Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staramy się i wspieramy
Odpowiedz

Staramy się i wspieramy

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macica twarda ale dalej wysoko.. Tempka też wysoka, nie wiem już. Nie nastawiam się na nic w tym cyklu. Nie wiem tylko czy to zaliczyć do @ czy do plamień bo w sumie w konsystencji nic się nie zmieniło.

• Ola_85 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesli wypadł ci skrzep to ja bym zaliczyła to do @

anusia24 lubi tę wiadomość

km5s8ribs34fnes6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takim razie tak zrobie.

• anusia24 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glowa do gory Szarlotka! W koncu kiedys bedzie lepiej <3 Ja dzisiaj kupilam juz test, pojutrze bede paczac, bo Pani Doktor kazala mi po luteinie od razu sprawdzic... Tez pewnie nic z tego nie bedzie bo w tym miesiacu bylam klebkiem nerwow i ogolnie slabo te starania wygladaly... Coz trzeba brac co daje los...

Szarlotka123, Ola_85 lubią tę wiadomość

p19uskjoxacp4928.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki :* Trzeba wierzyć, że będzie dobrze.

• Ola_85 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusia24 wrote:
    Glowa do gory Szarlotka! W koncu kiedys bedzie lepiej <3 Ja dzisiaj kupilam juz test, pojutrze bede paczac, bo Pani Doktor kazala mi po luteinie od razu sprawdzic... Tez pewnie nic z tego nie bedzie bo w tym miesiacu bylam klebkiem nerwow i ogolnie slabo te starania wygladaly... Coz trzeba brac co daje los...
    aniu a jak u ciebie z temp po luteinie??ja zauwazyułam u siebie skok po duphastonie czy ty tez tak masz??

km5s8ribs34fnes6.png
  • anusia24 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! <3
    Niee :( W ogole od wczoraj mam takie dziwne bóle jak na @, a dzisiaj temp mi drastycznie spadla :/ Szczerze mowiac to bardzo sie zdziwilam bo NIGDY nie mialam cyklu krotszego niz 30 dni a tu wyglada 25 mialo byc :/ Eh... Rece opadaja... Nie wiem czemu efekt jest odwrotny...

Szarlotka123 lubi tę wiadomość

p19uskjoxacp4928.png
  • anusia24 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogolnie to mi ta temp wzrosla jeszcze przed wzieciem luteiny, ale widze ze u Ciebie bardzo ladnie to wyglada! <3

p19uskjoxacp4928.png
  • Ola_85 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja wlasnie sie zastanawiam jak to jest z tym dupkiem czy on wplywa na temp....bo wzrosla mi po wzieciu jego

km5s8ribs34fnes6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po dupku nie miałam wzrostu, może to nie od tego :D

• Ola_85 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yyy to juz sama nie wiem.......

km5s8ribs34fnes6.png
  • anusia24 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie wiadomo... Ale moze Twoj organizm w tym cyklu sam postanowil wejsc na dobra droge :) Pozostaje trzymac kciuki <3

Szarlotka123 lubi tę wiadomość

p19uskjoxacp4928.png
  • Ola_85 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusia24 wrote:
    No nie wiadomo... Ale moze Twoj organizm w tym cyklu sam postanowil wejsc na dobra droge :) Pozostaje trzymac kciuki <3
    Aniu oby :)zobaczymy pod koniec

anusia24, Szarlotka123, Meg0809 lubią tę wiadomość

km5s8ribs34fnes6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niedawno zrobiłam ostatni test owulacyjny bo mi został i.. wyszła druga kreska. Przestraszyłam się bo tyle dni po owu już powinien wychodzić chyba negatywny..

• anusia24 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotko z tego co wiem to zdarza sie ze po owulacji wystepuja jeszcze pozytywne, inna teoria mowi ze w ciazy wychodza pozytywne (ale to tez nie zawsze), z wlasnego przykladu wiem ze przy problemach hormonalnych utrzymuja sie caly czas pozytywne ;)... Mysle ze nie powinnas sie przejmowac ani nakrecac tylko cierpliwie poczekac na wykonanie testu ciazowego :) Jesli w przyszlym cyklu (oby jednak szybko nie nadszedl <3) by sie to powtorzylo to zakomunikuj ginekologowi...

p19uskjoxacp4928.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie słyszałam, że przy pcos wychodzą pozytywne i się wystraszyłam bo miałam jakieś pęcherzyki w jajnikach ale co usg to jest ich coraz mniej.. :( Masz racje, nie przejmować się ;) Poczekamy jeszcze te 8 dni ;)

anusia24 lubi tę wiadomość

• marta95 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurczę, dziewczyny nie straszcie, bo kiedyś tutaj wstawiałam moje testy owulacyjne i w sumie wychodziły cały czas pozytywne :( jeden wyszedł może troche ciemniejszy takto jaśniutkie, eh

• anusia24 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeej dziewczyny :D Napewno wszystko jest ok, myslcie pozytywnie :) Nie napisalam tego zeby Was denerwowac :) Marta u mnie caly czas byly bardzo wyrazne te dwie kreski (sprawdzalam przez 15 dni) wiec mysle ze Tobie raczej to nie grozi! Ale napewno warto tego pilnowac :)
    Szarlotka skoro te pecherzyki Ci sie wchlaniaja to bardzo dobrze, mysle ze nie ma co panikowac i tylko spokoj nas uratuje <3 Moc jest z nami :D

Szarlotka123, marta95 lubią tę wiadomość

p19uskjoxacp4928.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też wychodzą słabe kreski, tylko w sobotę miałam taką dość wyraźną, stąd wydaje mi się, że była owu. Wystraszyłam się, że te krwawienia mogą oznaczać raka szyjki macicy ale jak zawsze za dużo się naczytałam w necie i teraz masakra..

• anusia24 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj weeeez! Nie gadaj glupot! Tez kiedys sobie wmawialam takie rzeczy jak dowiedzialam sie ze mam mnostwo torbieli. Juz wyobrazalam sobie jak zmieniaja sie w guzy o_O'. Masz zrobiona cytologie? Takie domysly sa bez sensu, tylko bardziej czlowieka pograzaja, sa zupelnie bezpodstawne...wszystko przez te internety ;/ ale jedna rzecz z sensem przeczytalam kiedys w internecie... Ze jak bedziesz wymyslac sobie choroby to kiedys naprawde Cie dopadna... Dlatego lepiej nie nadinterpretowac i na spokojnie eliminowac biezace problemy <3

p19uskjoxacp4928.png
‹‹ 415 416 417 418 419 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ