Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ev wrote:Witam was myszki moje !
Dzis moj 1 dc ... wkraczam w nowy cykl z nowa nadzieje ))
Oj tak dużo nadzieji nanowe cykle dla wszystkich!
Ja postanowiłam trochę zluzować... zająć się zfrowym odzywianiem i aktywnością fizyczną
I Gratulacje dla KłosiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 20:48
Ev lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mochjito wrote:Czesc,ja stracilam dziecko w 9 miesoncu poprostu prestalo byc serduszko ale jescze dokladnie nie wiem jaka pryczyna byla.Minelo dopiero 2 Mesonce,ale juz sie staramy o kolejne dziecko,mam takom nadzeje ze to juz bende szypko,prepraszam ze tak pisze zle ale jestem Czeskom.
Mam pytanie czy jest prawda ze po porodsze sie zachodszy szypko w ciazy?
Czy musze miec okres?
a czy Owulacje jest dokladnie jak sie skonczy okres ?
Czesc kochana ! Witamy cię i trzymamy kciuki za kolejna ciaze i szczęśliwe rozwiazanie ! -
katsuyoshi wrote:Witam.
Jestem mamą rocznego dziecka.
Mój synek kończył roczek 13 sierpnia 2015r.
Z narzeczonym postanowiliśmy starać się o rodzeństwo dla synka.
Cześć Jestem w podobnej sytuacji. Mam córeczkę 10m-cy i zaczynamy z mężem starania o Drugorodnego. O jak ja bym chciała już widzieć te dwie kreskikatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ev wrote:
Powodzenia ja też nie lubię badań, ale czego nie zrobimy dla dwóch kreseczek na teścieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 05:34
Ev lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHi hi ja o tej godzinie to na nóżkach jestem a nie ide spac
Mój mały szkrab lubi nocne zabawy i czesto mam nie przespane noce.
A potem on od sypia sobie dzien a ja mam oczy jak 5 zl xD
Nie moge sobie pozwolic zazwyczaj na drzemke z nim bo w domu praca czeka ;p
A co do badan kochane to ja też nie lubie i mam lęki do igieł...
Kiedy byłam na prodówce i widziałam jak wyciagają bardzo dlugą igle zaczełam poprostu krzyczec ze strachu -
Demeter wrote:Upał jak diabli, nic tylko wskoczyć do basenu, którego się nie ma.
Czy wy też dookoła widzicie same z brzuszkami? Czy tylko mnie upał szkodzi:/
. Ojjjj nie kochana ja tez widzę ostatnio mnóstwo kobiet z brzuszkami .
Pasowało by i nam do nich dołączyć ) . -
Dziewczyny słonecznie Was pozdrawiam z upalnej Grecji :* obiecuję,ze nadrobie wszystko jak wrócę czy mamy już kogoś z dwoma kreskami?
Vesper lubi tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
nick nieaktualnyAle macie fajnie dziewczyny
U mnie w Anglii leje juz tydzień
Nawet na spacer nie można wyjsc...
A wakacje wcale nie lepsze były, jak pokazała sie ładna pogoda to na jeden dzien i tak raz na tydzien góra 2 razy
Nic nie skorzystalismy w tym roku z wakacji.... -
nick nieaktualny
-
Klaudyssa nie ty pierwsza, nie ostatnia. To hormony kochana plus to, że się staramy i nic nie wychodzi. Ja odkąd staram się o drugie dziecko to normalnie siebie nie poznaje, mój mąż mówi to samo. Starania mocno zachwiały mą psychiką, do tego stopnia, że czasami nie potrafię docenić to co mam już w życiu.
Jeszcze jutro tropiki a potem można będzie dalej funkcjonować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 16:40
Demeter