X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staramy się i wspieramy
Odpowiedz

Staramy się i wspieramy

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane u mnie to co zawsze, cień-cienia. Zobaczymy jak to się rozwinie. Idę spać bo padam na twarz, jutro nadrobię :*

anusia24, martta lubią tę wiadomość

• anusia24 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takim wypadku czekamy na potwierdzenie :)

p19uskjoxacp4928.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Czwartek pójdę na Betę. A na razie będę kontrolować kreskę testem co dwa dni ;)
    U mnie walentynki przeszły na spokojnie, jak normalny dzień ;)
    Byliśmy w operze bo mój grał a potem posiedzieliśmy, poprzytulaliśmy się i poszliśmy spać ;)

• Ola_85 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny byłam na usg jest zle.W/g usg mam 6 tydzien,FHR widoczne,kosmowka z cechami odklejania sie na dł.5 mm :(((((( mam zwiekszyc duphaston i lezec kategorycznie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:35

km5s8ribs34fnes6.png
  • anusia24 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo Twoj narzeczony jest muzykiem? :)

Ojej Olu w takim razie wypoczywaj jak najwiecej i staraj sie nie denerwowac! Mam nadzieje ze Twoj maz troche sie juz ogarnal? Duuzo zdrowka!

p19uskjoxacp4928.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę kurczę, Ola dużo odpoczywaj!!! Zdrówka! Na pewno będzie wszystko dobrze! Trzymaj się.

• martta Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola będzie dobrze, ale tak jak kazali bierz duphaston i leż, wypoczywaj, nie czytaj bzdur w necie, bo się tylko zdenerwujesz, a to najgorsze co teraz może być. Będzie dobrze, moja koleżanka musiała całą ciążę leżeć i w końcu urodziła zdrową dziewczynkę, inna też na początku tak miała i leżała a po I trymestrze już wszystko było ok. Głowa do góry, trzymam kciuki!

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola przykro mi okropnie ale nie możesz się załamywać ani denerwować przede wszystkim!
    Będzie wszystko dobrze, musisz leżeć i odpoczywać!
    Mam nadzieje, że mąż ogarnął już swoje zachowanie.
    Ania, śpiewakiem operowym ;)

• anusia24 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łaaaał fajnie :) W sumie to takie nietypowe :)

Jak Wam mija dzien? U mnie ciemne chmury za oknem, glowa tez jakas ciezka...

p19uskjoxacp4928.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też ciężko...głowa boli, zmęczona jestem nie wiem po czym, ogólnie fatalnie :(

• marta95 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co myślicie jak śnią się wypadajace zeby? :O do tego małe dzieci, i dziura w dziasle :O przez ten sen nie mogę dojść do siebie...

• anusia24 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi jakies 2 tygodnie temu sie snilo ze z kims rozmawialam (wiem ze byla to bardzo istotna rozmowa z jakas wazna osoba ale szybko zapomnialam o co chodzilo) i nagle poczulam ze w trakcie mowienia zaczyna mi sie ruszac ząb. Potem drugi trzeci, az nagle czuje ze wszystkie zeby zaczynaja mi wypadac :O Pamietam ze odwrocilam sie od rozmowcy, wyciagam dlon do buzi (tam nie wiadomo skad pojawilo sie lustro :P), patrze w lustro, otwieram usta i.... budze sie w stanie przedzawalowym :P Tez nie moglam sie po tym snie pozbierac ze 2 dni.. Nie wiem, niby jak wypadajace zeby sie snia to nienajlepiej, jakies tragedie i w ogole. No narazie nic tragicznego sie nie stalo i mam nadzieje ze tak pozostanie :)

p19uskjoxacp4928.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziwne sny mam..wczoraj mafia, dzisiaj zęby :O też mam nadzieję że nic się nie wydarzy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane,
    zgadzam się, nietypowe i mało jest tych zawodów ;)
    Mnie też się śnią jakieś głupoty z tym, ze ja nie pamiętam..
    Zęby podobno to nic dobrego :(

• marta95 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciągle mam nadzieję, że jednak może będzie odwrotnie i cos radosnego będzie :)

• anusia24 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka a wiec kto wie moze Wam z tej milosci wyjdzie jakis maly artysta ? :D
    Oby Marta, oby <3 Ładnie ten wykres u Ciebie wyglada, oby to był ten szczęśliwy :)

A ja powiem Wam ze humor mam do bani... Nie dosc ze wlasnie czuje sie jak przejechana przez walec, to jeszcze stwierdzam ze raczej owulacji w tym cyklu nie mialam... ;/ Zawsze na wykresie było widac konkretny wyskok a teraz to takie nie wiadomo co... Kolejnym argumentem jest to ze sluz mam caly czas jak na plodne (juz tydzien -.-) a po owu był juz zazwyczaj zupelnie inny...
    Ehh... Rece opadaja :P

p19uskjoxacp4928.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy będzie szczęśliwy, temperatura jakas niska dzisiaj,pewnie @ się zbliża.
    Anusia kiedyś w końcu przecież musi się udać! Chyba że prędzej zwariujemy :O

• anusia24 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie tego sie obawiam :D
    Nie no Marta na @ to jeszcze za wczesnie wiec stad moj wniosek :)

p19uskjoxacp4928.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki ! Podnosisz na duchu, bo wydaje mi się że całkiem oszaleje, mam dwa dni wolnego bo dopiero jutro idę do pracy, dlatego znowu szaleje :D eh ciężko :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje, że odziedziczy talent artystyczny po moim bo ja to ze śpiewaniem nie mam za dużo wspólnego :D
    Nie przyjdzie @, krzyczę i piszczę, żeby do was nie przychodziła.
    Marta, bez załamywań mi tu!
    Ania, co to za smutanie?

‹‹ 435 436 437 438 439 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ