Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola będzie dobrze, ale tak jak kazali bierz duphaston i leż, wypoczywaj, nie czytaj bzdur w necie, bo się tylko zdenerwujesz, a to najgorsze co teraz może być. Będzie dobrze, moja koleżanka musiała całą ciążę leżeć i w końcu urodziła zdrową dziewczynkę, inna też na początku tak miała i leżała a po I trymestrze już wszystko było ok. Głowa do góry, trzymam kciuki!
-
nick nieaktualny
-
Mi jakies 2 tygodnie temu sie snilo ze z kims rozmawialam (wiem ze byla to bardzo istotna rozmowa z jakas wazna osoba ale szybko zapomnialam o co chodzilo) i nagle poczulam ze w trakcie mowienia zaczyna mi sie ruszac ząb. Potem drugi trzeci, az nagle czuje ze wszystkie zeby zaczynaja mi wypadac Pamietam ze odwrocilam sie od rozmowcy, wyciagam dlon do buzi (tam nie wiadomo skad pojawilo sie lustro ), patrze w lustro, otwieram usta i.... budze sie w stanie przedzawalowym Tez nie moglam sie po tym snie pozbierac ze 2 dni.. Nie wiem, niby jak wypadajace zeby sie snia to nienajlepiej, jakies tragedie i w ogole. No narazie nic tragicznego sie nie stalo i mam nadzieje ze tak pozostanie
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka a wiec kto wie moze Wam z tej milosci wyjdzie jakis maly artysta ?
Oby Marta, oby Ładnie ten wykres u Ciebie wyglada, oby to był ten szczęśliwy
A ja powiem Wam ze humor mam do bani... Nie dosc ze wlasnie czuje sie jak przejechana przez walec, to jeszcze stwierdzam ze raczej owulacji w tym cyklu nie mialam... ;/ Zawsze na wykresie było widac konkretny wyskok a teraz to takie nie wiadomo co... Kolejnym argumentem jest to ze sluz mam caly czas jak na plodne (juz tydzien -.-) a po owu był juz zazwyczaj zupelnie inny...
Ehh... Rece opadaja -
nick nieaktualny