X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staramy się i wspieramy
Odpowiedz

Staramy się i wspieramy

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka123 wrote:
    Właśnie nie wiem czemu ale on nigdy jakoś nie tolerował łazienki jako miejsc do przytulanek, zawsze był tylko duży pokój, sypialnia, ewentualnie kuchnia ale do łazienki go jakoś nie ciągnie :D
    Może w wodzie jestem mało pociągająca hahaha
    to na szafke w kuchni i jazda ! :D
    Kurde zaraz znowu jakąs wymówke mi napiszesz O.o

Ola_85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, akurat tak to my lubimy :D
    Kurcze powiem wam, że mam tak niedobry antybiotyk, ze to się w głowie nie mieści, dodatkowo mam problemy z połykaniem go ;/
    I znowu bym coś zjadła :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 18:16

katsuyoshi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka123 wrote:
    Nie, akurat tak to my lubimy :D
    Kurcze powiem wam, że mam tak niedobry antybiotyk, ze to się w głowie nie mieści, dodatkowo mam problemy z połykaniem go ;/
    I znowu bym coś zjadła :D
    Grunt to zmiana tematu nie? :D
    Cały czas nie wiem jaki macie problem kurde O.o
    Przeciez jak sie chce to zawsze można coś wymyslec zeby zrobic co sie chce..z resztą c :D ju wcale na łózku tez nie musicie tego robic :D Kocyk na podloge i też mozna skoro tak bardzo Twojemu przeszkadza hałas łóżka .. jest tyle mozliwosci że hooooo tylko trzeba chciec a nie sie tlumaczyc...

Co do leków ja wszystkie gryze , nie potrafie lykac bo sie od razu dusze chyab mam maly przelyk albo cos ale mam tak od malego i nawet malutka musze na pol przegryzc ...

Szarlotka123 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zmiana tematu, po prostu dla Ciebie Kat to jest wszystko takie łatwe i usłane różami ;) To nie jest tak, że zmieniam temat czy nie chcę o tym gadać, po prostu to wszystko nie jest takie proste u nas i to wcale nie chodzi o to, że mu się nie chce czy, ze są jakieś tłumaczenia, czy że ja jestem jakaś nieatrakcyjna, czy, że mi coś słabo poszło.. Mam narzeczonego z pracą, od której zależy to czy przytulanki dzisiaj będą czy nie i to, ze się staramy o dziecko nie znaczy tez, że codziennie będziemy to robić niestety. Nie chodzi tutaj tylko o kolegę bo to taki problem, który da się rozwiązać. Ale przyzwyczaiłam się do tego, ze mało kto to rozumie i są rozmowy tego typu jak nasza bo zazwyczaj mężowie/ narzeczeni tych osób pracują w biurze, czy gdziekolwiek indziej gdzie odbębniają swoje 8,9 czy nawet te 12 godzin i mają wszystko inne w pupie ;) Trochę mnie po prostu to denerwuje.

No ja z małymi nie mam problemu, za to te wielkie to tragedia..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 19:21

katsuyoshi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka123 wrote:
    Nie zmiana tematu, po prostu dla Ciebie Kat to jest wszystko takie łatwe i usłane różami ;) To nie jest tak, że zmieniam temat czy nie chcę o tym gadać, po prostu to wszystko nie jest takie proste u nas i to wcale nie chodzi o to, że mu się nie chce czy, ze są jakieś tłumaczenia, czy że ja jestem jakaś nieatrakcyjna, czy, że mi coś słabo poszło.. Mam narzeczonego z pracą, od której zależy to czy przytulanki dzisiaj będą czy nie i to, ze się staramy o dziecko nie znaczy tez, że codziennie będziemy to robić niestety. Nie chodzi tutaj tylko o kolegę bo to taki problem, który da się rozwiązać. Ale przyzwyczaiłam się do tego, ze mało kto to rozumie i są rozmowy tego typu jak nasza bo zazwyczaj mężowie/ narzeczeni tych osób pracują w biurze, czy gdziekolwiek indziej gdzie odbębniają swoje 8,9 czy nawet te 12 godzin i mają wszystko inne w pupie ;) Trochę mnie po prostu to denerwuje.

No ja z małymi nie mam problemu, za to te wielkie to tragedia..
    Ale ja tego nie powiedzialam tylko ty :)
    I nie pisalam tego na powaznie, golym okiem widac ze poprostu chcialam abysmy sie troche posmialy no ale mniejsza...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest to u mnie chyba trochę drażliwy temat bo powiem Ci szczerze, ze zaczynam mieć trochę tego dość. Chciałabym mieć tak jak np. Ty ;) A u nas na wszystko trzeba uważać, dostosowywać się do jego zawodu i nawet normalnie nie możemy sobie zrobić dziecka ;/ Nie mowiąc już o tym, ze muszę czasami przystopować swój popęd seksualny bo zwyczajnie.. nie mozemy :( To jest takie frustrujące..

Jesteś pierwszą osobą, której to tak na prawdę powiedziałam, zawsze trzymałam to w sobie ;) No i wiadomo, dziewczyny tez przeczytają. :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 19:44

Ola_85 lubi tę wiadomość

• Ola_85 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh ta moja beznadziejna temperatura znow moj wykres bedzie do du......wrrrr

km5s8ribs34fnes6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadła czy wzrosła?

• anusia24 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojjj piorunki biją :D Szarlotka dobrze ze to z siebie wyrzucilas! Wszakze mysle ze nie powinnas tak brac wszystkiego do siebie, czasem dobrze sobie pozartowac :P

Olu nie poddawaj sie, narazie wszystko wyglada ok! <3

p19uskjoxacp4928.png
  • anusia24 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie troche z innej beczki do dziewczyn ktore maja doswiadczenie z luteina:)
    Wlasnie zauwazylam niewielka ilosc krwi na papierze po toalecie. Nigdy nie mialam zadnych plamien w srodku cyklu, miesiaczka odpada na 100%. No i pytanie, czy mozliwe ze to przez ta luteine cos mi tam sie popsulo?? Bo mowie nigdy nie mialam czegos takiego;/

p19uskjoxacp4928.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór :D nerwowo się troszkę zrobilo :) nie ma co się kłócić, wiadomo, niektore tutaj dziewczynki mają swoje maleństwa a niektore po prostu może to nie ich czas.. tak sobie powtarzam, jeśli chodzi o serduszka no cóż...mąż też pracuje po 12 godzin, przychodzi z roboty to zwyczajnie ma ochotę się tylko położyć i oczywiście spać! ale skoro oboje podjęliśmy decyzje ze postaramy się o maleństwo to czasami musi z tym spaniem poczekać :D czasami ja nie mam ochoty, wtedy on musi to zrozumieć :D jeżeli ma wyjść z tego owoc to chyba oczywiste ze wyjdzie nawet w najbardziej suche dni :D takie moje zdanie, możecie krzyczeć nawet tą cebule i ziemniaki mogę obierać, ehhhh :D :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może plamienie implantacyjne? Dużo tej krwi?
    Nie biorę do siebie, zwyczajnie to jest u mnie drażliwy temat ale mam nadzieje Kat, że się nie obraziłaś i nie popsuje to naszej relacji :)
    Nie nerwowo, przynajmniej z mojej strony, po prostu wytłumaczyłam jak to u mnie wygląda. U nas to nawet nie chodzi o zmęczenie niestety ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 21:18

• marta95 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No rozumiem szarlotka, może w niedalekiej przyszłości się to zmieni :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty Marta jak tam dzisiaj?

• anusia24 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zupelnie nie duzo, bo doslownie za drugim (za przeproszeniem) podtarciem juz nic nie bylo. n plamienie implantacyjne to raczej za wczesnie bo dopiero 4 dni od owu minelo... Eh no zawsze cos, zawsze cos...
    No u mnie z tymi serduszkami tez w tym mies slabo bylo bo tak zalatani bylismy, ze wieczorem to padalismy nieprzytomni :P

p19uskjoxacp4928.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja już też po @, jeżeli to można było nazwać okresem :O 4 dni, z czego jeden wyglądał jak @ :D tak to jest ok, właściwie mam problem też z tym sluzem hah :D rozciagliwy śluz parę dni po okresie? Nie sądzę, do tego czuję pracę jajnika prawnego, także myślę że jest dobrze :D A serduszka dopiero zaczynamy :) do boju dziewczyny, oby styczeń był szczęśliwy :P

Szarlotka123, martta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusia, po luteinie nic takiego nie miałam, a masz dopochwowo czy tabletki? Już chyba bardziej podejrzewałabym o to dupka :D
    marta, ja też tak miałam w tym cyklu, śluz jak na dni płodne zaraz po @ ;) I tylko wtedy czułam ból z lewego jajnika (z którego w tym cyklu mam jajeczkowanie), tak to czuje prawy ;/
    Ja dopiero teraz ogarnęłam o co chodzi w wiadomościach i czemu miałam kopertę cały czas hahaha.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 21:45

marta95 lubi tę wiadomość

• marta95 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś czuję ze ten cykl będzie spisany na straty :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 23:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu? To mój też musiałby być :(

• marta95 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jak zacznę tak mówić to szybciej coś przyjdzie niespodziewanie :D

‹‹ 411 412 413 414 415 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ