X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staramy się i wspieramy
Odpowiedz

Staramy się i wspieramy

Oceń ten wątek:
  • Ev Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_85 wrote:
    a ja dzis dziewczynki ide swietowac swoje URODZINY.Dzis zmiana kodu z przodu na 3:)

Wszystkiego co najlepsze !!! :) <3

Ola_85 lubi tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • pietruszkanatki Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie do dziewczyn po monitoringu cyklu:
    w którym dniu cyklu na usg widać było Wasz pęcherzyk dominujący? Czytam, i z teorii wynika, że jest on widoczny między 8-12 dc.
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 12:50

yuudyx8dhaa1o8es.png
    Waga maluszka ponad 600 g, moje kochane serduszko <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pietruszkanatki wrote:
    Pytanie do dziewczyn po monitoringu cyklu:
    w którym dniu cyklu na usg widać było Wasz pęcherzyk dominujący? Czytam, i z teorii wynika, że jest on widoczny między 8-12 dc.
    :)
    U mnie było widać 14dc pęcherzyk i miał wtedy 14mm jak poszłam 16 dc to miał już 22mm a jak byłam 18dc to już go nie było.

pietruszkanatki lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev moje GRATULACJE KOCHANA :* ciesze się bardzo że się udało. Zdrówka Ci życzę i spokoju. Nie zadręczaj się czarnymi myślami myśl pozytywnie i jak napisałaś módl się. Na pewno da Ci to siłę i spokój.
    Ola_85 wszystkiego co najlepsze :) spełnienia marzeń i tylko słonecznych dni :)

Ev, Ola_85 lubią tę wiadomość

• Ev Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wpadłam w jakaś straszna histerie ... az sie zanoszę od płaczu :(. Bardzo sie boje i wydaje mi sie ze we wtorek dowiem sie czegos zlego :(.

Szwagierka z mezem przyjechala i tez jest w ciazy ;) ... bardzo sie ciesze ale przez to sie boje jeszcze bardziej :(

Evanlyn lubi tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    Dziewczyny wpadłam w jakaś straszna histerie ... az sie zanoszę od płaczu :(. Bardzo sie boje i wydaje mi sie ze we wtorek dowiem sie czegos zlego :(.

Szwagierka z mezem przyjechala i tez jest w ciazy ;) ... bardzo sie ciesze ale przez to sie boje jeszcze bardziej :(
    Ev no co Ty... nie wiem jak Cię uspokoić. ja tez miałam takie fazy a widzisz - wszystko u mnie dobrze :) moja Fasolka też była wyczekana i też się o nią boję, ale wierzę że wszystko będzie ok i też się o nią modlę :) myślę że dbanie o siebie i modlitwa w zupełności wystarczą :) oddaj się opiece Matki Bożej - ona Ci pomoże jak do tej pory :)

Ev lubi tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn <3 dzieki kochana za slowa otuchy ... popadam chyba w jakas paranoje ;(

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    Evanlyn <3 dzieki kochana za slowa otuchy ... popadam chyba w jakas paranoje ;(
    Uwierz że doskonale Cię rozumiem... Tylko Ty nie masz podstaw do takiego myślenia :)
    Wiesz chyba że byłam w szpitalu i co mi tam wredna baba powiedziała - to jest dopiero podstawa do zmartwień. Ostatnio też robiłam hormon HCG i wg kalkulatora belly jest za niski ale czekam cierpliwie do wizyty bo po prostu czuje to w środku że wszystko jest ok mimo tego :) Nie panikuj, wszyscy mi mówili jak byłam w szpitalu że nerwy i stres są najgorsze na początku ciąży :) pooglądaj sobie jakąś komedie z mężem albo idź gdzieś między ludzi żeby zagłuszyć niewygodne myśli :D

Ev, missy83 lubią tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Uwierz że doskonale Cię rozumiem... Tylko Ty nie masz podstaw do takiego myślenia :)
    Wiesz chyba że byłam w szpitalu i co mi tam wredna baba powiedziała - to jest dopiero podstawa do zmartwień. Ostatnio też robiłam hormon HCG i wg kalkulatora belly jest za niski ale czekam cierpliwie do wizyty bo po prostu czuje to w środku że wszystko jest ok mimo tego :) Nie panikuj, wszyscy mi mówili jak byłam w szpitalu że nerwy i stres są najgorsze na początku ciąży :) pooglądaj sobie jakąś komedie z mężem albo idź gdzieś między ludzi żeby zagłuszyć niewygodne myśli :D

Wiem kochana <3 ! muszę jakoś sie ogarnac ... .

Evanlyn, missy83 lubią tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    Wiem kochana <3 ! muszę jakoś sie ogarnac ... .
    Dasz radę <3 :D jak mi się chciało płakać to uciekałam do koleżanki albo kogoś wolałam do siebie bo głupio mi płakać przy kimś i jakoś się opanowywałam :D

Ev, anusia24 lubią tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Dasz radę <3 :D jak mi się chciało płakać to uciekałam do koleżanki albo kogoś wolałam do siebie bo głupio mi płakać przy kimś i jakoś się opanowywałam :D

Jest myśl ;))!

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • pietruszkanatki Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meg, czyli do 14dc nie było widać pęcherzyka dominującego? Czyli jest nadzieja, bo u mnie w 11dc go nie było :)

Ev, Evanlyn dobrze Ci radzi, odstresuj się, zrób coś dla siebie, nerwy mają tylko negatywny wpływ a Ty powinnaś teraz dbać o dzidzię swoim nastrojem ;)

Ev, anusia24 lubią tę wiadomość

yuudyx8dhaa1o8es.png
    Waga maluszka ponad 600 g, moje kochane serduszko <3
  • anusia24 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie moje Panie :) Pozdrawiam weekendowo <3

pietruszkanatki, Ev lubią tę wiadomość

p19uskjoxacp4928.png
  • anusia24 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev dokladnie, szkoda zdrowia na nerwy. Napewno wszystko jest w porzadku :) Tez jestem straszna nerwuska, dzisiaj rozstroju organizmu az dostalam :P

Ev lubi tę wiadomość

p19uskjoxacp4928.png
  • Ola_85 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bedzie nas tutaj coraz mniej z tej ekipy starajacych sie .....i kto nas bedzie wspierał??

km5s8ribs34fnes6.png
  • anusia24 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola nie martw sie dziewczyny napewno beda tu zagladac :) A i nowe beda napewno dochodzic, wiec mysle ze nie bedzie tak zle ;)

p19uskjoxacp4928.png
  • Ola_85 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ile nas zostało ja ty i????

km5s8ribs34fnes6.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_85 wrote:
    bedzie nas tutaj coraz mniej z tej ekipy starajacych sie .....i kto nas bedzie wspierał??

Nie boj nic , nie opuszczam was bede tu zaglądać i Was wspierać :*

Ola_85 lubi tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Ola_85 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    Nie boj nic , nie opuszczam was bede tu zaglądać i Was wspierać :*
    jak sie czulas na CLO??

km5s8ribs34fnes6.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_85 wrote:
    jak sie czulas na CLO??

Dobrze :)

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
‹‹ 339 340 341 342 343 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ