Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Pytanie do dziewczyn po monitoringu cyklu:
w którym dniu cyklu na usg widać było Wasz pęcherzyk dominujący? Czytam, i z teorii wynika, że jest on widoczny między 8-12 dc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 12:50
-
nick nieaktualnypietruszkanatki wrote:Pytanie do dziewczyn po monitoringu cyklu:
w którym dniu cyklu na usg widać było Wasz pęcherzyk dominujący? Czytam, i z teorii wynika, że jest on widoczny między 8-12 dc.
pietruszkanatki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEv moje GRATULACJE KOCHANA :* ciesze się bardzo że się udało. Zdrówka Ci życzę i spokoju. Nie zadręczaj się czarnymi myślami myśl pozytywnie i jak napisałaś módl się. Na pewno da Ci to siłę i spokój.
Ola_85 wszystkiego co najlepsze spełnienia marzeń i tylko słonecznych dniEv, Ola_85 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wpadłam w jakaś straszna histerie ... az sie zanoszę od płaczu . Bardzo sie boje i wydaje mi sie ze we wtorek dowiem sie czegos zlego .
Szwagierka z mezem przyjechala i tez jest w ciazy ... bardzo sie ciesze ale przez to sie boje jeszcze bardziejEvanlyn lubi tę wiadomość
-
Ev wrote:Dziewczyny wpadłam w jakaś straszna histerie ... az sie zanoszę od płaczu . Bardzo sie boje i wydaje mi sie ze we wtorek dowiem sie czegos zlego .
Szwagierka z mezem przyjechala i tez jest w ciazy ... bardzo sie ciesze ale przez to sie boje jeszcze bardziejEv lubi tę wiadomość
-
Ev wrote:Evanlyn dzieki kochana za slowa otuchy ... popadam chyba w jakas paranoje ;(
Wiesz chyba że byłam w szpitalu i co mi tam wredna baba powiedziała - to jest dopiero podstawa do zmartwień. Ostatnio też robiłam hormon HCG i wg kalkulatora belly jest za niski ale czekam cierpliwie do wizyty bo po prostu czuje to w środku że wszystko jest ok mimo tego Nie panikuj, wszyscy mi mówili jak byłam w szpitalu że nerwy i stres są najgorsze na początku ciąży pooglądaj sobie jakąś komedie z mężem albo idź gdzieś między ludzi żeby zagłuszyć niewygodne myśliEv, missy83 lubią tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Uwierz że doskonale Cię rozumiem... Tylko Ty nie masz podstaw do takiego myślenia
Wiesz chyba że byłam w szpitalu i co mi tam wredna baba powiedziała - to jest dopiero podstawa do zmartwień. Ostatnio też robiłam hormon HCG i wg kalkulatora belly jest za niski ale czekam cierpliwie do wizyty bo po prostu czuje to w środku że wszystko jest ok mimo tego Nie panikuj, wszyscy mi mówili jak byłam w szpitalu że nerwy i stres są najgorsze na początku ciąży pooglądaj sobie jakąś komedie z mężem albo idź gdzieś między ludzi żeby zagłuszyć niewygodne myśli
Wiem kochana ! muszę jakoś sie ogarnac ... .Evanlyn, missy83 lubią tę wiadomość
-
Meg, czyli do 14dc nie było widać pęcherzyka dominującego? Czyli jest nadzieja, bo u mnie w 11dc go nie było
Ev, Evanlyn dobrze Ci radzi, odstresuj się, zrób coś dla siebie, nerwy mają tylko negatywny wpływ a Ty powinnaś teraz dbać o dzidzię swoim nastrojemEv, anusia24 lubią tę wiadomość