Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Glowa do gory Szarlotka! W koncu kiedys bedzie lepiej Ja dzisiaj kupilam juz test, pojutrze bede paczac, bo Pani Doktor kazala mi po luteinie od razu sprawdzic... Tez pewnie nic z tego nie bedzie bo w tym miesiacu bylam klebkiem nerwow i ogolnie slabo te starania wygladaly... Coz trzeba brac co daje los...
Szarlotka123, Ola_85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anusia24 wrote:Glowa do gory Szarlotka! W koncu kiedys bedzie lepiej Ja dzisiaj kupilam juz test, pojutrze bede paczac, bo Pani Doktor kazala mi po luteinie od razu sprawdzic... Tez pewnie nic z tego nie bedzie bo w tym miesiacu bylam klebkiem nerwow i ogolnie slabo te starania wygladaly... Coz trzeba brac co daje los...
-
Hej!
Niee W ogole od wczoraj mam takie dziwne bóle jak na @, a dzisiaj temp mi drastycznie spadla Szczerze mowiac to bardzo sie zdziwilam bo NIGDY nie mialam cyklu krotszego niz 30 dni a tu wyglada 25 mialo byc Eh... Rece opadaja... Nie wiem czemu efekt jest odwrotny...Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szarlotko z tego co wiem to zdarza sie ze po owulacji wystepuja jeszcze pozytywne, inna teoria mowi ze w ciazy wychodza pozytywne (ale to tez nie zawsze), z wlasnego przykladu wiem ze przy problemach hormonalnych utrzymuja sie caly czas pozytywne ... Mysle ze nie powinnas sie przejmowac ani nakrecac tylko cierpliwie poczekac na wykonanie testu ciazowego Jesli w przyszlym cyklu (oby jednak szybko nie nadszedl ) by sie to powtorzylo to zakomunikuj ginekologowi...
-
nick nieaktualny
-
Eeej dziewczyny Napewno wszystko jest ok, myslcie pozytywnie Nie napisalam tego zeby Was denerwowac Marta u mnie caly czas byly bardzo wyrazne te dwie kreski (sprawdzalam przez 15 dni) wiec mysle ze Tobie raczej to nie grozi! Ale napewno warto tego pilnowac
Szarlotka skoro te pecherzyki Ci sie wchlaniaja to bardzo dobrze, mysle ze nie ma co panikowac i tylko spokoj nas uratuje Moc jest z namiSzarlotka123, marta95 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj weeeez! Nie gadaj glupot! Tez kiedys sobie wmawialam takie rzeczy jak dowiedzialam sie ze mam mnostwo torbieli. Juz wyobrazalam sobie jak zmieniaja sie w guzy o_O'. Masz zrobiona cytologie? Takie domysly sa bez sensu, tylko bardziej czlowieka pograzaja, sa zupelnie bezpodstawne...wszystko przez te internety ;/ ale jedna rzecz z sensem przeczytalam kiedys w internecie... Ze jak bedziesz wymyslac sobie choroby to kiedys naprawde Cie dopadna... Dlatego lepiej nie nadinterpretowac i na spokojnie eliminowac biezace problemy