Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysylwiak wrote:katsuyoshi - ja używam nivea men, ale słyszałam ostatnio że nie wolno golić okolic intymnych takimi żelami bo rozpuszczają włoski...
katsuyoshi - gdzie w uk mieszkasz?
A na takim zadupiu Bognor Regis
A ty też w UK ?
Jaka miejscowosc?
Spróbuje plynem dla dzieci i mydlem a jak nic nie da to może nivea wezme I wróce do polskich maszynek xd -
nick nieaktualnysylwiak wrote:Maszynka nie ma nic do rzeczy czy polska czy nie, ale ile razy używana to jest istotne.
Ja Londyn..
Jeszcze będe kombinować.
W Londynie byłam raz ;p
A dzisiaj mam wizyte u lekarza z synkiem bo po roczku ma według czerwonej książeczki kolejne spotkanie -
Może powinnyśmy zebrać info jakie badania miałyśmy / a może powinnyśmy mieć wykonane.
Ja trochę ich miałam:
Tsh
Progesteron
Dheas
Prolaktyna
glukoza
FSH
SHBG
TST
Insulina
LH
Estradiol
AMH
ATG
ATPO
Krzywa cukrowa
Wiem, że jeśli się nie uda do listopada to czeka mnie Hsg
-
no siemano laseczki,
po ciężkich dniach wracam do Was Paulette wspieram Cię mocno !!! nawet nie wiesz jak Cię rozumiem - sama ten cykl przeżyłam chyba najbardziej emocjonalnie, a jeszcze dodatkowo moje ciało mnie oszukiwało (temperatura i cycki)...
Ev! myślę, że niedługo Cię dogonię z cyklem, więc będziemy szły równo
nie jestem w stanie spamiętać wszystkich lasek tu na forum ale z całego serca pozdrawiam Was !!!
no i oczywiście serdecznie witam nowe, które przybyły do nas w czas mej niemocy ;/
żeby nie było jakiś nieporozumień i zbędnych komentarzy - nie dodaje teraz wykresu, ponieważ odpuszczam ten cykl- wizyta u gina może przybliży mi co jest nie tak...
P.S obiecuję Was juz na tak długo nie opuszczaćBobitta
-
Bobitta wrote:no siemano laseczki,
po ciężkich dniach wracam do Was Paulette wspieram Cię mocno !!! nawet nie wiesz jak Cię rozumiem - sama ten cykl przeżyłam chyba najbardziej emocjonalnie, a jeszcze dodatkowo moje ciało mnie oszukiwało (temperatura i cycki)...
Ev! myślę, że niedługo Cię dogonię z cyklem, więc będziemy szły równo
nie jestem w stanie spamiętać wszystkich lasek tu na forum ale z całego serca pozdrawiam Was !!!
no i oczywiście serdecznie witam nowe, które przybyły do nas w czas mej niemocy ;/
żeby nie było jakiś nieporozumień i zbędnych komentarzy - nie dodaje teraz wykresu, ponieważ odpuszczam ten cykl- wizyta u gina może przybliży mi co jest nie tak...
P.S obiecuję Was juz na tak długo nie opuszczaćBobitta lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Nie dziubaski Wy moje !!! nie zapomniałam, ale musiałam się wyryczeć, zwłaszcza, że w tym samym dniu w którym ja dostałam @ Kłosi (której z całego serca GRATULUJE) się udało !! i niestety ale załamki dostałam ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 12:52
Vesper lubi tę wiadomość
Bobitta
-
Selja wrote:Może powinnyśmy zebrać info jakie badania miałyśmy / a może powinnyśmy mieć wykonane.
Ja trochę ich miałam:
Tsh
Progesteron
Dheas
Prolaktyna
glukoza
FSH
SHBG
TST
Insulina
LH
Estradiol
AMH
ATG
ATPO
Krzywa cukrowa
Wiem, że jeśli się nie uda do listopada to czeka mnie Hsg
hej, u mnie dramat z badaniami, nic nie zlecono.
Ostatnio wydębiłam morfologię od rodzinnego i tam jest TSH, ale bez FT3 i TF4, które chyba zrobię na własną rękę. Poza tym chcę jeszcze sprawdzić przeciwciała różyczki, cytomegalii i toxoplazmozy.staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"