Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEV nie martw sie na zapas to ze masz wyzsze nie znaczy ze ten cykl jest przekreslony .
Pamietaj dzidzi przychodzi zazwyczaj wtedy kiedy sie tego nie spodziewamy
Mochjito ja nim zaszłam w pierwszą ciąże nie zażywałam żadnych witamin i teraz starając się o drugą dzidzie także nic nie biorę
A teraz moje pytanie troche odchylające od tematu i bardziej intymne mianowicie mam problemik w okolicach intymnych chodzi o pryszczyki po goleniu... już nie wiem jaki krem/żel stosować do golenia...
Może są tu osoby które mają dobry sprawdzony produkt?
Strasznie mnie to załamuje bo okropnie wyglądaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 19:38
Ev lubi tę wiadomość
-
Ev, tak, ale to nie zwalnia Cię z wizyty u endokrynologa
Bo w razie czego trzeba zdaje się brać leki, żeby wszystko było z ciążą ok.
Nie martw się na zapas.
Katsuyoshi, ja używam zwykłego mydła/żelu pod prysznic i nic mi się nie dzieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 19:42
katsuyoshi lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnyVesper wrote:Ev, tak, ale to nie zwalnia Cię z wizyty u endokrynologa
Bo w razie czego trzeba zdaje się brać leki, żeby wszystko było z ciążą ok.
Nie martw się na zapas.
Katsuyoshi, ja używam zwykłego mydła/żelu pod prysznic i nic mi się nie dzieje.
Ja będac w polsce stosowałam kremu ojca i dobrze mi slużył hehe
Ale odkąd jestem w UK mam z tym problem bo nie moge sobie dopasować odpowiedniego kremu czy też żelu
Może wypróbuje twojego sposobu cos trzeba zacząc tez z tym robic .
DziekiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 19:45
Vesper lubi tę wiadomość
-
Ev wrote:katsuyoshi dzięki za pocieszenie :* Vesper wiem wiem pierw w nastepny wtorek ide do gin ...zobaczymy co mi ciekawego jeszcze powie, no i biore sie za szukanie endokrynologa . A gin moze mi przepisac jakies leki na unormowanie tego TSH ?
-
Ev wrote:katsuyoshi dzięki za pocieszenie :* Vesper wiem wiem pierw w nastepny wtorek ide do gin ...zobaczymy co mi ciekawego jeszcze powie, no i biore sie za szukanie endokrynologa . A gin moze mi przepisac jakies leki na unormowanie tego TSH ?
myślę jednak, że endo powinien mieć lepsze rozeznanie, jeśli chodzi o określenie właściwych dawek leków.staramy się od września 2015
-
nick nieaktualnyMożliwe że maszynki mają wine, jakis czas uzywalam te co w pl z polskiego sklepu kupowałam ale byl czas ze towar sie im skonczyl to poszlam do angielskiej drogerii i tak poszlo ze kupuje inne ...
Sprobuje tego i tego zobaczymy czy cos się zmieni
Ev głowa do góry i nie dziękujWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 19:57
Vesper lubi tę wiadomość
-
Ev wrote:Yhhhhhhhyyymmm , ok dzięki dziewczyny :* ... czoje sie jak my mi ktos przywalil w twarz ;/
Fatalnie...
Ciekawe co jeszcze ze mna jest nie tak ... juz mnie nic nie zdziwi . Myslalam ze podejrzenie PCO to juz wystarczy ...
Wiem, rozumiem. Trzeba uzbroić się w cierpliwość i wspomóc organizm. Ciąża to przecież również obciążenie dla kobiety, więc warto popracować nad swoją kondycją, bo korzyści z tego są podwójne.katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi :*
Vesper oj tak ... wiem . Tylko nie spodziewalam ze az tyle tego na mnie spadnie i tak to bedzie wygladac, ale nic no musze sie jakos pozbierac, puki co jest totalna zalamka i maz stara sie jak moze mnie pocieszyc .katsuyoshi, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
Nie wiemy, co się w naszym ciele dzieje, dopóki się nie badamy lub nie mamy objawów. Spójrz na to z innej strony. Jeśli teraz uda Ci się zajść w ciążę, to w te pędy polecisz do endo, a tak nie wiedziałabyś jakie to ważne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 20:04
Selja lubi tę wiadomość
-
Vesper wrote:Nie wiemy, co się w naszym ciele dzieje, dopóki się nie badamy lub nie mamy objawów. Spójrz na to z innej strony. Jeśli teraz uda Ci się zajść w ciążę, to w te pędy polecisz do endo, a tak nie wiedziałabyś jakie to ważne.
No tak ... masz świętą rację !Vesper, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi - ja używam nivea men, ale słyszałam ostatnio że nie wolno golić okolic intymnych takimi żelami bo rozpuszczają włoski...
katsuyoshi - gdzie w uk mieszkasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 21:07
katsuyoshi lubi tę wiadomość
Kruszynko rośnij zdrowo... Kochamy Cię...
1 cykl udany
-
nick nieaktualnysylwiak wrote:katsuyoshi - ja używam nivea men, ale słyszałam ostatnio że nie wolno golić okolic intymnych takimi żelami bo rozpuszczają włoski...
katsuyoshi - gdzie w uk mieszkasz?
A na takim zadupiu Bognor Regis
A ty też w UK ?
Jaka miejscowosc?
Spróbuje plynem dla dzieci i mydlem a jak nic nie da to może nivea wezme I wróce do polskich maszynek xdVesper lubi tę wiadomość