Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam drogie dziewczynki. Dawno nie pisałam ale starałam się Was na bieżąco przegladac- choć dużo tego . Ev gratulacje wielkieeeee- musiało się to tak skonczyc. Radosc na pewno nieopisana.. Trzymam kciuki za wizyte u lekarza żeby okazało się wszystko ok. Na pewno to będzie tylko formalność , poki co zdrowka dla fasoleczki i rośnijcie sobie. Za reszte starających tez trzymam kciuki, może ta koncowka miesiąca jeszcze cos dobrego przyniesie . Ja za 2 dni zaczne kolejny cykl staran, wszystko na to wskazuje ;-(
Ev, missy83 lubią tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Jak miło leżeć jeszcze w łóżku, wczoraj wzielam sie za trochę większe porządki.. O 22 byłam tak zmeczona, ze zasypialam na stojaco
Dzisiaj męża zagonilam do skończenia porządku w kuchni ^^ zupa podszykowana wczoraj, zostało zrobić kluseczki, miesko i obiad będzie
Doły mi przeszły, dziecię sie trochę uspokoiło - póki co metoda kościelna sie sprawdza.. Mąż jej pokazał piekło i diabla..
14dc a tu ani widu ani slychu nic mnie nie boli.. chyba kupię testy owu, ale mam wątpliwości czy sie sprawdzą
Dzisiaj kolejny wojaż po sklepach budowlanych... I planujemy wakacje nad morzem - pierwsze od 5 lat!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 09:08
missy83 lubi tę wiadomość
-
Ev gratuluje
Ola_85 - ja mam PCO, także jak coś to pisz na priv.
Ja pasuje z tempką w tym miesiącu, zresztą od wczoraj biorę Lutenyl więc będzie zaburzona napewno i wogóle jakoś tak olewam już trochę to wszystko.
Starającym życzę powodzenia !anusia24, Ev lubią tę wiadomość
-
maluutka90 wrote:Ev gratuluje
Ola_85 - ja mam PCO, także jak coś to pisz na priv.
Ja pasuje z tempką w tym miesiącu, zresztą od wczoraj biorę Lutenyl więc będzie zaburzona napewno i wogóle jakoś tak olewam już trochę to wszystko.
Starającym życzę powodzenia ! -
Ja tez juz coraz bardziej z dystansem do tego podchodze. Te nakrecanie sie napewno nie sprzyja, a ponoć jest tak że jak przestajesz o tym ciagle myslec to i prędzej się udaje:) Postaram sie zajmować głowę czym innym bo to nie ma sensu. Milej niedzieli wszystkim zycze, u mnie pogoda piękna, az chce sie zyc
-
nick nieaktualnypalma wrote:Witajcie )) mi ovufriend wyznaczył owulacje w 21dc ale Nie wiem czy to prawdopodobne szyjka wtedy wtz i śluzu praktycznie w ogóle nie miałam. Juz nie wiem w co wierzyć (
anusia24, palma, Ola_85, Ev lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypalma wrote:Dajesz nadzieje tylko my wspolzylismy dzień po niej
A swoją droga polecam co dwa dni i czasem warto rano aby nie bylo to pelne 2 dni tylko 1.5 dnia
Czytałam gdzieś ze współżycie rano zwieksza szanse n ciąże bo kiedy m wystapić owulacja a współżylo sie w tym dniu rano to ma sie świeże plemniki gotowe do działania .
A serduszkowałam wieczorem 2 dni przed owu i rano w dniu owu jakos sie tak złożyło.
Chociaż kochaliśmy sie kiedy mielismy ochote nie patrząc na wykres i jakos tak owu trafilo
Kolejna sprawa to ze wykres wyznaczyl ci tego dnia owu nie znaczy ze tego dnia bylo bo moglo byc dzien pozniej lub wczesniej tym bardziej ze widze nie mierzylas za bardzo tempki od początku wiec nie kierowałabym sie na twoim miejscu w takiej sytuacji wykresem ktory nie jest pelny.Demeter, anusia24, palma, Ola_85, Vesper lubią tę wiadomość
-
palma wrote:Witajcie )) mi ovufriend wyznaczył owulacje w 21dc ale Nie wiem czy to prawdopodobne szyjka wtedy wtz i śluzu praktycznie w ogóle nie miałam. Juz nie wiem w co wierzyć (
Ja tez nie mialam sluzu plodnego w tym cyklupalma, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEv wrote:Ja tez nie mialam sluzu plodnego w tym cyklu
W tamtym cyklu miałam duzo śluzu i byłam pewna że z takim śluzem to napewno się uda no bo niby śluz świadczy o dniach płodnych i owulce a im wiecej tym lepiej a tu lipa wyszła. A za to teraz jak go nie bylo to zaciążyłam wiec co do śluzu sie nie zgadzam
No i wybaczcie że praktycznie jestem dzis nie obecna ale w końcu raczyły zawitać mnie objawy ciążowe... długo na nie czekałam w tej ciązy i cały dzien leże, nie moge nic w sumie robić bo mam straszne mdlosci do tego jak chodze kreci mi sie w głowie,doszedl ból głowy no i omal co ( wybaczcie za okreslenie ) pusciłam pawia .
Mało tego miałam dzis tak okropny sen że spiąc płakałam....Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 16:46
Ev lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Wiec coś musi w tym byc
W tamtym cyklu miałam duzo śluzu i byłam pewna że z takim śluzem to napewno się uda no bo niby śluz świadczy o dniach płodnych i owulce a im wiecej tym lepiej a tu lipa wyszła. A za to teraz jak go nie bylo to zaciążyłam wiec co do śluzu sie nie zgadzam
No i wybaczcie że praktycznie jestem dzis nie obecna ale w końcu raczyły zawitać mnie objawy ciążowe... długo na nie czekałam w tej ciązy i cały dzien leże, nie moge nic w sumie robić bo mam straszne mdlosci do tego jak chodze kreci mi sie w głowie,doszedl ból głowy no i omal co ( wybaczcie za okreslenie ) pusciłam pawia .
Mało tego miałam dzis tak okropny sen że spiąc płakałam....
Oj kochana wiem co czujesz ... .
Mnie za to podbrzusze i krzyze strasznie bola dzis ... az sie boje ;(
A co ci sie przysnilo ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 17:06
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEv wrote:Oj kochana wiem co czujesz ... .
Mnie za to podbrzusze i krzyze strasznie bola dzis ... az sie boje ;(
A co ci sie przysnilo ?
A sniło mi sie ze poroniłam, ze nagle pojawiło sie pełno krwi i ze poleciałam do wc a tam az kranem leciały skrzepy krwi... nikomu nie zycze takiego snu ...
Chyba za dużo czytam na fioletowej jak dziewczyny ciagle o tym nawijają i potem mi sie to odbija w snachEv lubi tę wiadomość
-
Nadrobiłam Was jestem z siebie dumna :]
Ola_85 -Zdrowia Szczęścia i spełnienia marzeń o dzidziusiu. A ja tak jak pisałam, będę tu zaglądać cały czas, bo tu, na tym forum czuję się dobrze, tu zaczełam i będę wspierać i podnosić na duchu Was tak, jak Wy mnie!!!
Kat i Evanlyn -Ja mam 164 i cały czas waże 54/55kg, brzuch mi tylko rośnie po posiłku, ale od razu po kibelku maleje ćwiczę codziennie po 15 minut z Angeliką Pióro, polecam, bo ma fajne zestawy dla kobiet w ciąży. Mam nadzieje, że jak teraz będę dbała o siebie i dzidzię, to szbciej dojdę do formy po porodzie.
Vesper - miłego weekendu, daj znać jak Ci miną
Ev - nie masz co się zadręczać, bo to Ci w żaden sposób nie pomoże. Poczekaj na wizytę, to już nie długo !!!
Palma - trzymam kciuki za armię Twojego MężaEv, katsuyoshi, palma, Vesper, Ola_85 lubią tę wiadomość
Bobitta
-
katsuyoshi wrote:Ev te miejsca cie bola bo w srodku ci sie wszystko rozciaga i robi miejsce.
A sniło mi sie ze poroniłam, ze nagle pojawiło sie pełno krwi i ze poleciałam do wc a tam az kranem leciały skrzepy krwi... nikomu nie zycze takiego snu ...
Chyba za dużo czytam na fioletowej jak dziewczyny ciagle o tym nawijają i potem mi sie to odbija w snach
Mam nadzieje ze to dlatego a nie ze dzieje sie cos zlego ;(
O matko ;( Biedna ! Ja mam tez taka schiz ciagle bo mam uczucie wilgotnosci i ciagle mi sie wydaje ze jak pojde do wc to zobacze cos nieporzadanego;( .
Serio o tym ciagle tam pisza ??katsuyoshi lubi tę wiadomość