Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLeże cały czas bo mój mnie nie chce wypuścić z łóżka. Dzisiaj mnie boli dosłownie wszystko- brzuch, macica, jajniki, lecą gluty krwi cały czas (gluty bo bardziej jest to taki śluz z krwią, niżeli krew, nie mam skrzepów jako takich, są to niteczki krwi) To samo co w tamtym cyklu, jedyny plus to to, ze biorę ten duphaston więc może się nie zakończy tak jak wtedy.. Mam wielką nadzieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 10:24
-
nick nieaktualny
-
Cześć Wszystkim
Jestem nowa na ovufriend ,w sumie jestem zielona jak poruszać sie po jakimkolwiek forum,ale szukając i po przeczytaniu początku waszego wątku stwierdziłam ze dużo tu fajnych babeczek wiec chętnie się do was dołącze
Mam 35 lat i trochę starań za mnąStarania od marca 2014
4 ciążę biochemiczne[*],1poronienie
Niski progesteron,niedobór wit.d3
09.05.2016 hsg+laparoskopie,histeroskopie
10.07.20016 [ *] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oooj nie denerwuj sie! Nerwy napewno Ci nie pomogą teraz...Pomysl ze juz coraz blizej wiosny, zakwitną kwiatki, przylecą ptaszki.. Kurcze nie wiem czy dobrze zrozumialam Twoja sytuacje... Jest prawdopodobienstwo ze teraz jestes w ciazy??? Po co te ewentualne łyżeczkowanie?? Wybacz ze glupio pytam, ale do konca nie rozumiem;/
-
nick nieaktualnyPodejrzewa, że to jest krwawienie owulacyjne, owulacja była, jestem po, wszystko wychodzi na to, że do zapłodnienia mogło( może) dojść, stąd ten dupek i czekanie.. Jest szansa na to, że mogę być w ciąży. Łyżeczkowanie będzie dopiero wtedy, gdy tej ciąży nie będzie w tym cyklu a w następnym po 15 dniach znowu dostane krwawienia. Muszą mnie "wyskrobać" i to co wyjdzie oddać do badania histopatologicznego, żeby sprawdzić co tam się u mnie dzieje.
-
nick nieaktualny
-
silvia wrote:Cześć Wszystkim
Jestem nowa na ovufriend ,w sumie jestem zielona jak poruszać sie po jakimkolwiek forum,ale szukając i po przeczytaniu początku waszego wątku stwierdziłam ze dużo tu fajnych babeczek wiec chętnie się do was dołącze
Mam 35 lat i trochę starań za mną -
nick nieaktualnyNiestety dziewczyny, zauważyłam teraz jak poszłam się umyć, że wypadają ze mnie duże skrzepy.. Chyba jednak to miesiączka albo mój organizm postanowił sobie, że się oczyści dopiero teraz.. Tak czy siak raczej z tej ciąży też nic nie wyjdzie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 20:03
-
Szarlotka123 wrote:Niestety dziewczyny, zauważyłam teraz jak poszłam się umyć, że wypadają ze mnie duże skrzepy.. Chyba jednak to miesiączka albo mój organizm postanowił sobie, że się oczyści dopiero teraz.. Tak czy siak raczej z tej ciąży też nic nie wyjdzie..