Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Inhalacje sobie zrób, jest bezpieczna :*
Ja zaczęłam wczoraj brać antybiotyk na ten pęcherz i było mi tak okropnie niedobrze, że szok..
Juz nie pamietam kiedy ostatnio to robiłam...
Ale poszłam do kuchni i pomyslalam zeby zaparzyc sobie herbate miętową... chwyciłam torebeczke herbaty i powąchałam od razu rzuciło mnie na wymioty.
Najlepsze jest to że Oscar zaczął się ze mnie smiac bo myslał ze jak tak celowo robie aby go rośmieszyc i przez niego wymiotowałam i sie smiałam...
Ale czuje sie dzieki temu jakby lepiej... jakby te wymiotowanie pomoglo ....
I teraz nie wiem czy tą herbate jednak zrobic sobie czy tez nie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 10:31
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Haha, jesteście świetni obydwoje
Idź do kuchni, powąchaj jeszcze raz, jak nie polecisz to zrób
Pewnie Ci coś siedziało na żołądku po prostu ;*
To wez jak tu sie nie smiac kiedy ci stanie taki skrzat i sie smieje na caly glos az sie unosi ;p to nawet w takiej chwili ciezko jest sie nie smiac z nim
U mnie juz drugi dzien slonecznie mam nadzieje ze te dni deszczowe juz tak szybko nie wrocą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 10:49
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny!
Kat, ale z Ciebie ranny ptaszek Szarlotka dobrze mowi, zobacz jeszcze raz ta herbate
Widac jakis pechowy dzień dzisiaj... Ja bylam dzis na pobraniu krwi, to prawie zemdlalam o_O' (wczesniej mi sie tak raczej nie zdarzalo;p).
Mimo wszystko - dobrego dniakatsuyoshi, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo nie ja tylko mój syn dzis wymyslil sobie pobudke o 4 rano .. potem zasnał o 6 i myslalam ze sobie z 2 h bedziemy jeszcze spac minimum ale on spal tylko godzine i tylko zdazylam zasnac w sumie ..
No to lipa z pogodą... u mnie deszczowo bylo cale 3 tyg wiec chyba nalezy sie teraz slonca troche bo ile mozna.. tylko do sklepu sie szybko lecialo i tyle.
A do tesco i tak po ziemniaki bede musiala isc to chociaz w sloneczku lepiej.
Ja juz nie mam pomyslów na te obiady eh...
Wczoraj zrobiłam mizerie a dzisiaj robie kotlety z piersi kurczaka z ziemniaczkami i brukselką.A jutro nie mam pojecia
anusia moze teraz masz slabosc do krwi .
ja mam ciemno przed oczami i szum w glowie zazwyczaj na zakupach jak w sklepie jestem i tylko w sklepie sie to dzieje bo jak wyjde to 2-3 min i przechodzi. Ja mysle ze dzieje sie tak bo jest za duszno w sklepach i dlatego tak na mnie to dziala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 10:59
-
nick nieaktualny
-
No to faktycznie synek nie daje Ci luzow, ale to nic odegrasz sie jak bedzie musial kiedys wstawac rano do szkoly Napewno znajdziesz jakas inspiracje na jutro
No nie wiem co to bylo, ale tak jak mowisz jakis takich mroczkow przed oczami dostalam i poczulam ze nogi jak z waty sie robia... Moze za duzo stresu, dawaj ta cebule!
Szarlotka co do snow to i u mnie cuda rozne Spokoju zaznac nie moge Do tego juz od miesiaca mam straszne zaburzenia snu, budze sie co 2h. Np dzisiaj o północy sie zerwalam i szybko za termometr chwycilam zeby temp zmierzyc (?!) Dopiero po czasie zorientowalam sie ze to jakies 7 godzin za wczesnie o_O'. -
nick nieaktualny