Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Super wieści po wizytach:D oby tak dalej. Ja się juz zaczynam stresować bo tak jak e poprzedniej ciazy nie mam żadnych objawów nawet piersi mnie bola nic kompletnie. Na betę nie pójdę bo budżet na razie mi ma to nie pozwala. A wizyta dopiero za tydzień: ((((aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualnypalma wrote:Super wieści po wizytach:D oby tak dalej. Ja się juz zaczynam stresować bo tak jak e poprzedniej ciazy nie mam żadnych objawów nawet piersi mnie bola nic kompletnie. Na betę nie pójdę bo budżet na razie mi ma to nie pozwala. A wizyta dopiero za tydzień: ((((
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Ja też już po lekarzu, jutro wstawie zdjęcie.
Pęcherzyk 7 mm. Tylko martwi mnie to, że po badaniu zaczęłam plamić i się to jeszcze utrzymuje, nie dużo, leciutko ale jest.. -
nick nieaktualnypalma wrote:Super wieści po wizytach:D oby tak dalej. Ja się juz zaczynam stresować bo tak jak e poprzedniej ciazy nie mam żadnych objawów nawet piersi mnie bola nic kompletnie. Na betę nie pójdę bo budżet na razie mi ma to nie pozwala. A wizyta dopiero za tydzień: ((((
-
nick nieaktualny
-
Ola_85 wrote:dziewczynki jutro mam usg bede miala 12 t+5d i ciekawe czy mi dzidzia zrobi psikusa i sie pokaze zeby zobaczyc kto mieszka w brzuszku
daj znać jak poszłoaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Ola_85 wrote:dziewczynki jutro mam usg bede miala 12 t+5d i ciekawe czy mi dzidzia zrobi psikusa i sie pokaze zeby zobaczyc kto mieszka w brzuszku
Ola_85, Vesper lubią tę wiadomość