Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak syropem z cebuli to i ja kiedys sie leczylam na kaszel. Z tego co pamietam to mama kroila cebule na krazki potem zasypywala cukrem i odstawiala. Po jakims czasie soki puszczaly i byl syrop pierwsza klasa
Martta duuuuzo spokoju!martta, katsuyoshi, Ola_85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartta wrote:o rety nie brzmi to jakoś dobrze
zaczęłam się zastanwaiać właśnie czy w pracy grzejnik i klimatyzacja nie pogarszają mi tego, w sensie może ten kaszel od wysuszonego powietrza takie mi się robi. Już sama nie wiem, dzisiaj w nocy spałam i nic całą noc mi nie było. Muszę zobaczyć w weekend może to tego wina. W sumie byłoby najlepiej jakby tak wyszło, a nie że choroba jeszcze jakaś i zarazki atakują
No to wiedze ze nie bylam sama z takim sposobem leczenia kaszlu p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka123 wrote:Witam dziewczyny :*
Jak tam dzisiaj?
Mnie się pojawił śluz płodny w końcu
Witam. Ja po pracy kawke popijam. Szarlotka no to można dzialac.Szarlotka123 lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
anusia24 wrote:Hej!
A ja dzisiaj jakas bez humoru
No to do roboty Szarlotka!
Coz tak bez humoru? Ja jeszcze conajmniej tydzień czekania do testowania.Szarlotka123 lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
To u mnie podobnie Moze w kolejny weekend zatestuje. Chociaz watpie ze cos z tego wyjdzie bo w tym miesiacu nawet za bardzo nie mielismy jak dzialac
Ehh ostatnio duzo spraw mnie dobija... Na ulotce od luteiny wyczytalam ze moze poglebiac jeszcze takie stany "depresyjne". Tak wiec chodze płacze, smuce się, filozofujeSzarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKto tu mówi o śluzie? Ja? Chyba coś Ci się Kat pomyliło, haha ;*
Zazdroszczę wam tego testowania szybkiego, ja dwa tygodnie będę musiała czekać .
Zaczeliśmy działać ale teraz będzie problem bo kolega mojego przyjeżdża i od dzisiaj ma mieszkać u nas na trochę, jeśli owulacja ma być we wtorek to ciężko widzę ten cykl bo jeśli nam się już uda w jakiś dzień to będzie cud.. Także prawdopodobnie dzisiaj był ostatni raz. Zrobiłam test owulacyjny, kreska blada ale widoczna, jutro zobaczę czy będzie bledsza czy jaśniejsza Muszę się wziąć za sprzątanie a mam takiego lenia, non stop bym tylko jadła..
Anusia, mam nadzieje, ze to dobre nowinykatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Kto tu mówi o śluzie? Ja? Chyba coś Ci się Kat pomyliło, haha ;*
Zazdroszczę wam tego testowania szybkiego, ja dwa tygodnie będę musiała czekać .
Zaczeliśmy działać ale teraz będzie problem bo kolega mojego przyjeżdża i od dzisiaj ma mieszkać u nas na trochę, jeśli owulacja ma być we wtorek to ciężko widzę ten cykl bo jeśli nam się już uda w jakiś dzień to będzie cud.. Także prawdopodobnie dzisiaj był ostatni raz. Zrobiłam test owulacyjny, kreska blada ale widoczna, jutro zobaczę czy będzie bledsza czy jaśniejsza Muszę się wziąć za sprzątanie a mam takiego lenia, non stop bym tylko jadła..
Anusia, mam nadzieje, ze to dobre nowiny
To co to bedzie jak bedziesz miala w pokoju niemowlaka ?
Jest wiele możliwosci np wspolny prysznic ... no chyba ze kolege tez pod prysznic chcesz brac to wtedy sex odpadaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 17:49
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatsuyoshi wrote:Nie przesadzaj... kolege wyslecie do kina albo po wieksze zakupy druga sprawa po cichaczu tez mozna sie kochac wiec nie wiem jaki masz problem w sumie
To co to bedzie jak bedziesz miala w pokoju niemowlaka ?
Jest wiele możliwosci np wspolny prysznic ... no chyba ze kolege tez pod prysznic chcesz brac to wtedy sex odpada
Ja nie mam problemu, po cichaczu się nie da bo łóżko skrzypi a mamy dość cienkie ściany ;/ Mój mnie z tym strasznie wkur**, bo jest taka cipka niekiedy. Jak tylko ktokolwiek jest za ścianą to już nie ma, zeby przypadkiem nikt nie usłyszał ;/. Podobno plemniki przeżywają do 5 dni, więc mam nadzieje, ewentualnie na to, że owu przyjdzie wcześniej xD Nie, nie, kolegę pod prysznic raczej nie będę chciała zapraszać, chociaż.. kto wieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 17:54
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Ja nie mam problemu, po cichaczu się nie da bo łóżko skrzypi a mamy dość cienkie ściany ;/ Mój mnie z tym strasznie wkur**, bo jest taka cipka niekiedy. Jak tylko ktokolwiek jest za ścianą to już nie ma, zeby przypadkiem nikt nie usłyszał ;/. Podobno plemniki przeżywają do 5 dni, więc mam nadzieje, ewentualnie na to, że owu przyjdzie wcześniej xD Nie, nie, kolegę pod prysznic raczej nie będę chciała zapraszać, chociaż.. kto wie
-
nick nieaktualnyHahaha, mój twierdzi niestety, ze mamy za małą wannę.. ma trochę ciężką pracę więc lekko spaczony tok myślenia ale jest dla niego nadzieja, może po ślubie wyjdzie na ludzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 18:03
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Hahaha, mój twierdzi niestety, ze mamy za małą wannę.. ma trochę ciężką pracę więc lekko spaczony tok myślenia ale jest dla niego nadzieja, może po ślubie wyjdzie na ludzi
Tak go urządze że jak wróci do Ciebie to bedzie 2 razy dziennie minimum cie brał w obrotyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 18:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Mogę Ci podesłać nasze zdjęcie na prv Ja go sobie już tam poukładam, tak patrząc z perspektywy czasu to jest o wiele, wiele lepiej już niż na początku
Jak teraz tlumaczenie ze wanna za mala
Jak sie chce to i miska starczy a nie sie tylko tlumaczyc ;pSzarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie nie wiem czemu ale on nigdy jakoś nie tolerował łazienki jako miejsc do przytulanek, zawsze był tylko duży pokój, sypialnia, ewentualnie kuchnia ale do łazienki go jakoś nie ciągnie
Może w wodzie jestem mało pociągająca hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 18:12