Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz co sama nie wiem, jak zwykle zwale na pogode.. Jeszcze wzielam sie za solidne sprzatanie mieszkania bo jutro mamusia nas odwiedza. Kurde pierwszy raz do nas przyjezdza akurat jak sie wyprowadzamy i wszystko dęba stoi Nawdychalam sie roznych chemikaliow az mi gardlo piec zaczelo...;/ Normalnie jeszcze tego mi brakowalo
-
anusia24 wrote:Mi jakies 2 tygodnie temu sie snilo ze z kims rozmawialam (wiem ze byla to bardzo istotna rozmowa z jakas wazna osoba ale szybko zapomnialam o co chodzilo) i nagle poczulam ze w trakcie mowienia zaczyna mi sie ruszac ząb. Potem drugi trzeci, az nagle czuje ze wszystkie zeby zaczynaja mi wypadac Pamietam ze odwrocilam sie od rozmowcy, wyciagam dlon do buzi (tam nie wiadomo skad pojawilo sie lustro ), patrze w lustro, otwieram usta i.... budze sie w stanie przedzawalowym Tez nie moglam sie po tym snie pozbierac ze 2 dni.. Nie wiem, niby jak wypadajace zeby sie snia to nienajlepiej, jakies tragedie i w ogole. No narazie nic tragicznego sie nie stalo i mam nadzieje ze tak pozostanie
-
dziewczyny jestem po badaniu u gin.Okazało sie ze ten moj krwiak jest stary i sie zabliznia,kosmowka moze sie przyklei,najwazniejsze aby nie bylo plamien,mam sie oszczedzac i nie musze lezec,mam nie dzwigac i nie schylac sie gwałtownie.przez ok 3 tyg bo to czas pod ?.Karty ciazy mi nie załozył i badan nie zlecil zadnych powiedzial ze po 3 tyg jak na usg bedzie ok to wtedy wszystko zacznie prowadzic.
-
nick nieaktualnyOluś Kochana, uważaj na siebie.
A jak mąż? Spokój już?
Ważne, że jest nadzieja
Ania, to prawda, pogoda okropna, ja tez mam zły dzień ;/
Marta, nie ma plamień, zagnieżdżenie- łączy się ze spadkiem tempkiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 21:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka bardzo ladna temperatura Oooj tam nie ma czego sie bac Trzeba brac co daje los, a poki co wierzyc ze bedzie dobrze!
Marta u Ciebie tez wszystko zmierza w dobrym kierunku. Mowilam ze to nie @! Jakby mial byc malpiszon to temperatura by spadla
Trzymam za Was kciuki, skoro wiosna za rogiem to niech przyniesie te zielone kropki -
nick nieaktualnyNo i właśnie Ania jak tu być mądrym?
Po owu takie górki i pagórki a teraz tak?
Wierze ale mimo wszystko boje się znowu tego rozczarowania..
Zwłaszcza, że nie było takiego spadku, który mógłby wskazywać na zagnieżdżenie..
Marta u Ciebie widzę, zę wszystko będzie dobrze :*
Jak samopoczucie dzisiaj? -
nick nieaktualny