X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staramy się i wspieramy
Odpowiedz

Staramy się i wspieramy

Oceń ten wątek:
  • Ev Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vesper wrote:
    chodzę i na NFZ, i prywatnie...
    Mam dość bujania się po lekarzach :P

Ehhh nie dziwie ci sie ;/ .. ja tez mam dosc lekarzy

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • palma Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej co powiecie o moim wykresie?
    https://ovufriend.pl/graph/70af45ff1a25250cc225da3e7d7c016c

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • Bobitta Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    palma wrote:
    hej co powiecie o moim wykresie?
    https://ovufriend.pl/graph/70af45ff1a25250cc225da3e7d7c016c

Proponowałabym następnym razem mierzyć temperaturę o tej samej godzinie, bo z takiego wykresu niewiele osób cokolwiek Ci powie ... nawet osoba znająca się na pomiarach nie wychwyci nieprawidłowości.

tak naprawdę z takiego wykresu nawet nie wiem czy da się stwierdzić czy Ovu Ci dobrze wyznaczyło owulację ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 15:00

palma, Selja, Vesper lubią tę wiadomość

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • Vesper Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, Bobitta :)

dzięki za odwiedziny :) nie spodziewam się w tym miesiącu zieloności, bo wygląda na to, że mój organizm przestał (na chwilę!) działać jak szwajcarski zegarek i trzeba go trochę wyregulować :P ale, znajomość swojego organizmu to ważna wiedza, więc postaram się przyłożyć.

Ev lubi tę wiadomość

staramy się od września 2015
    ,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny,jak Wam dzionek zleciał...u mnie tragedia męcze się bardzo szybko :( ciężki dól brzucha jakby coś uwierało ;(

• Ev Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetka22 wrote:
    hej dziewczyny,jak Wam dzionek zleciał...u mnie tragedia męcze się bardzo szybko :( ciężki dól brzucha jakby coś uwierało ;(

Hej kochana ;) ! W miare możliwości przeleciał ok . A co sie dzieje ?:(

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie nie mam pojęcia....czy to możliwe,aby się jednak zazieleniło u mnie?

• Ev Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetka22 wrote:
    no właśnie nie mam pojęcia....czy to możliwe,aby się jednak zazieleniło u mnie?

A dlaczego nie ?:)))

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakoś w to nie mogę uwierzyć...raz jestem poirytowana,a za chhwilę się śmieje

• Ev Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetka22 wrote:
    jakoś w to nie mogę uwierzyć...raz jestem poirytowana,a za chhwilę się śmieje

Spokojnie wszystko okaże sie w czasie ;) bedzie dobrze! :*

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie jeszcze jest czas na rozwoj i na objawy ;)

• Ev Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetka22 wrote:
    no wlasnie jeszcze jest czas na rozwoj i na objawy ;)

Dokładnie :) !

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    testowanie mam dopiero 14.09

• Ev Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetka22 wrote:
    testowanie mam dopiero 14.09

No to musisz jakos wytrzymać ;))

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Selja Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia <3

Bobitta, Vesper lubią tę wiadomość

p19u3e3kwjkqlfv6.png
  • LASKA Koleżanka

Wysłany: 2 września 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    można do Was dołączyć ?
    krótko o sobie, będąc w nieudanym związku 3 lata temu, zaciążyłam. Niestety przez moją głupotę, której teraz bardzo żałuję (i spodziewam się niemiłych słów, dotyczących mej osoby- bo sama siebie przeklinam) zgodziłam się na jej usunięcie.
    Od niedawna jestem szczęśliwą żoną, z mężem podjęliśmy świadomą decyzję o powiększeniu rodziny. Niestety ale starania na razie nie skutkują. Sama siebie obwiniam za to co się stało i sądzę, że może mieć to teraz konsekwencję.

Nie oczekuję od Was słów otuchy, bo wiem, że na nie nie zasługuje.
    Proszę tylko bym mogła z Wami (jeśli zechcecie) porozmawiać na niektóre tematy, moje obawy i lęki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 09:42

katsuyoshi, Selja, Vesper lubią tę wiadomość

LASKA
  • Bobitta Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LASKA wrote:
    Hej,
    można do Was dołączyć ?
    krótko o sobie, będąc w nieudanym związku 3 lata temu, zaciążyłam. Niestety przez moją głupotę, której teraz bardzo żałuję (i spodziewam się niemiłych słów, dotyczących mej osoby- bo sama siebie przeklinam) zgodziłam się na jej usunięcie.
    Od niedawna jestem szczęśliwą żoną, z mężem podjęliśmy świadomą decyzję o powiększeniu rodziny. Niestety ale starania na razie nie skutkują. Sama siebie obwiniam za to co się stało i sądzę, że może mieć to teraz konsekwencję.

Proszę tylko bym mogła z Wami (jeśli zechcecie) porozmawiać na niektóre tematy, moje obawy i lęki.

Hej laska,
    nie oceniam Ciebie, bo życie mnie nauczyło "nigdy nie mów nigdy"!!! Są niewyobrażalne sytuację w których nie byłam, i mówienie co bym zrobiła w takiej sytuacji jest niedopuszczalne! Mogę tylko ewentualnie stwierdzić co chciałabym zrobić.

Jeśli chodzi o mnie to na forum zapraszam, nie wiem jak reszta dziewczyn, ale jak coś to zapraszam do przyjaciółek.

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • palma Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LASKA wrote:
    Hej,
    można do Was dołączyć ?

Są sprawy, które sie wydarzyły i żałujemy tego bardzo, ale czasu nie da się cofnąć. Wyciagamy wnioski z naszych decyzji i dzięki nim stajemy się dojrzalsi mądrzejsi. Ja również nie oceniam i witam serdecznie ;)

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LASKA wrote:
    Hej,
    można do Was dołączyć ?

Witaj ! :) Tak jak juz dziewczyny wyzej napisaly nie oceniam ludzi bo roznie w zyciu bywa. Tak ze nie boj sie nie zmieszamy cie z blotem, mozesz spokojnie pisac i czuc sie tu swobodnie. Wydaje mi sie ze nie warto sie az tak obwiniac ze nie mozesz zajsc teraz w ciaze bo usunelas tamta ... chyba az tak duzego zwiazku nie ma ( przynajmniej ja tak slyszalam ) .

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia kochane ! 927846sn5zn7zci8.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 10:45

Selja, Vesper lubią tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
‹‹ 36 37 38 39 40 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ