Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No wlasnie nie bolalo. Dziwne to bylo tym bardziej ze nigdy czegos takiego nie mialam:/ No nic nie bede juz siac paniki, mam nadzieje ze to tylko jednorazowe bylo Co tam slychac dziewczynki? Jakies ciekawe plany na weekend? Ja wlasnie wrocilam z zakupow, w stolicy sniezyca, do domu weszlam jak balwan
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny!
ja dostałam wczoraj nakaz od lekarki żeby weekend grzecznie w domu w łóżku doleczyć tą infekcję w końcu, więc wyjścia nie ma. A wyszłabym gdzieś porobić coś fajnego... ale za to mąż obiecal dzisiaj zrobić swoją domową pizzę więc chociaż będzie smacznie a Wy działajcie, działajcie!Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
U mnie w łódzkim raz sypie, potem się topi znowu sypie, więc nie ciekawie ogólnie zimno, mróz w weekend hmmm, pewnie na wieś do teściów pojedziemy ale jeszcze nic pewnego według ovu mam dzisiaj przypuszczalnie dni plodne działam
Szarlotka123, Ola_85, anusia24 lubią tę wiadomość
-
no jakoś poszło, ale strasznie zdenerwowana byłam. Odpukać nie pogorszyło mi się po jej wizycie, ale i tak uważam, że to z jej strony było głupotą, zwłaszcza, że już następnego dnia jej nie było. Wraca w poniedziałek mam nadzieje, że już zdrowa, bo jak nie to jej przyłożę chyba pomimo sympatii
-
nick nieaktualnyMoje plany na weekend to leżeć w domu i się obijać Dzisiaj jedziemy do znajomych, w Sobotę mam w planach to obijanie a w Niedziele obiad u teściów jak co tydzień, aaa, ciulowy dzień trochę, pokłóciłam się z rana z moim i teraz napięta atmosfera, prawie w ogóle ze sobą nie rozmawiamy, mimo, że mnie przeprosił jestem mega wściekła na niego..marrta, wygrzewać się! musisz to świństwo wyleczyć raz a dobrze, nie kombinuj mi tam :* ooo super, to pozostaje życzyć tylko smacznego u mnie głownie mróz, sypało troszkę rano a teraz to nawet nie wiem marta95, to działaj, trzymam kciuki Ola_85, mam to samo, od trzech dni ta sama tempka ;/
anusia24, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, jakąś godzinę temu miałam dziwne drganie w dole brzucha (macicy) było to uczucie jednorazowe i chwilowe, towarzyszyło mu takie jakby podejście do góry brzucha i wtedy takie bąbelki, nie potrafie tego opisać, raz w życiu miałam tak w tamtym cyklu.. Miała któraś z was coś takiego bądź wie co to może być?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie nie wiem jak to jest możliwe.. Nie wiem czy nie iść dzisiaj. Zadzwonie do niej jak zacznie pracę i zapytam czy mam przyjechać czy nie. Wczoraj piłam, dwa tygodnie temu też piłam, jakoś zawsze jak się napije to na drugi dzień zaczynam krwawić.. Nie wiem czy to jest zwykły zbieg okoliczności czy coś faktycznie jest na rzeczy.. tym bardziej, że nie upijam się nawet do tego stopnia, zeby mi się kręciło w głowie, po prostu lampka wina.. Tempka z rana 36,9 czyli spadła bardzo mało, macica wysoko, ale nie umiem określić czy jest otwarta czy zamknięta, na pewno jest wysoko i miękka.. Nie wiem już co się dzieje. Może to jest dopiero prawidłowa @ po poronieniu w tamtym miesiącu.. Nie wiem co o tym myśleć.
Co najlepsze, jeszcze wczoraj robiłam test owulacyjny i wyszła słabsza kreska ale jest..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 11:41