Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A może jednak warto spróbować z tymi testami? Sama dzisiaj kupiłam już drugie opakowanie i nie wiem czy coś pokażą bo do tej pory slabiutka kreseczka, tak samo pobolewa mnie prawy jajnik i zobaczymy W rossmanie dzisiaj była promocja na testy, do dzieła może akurat
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:haha a ja wlasnie nie mam
I musze kupic sobie jakies 2-3 kompety dresów najlepiej bo są najwygodniejsze.
Jeansy ktore nosze sa juz mi ciasne a w domu latam w spodniach od pizamy
Tylko kurde u mnie w sklepach nie ma dresów ciekawych i bede musiala na ebayu zamowic a widzialam tam takie super i bardzo tanie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarta95 wrote:od początku roku miałam 23-26, ostatni miesiąc był dość długi - 38dniowy.
nie martw się .
Polecam kochać się co drugi dzien z męzem dla przyjemnosci a nie z mysla o zajsciu a nóz widelec was zaskoczy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarta95 wrote:Hmm, no wydaje mi się, że nie mogłam przeoczyć bo po @ suchość, ale sama już nie wiem...zobaczymy co z tego wyjdzie
a do suchosci i sluzu sie nie kieruj tym
Ja po @ miałam cały czas sucho aż do dnia przewidywanej kolejnej @ która się nie pojawila bo zaciążyłamWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 22:28
Vesper lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:no to jasne jest ze skoro ostatni mialas dlugi to na owu za wczesnie
nie martw się .
Polecam kochać się co drugi dzien z męzem dla przyjemnosci a nie z mysla o zajsciu a nóz widelec was zaskoczy
też myślę, że za wcześnie, ale nie zaszkodziło mi zacząć wcześniej robić testów, gorzej jakbym przeoczyła a takto jest okejkatsuyoshi, Vesper lubią tę wiadomość