Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhehe spokojnei ja niby 9 tydzien czyli wedlug belly weszłam w 10
ja brzuch mam po ciazy jeszcze wiec za bardzo to nie widze roznicy jesli chodzi o wyglad chociaz spodnie mnie cisną nie ukrywam wiec jednak cos tam pewnie sie ruszyło
Ogólnie sprawa brzucha tez jest inwidualna.
Nie ktore kobiety mają bardzo duze a innym dopiero brzuch wybija w 6-7 miesiacuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 11:54
Ev, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny dziś późno zaczęłam, wczoraj szybko uciekłam i teraz Was nadrabiam
VEsper:
Dzięki za informacje byłam szczepiona na WZW i odrę, świnkę, różyczkę ale 10 lat temu Pani w laboratorium powiedziała mi, że warto zrobić badanie na przeciwciała, jak jest ich więcej niż 10 czegoś tam, to nie trzeba się doszczepiać;)Faktycznie, tarczycę zbadam, bo nigdy tego nie robiłam, a bardzo dużo jem, a nie tyję, może to ma jakiś związekkatsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny miłego dnia ja do pracy właśnie jadę. U mnie dziwnie bo nic mnie nie boli, nic mi nie dolega. Ostatnie dwa miesiące to miałam wszystkie możliwe objawy ale pewnie przez progesteron który brałam. W tym miesiącu postanowiłam odstawi i objawy trównież zniknęły.
Evanlyn lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Ja pamiętam jak moja koleżanka (pracowałam w laboratorium) w 9 tygodniu już miała taki bebolek, że musiałyśmy jej spodnie robocze z s na m zmieniać i meeega było widać, same byłyśmy zdziwione
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
pietruszkanatki wrote:Evanlyn moim zdaniem im wcześniej brzuszek, tym fajniej, bo dłużej się nim nacieszysz, naoglądasz, świat widzi, że jesteś w stanie błogosławionym to chyba fajne
-
Właśnie będzie widział, że już coś tam się dzieje.
A widzisz, to ciekawe mi podobają się te animacje, które pokazują całą 9miesięczną drogę, normalnie aż się wzruszam może to trzeba panom pokazywać ^^Evanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:NO ja też mam troszkę brzuszek taki swój wyhodowany ale moja znajoma nie miała brzucha do 5 miesiąca jakże ja jej zazdrościłam, ja jestem świadoma że będę wyglądać jak mała świnka z moim wzrostem
Evanlyn, Ev lubią tę wiadomość
-
pietruszkanatki wrote:Właśnie będzie widział, że już coś tam się dzieje.
A widzisz, to ciekawe mi podobają się te animacje, które pokazują całą 9miesięczną drogę, normalnie aż się wzruszam może to trzeba panom pokazywać ^^
-
Hahah a ja właśnie oglądam, tak to jest pięknie pokazane, jeszcze ta muza podniosła taka, normalnie cuda^^
Mój też taki, że go nic nie rusza, więc rozumiem ogarnie by temat dopiero jak dziecko potrzyma -
nick nieaktualny
-
Pietruszko
Ja miałam szczepienie na różyczkę co najmniej kilkanaście lat temu i nadal jestem chroniona, więc ... uważaj na portfel. O ile wiem tężec i błonica są tylko na 10 lat (rzadko się o tym mówi, byłam doszczepiana
Dziewuszki, odmeldowuję się na weekend, bo pracowity i towarzyski się szykuje
Bawcie się dobrze! dobrych humorów Wam życzęstaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Ola_85 wrote:a ja dzis dziewczynki ide swietowac swoje URODZINY.Dzis zmiana kodu z przodu na 3:)
katsuyoshi wrote:a mojego rusza pomaga mi bardzo i w ogóle a jak cos mnie zaboli to od razu mam sie kłasc a on robi wszystko
-
Ola to no sto lat sto lat
Katsu mój tez pomaga, jak choruje czy coś boli to do rany przyłóż, ale się nie rozczula
Vesper błonicę przechodziłam całe szczęscie (mało nie umarłam) a tężec w takim razie sprawdzę
Trzymaj się i baw się dobrze!Vesper lubi tę wiadomość