka bez enrgii?
Ale mniejsza, ja nie nie bede wam tutaj dupy truć bo ciąza wiąże sie z objawami i zmianami nastroju wiec nie ma sensu o tym ciągle pisać gdyż taka jest kolej rzeczy. -
katsuyoshi wrote:Bez energi bo czuje sie z niej wyssana..
Ale mniejsza, ja nie nie bede wam tutaj dupy truć bo ciąza wiąże sie z objawami i zmianami nastroju wiec nie ma sensu o tym ciągle pisać gdyż taka jest kolej rzeczy.katsuyoshi lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualnypalma wrote:trzymam kciuki zeby szybko przeszlo
Swoją drogą mam ochote na kebaba i mój zaraz pojedzie nam kupic, strasznie dawno nie jedliśmy jakiś rok bedzie już.
A po za tym chciałam ci jakby pogratulować tego że zmieniłaś swoje podejscie i nastawienie na sprawy starań.
Może nikt nie zauważył ale ja zauważyłam zmiane u ciebie pod tym wzgledem.
Już nie zadajesz zbednych co chwile pytan lub innego typu rzeczy.
No powiem że teraz juz mnie nie irytujesz wiec jak najbardziej odpoczynek od forum wyszedl ci na plusWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 13:50
palma, Evanlyn, Vesper lubią tę wiadomość
-
pietruszkanatki wrote:Dzięki missy, widzisz, z Twojego postu także wynika, że jakieś (...)
A powiedz, badania hormonów musi zlecić lekarz, czy mogę sobie "dla sportu" zrobić je sama?
Witam Pietruszka :
można robić badania hormonów prywatnie, bez skierowania.
Ja wszystkie badania hormonalne robiłam prywatnie. Ostatni gin zalecił kilka badań - ale były one płatne.
Wcześniej sama wpadła na to,by posprawdzać hormony,od tarczycowych zaczęłam (tu mi podpowiedziała lekarz rodzinna (!) ). Gin przedostani.... to normalnie nic a nic mi badań nie zlecał. Ale nie chcę do tego wracać...
Evanlyn wrote:Missy cieszę się już że jest ok bo śniłaś mi sie tej nocy chociaż nie widziałam twarzy że trzymałam Cię za rękę i mówiłam że przykro mi że Cię boli po luteinie i że to przejdzie. Znaczy przejmłam się fest...
Witaj, Evanlyn - normalnie zaszczyt mnie spotkał, że się Tobie przyśniłam, he he
Witam wszystkie dziewczyny
Ja ... nadrabiam . Kilka stron mi zostało
Ogólnie u mnie oki...tyle,że wichura za oknem, no i dziś niskie ciśnienie atmosferyczne, tak więc na śpiąco.
Evanlyn, Vesper lubią tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
katsuyoshi wrote:Bez energi bo czuje sie z niej wyssana..
Ale mniejsza, ja nie nie bede wam tutaj dupy truć bo ciąza wiąże sie z objawami i zmianami nastroju wiec nie ma sensu o tym ciągle pisać gdyż taka jest kolej rzeczy.
niech wysysa to , co najlepszekatsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
katsuyoshi wrote:Dzięki ;)w koncu musi przejsc.
Swoją drogą mam ochote na kebaba i mój zaraz pojedzie nam kupic, strasznie dawno nie jedliśmy jakiś rok bedzie już.
A po za tym chciałam ci jakby pogratulować tego że zmieniłaś swoje podejscie i nastawienie na sprawy starań.
Może nikt nie zauważył ale ja zauważyłam zmiane u ciebie pod tym wzgledem.
Już nie zadajesz zbednych co chwile pytan lub innego typu rzeczy.
No powiem że teraz juz mnie nie irytujesz wiec jak najbardziej odpoczynek od forum wyszedl ci na plus
po prostu nie chce życ tylko tym, tylko normalnie funkcjonowac, a poza tym akurat idealnie sie zlozylo bo mam tyle obowiązków ostatnio ze nie mam czasu tak o tym wszystkim myslec ale dzieki ze doceniłas ;pVesper lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualnymissy83 wrote:bobo wysysa trochę energii z matki,
niech wysysa to , co najlepsze
Palma no ja licze ze stara palma nie wróci bo bede zmuszona wtedy zrobic z tobą to samo co z doniapalma, Evanlyn, Vesper, missy83 lubią tę wiadomość
-
Missy właśnie się orientowałam, żeby zrobić te badania na nfz to może zlecić je tylko endokrynolog, w innym wypadku się płaci, a to podobno w sumie jakoś 6 badań i wyjdzie około 240zł... no nic, z ciekawości pewnie zrobię, bo ja lubię drążyć sama takie rzeczy ^^ kiedyś sama wykryłam u mojego jeszcze narzeczonego helicobacter, a lekarze go leczyli i leczyli
Tylko nie bardzo wiem w którym dc iść na te badania, czy na wszystkie w jednym, czy różnie to się rozkłada? W necie jak zwykle rozbieżne informacjeEvanlyn, missy83 lubią tę wiadomość