Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Super wieści po wizytach:D oby tak dalej. Ja się juz zaczynam stresować bo tak jak e poprzedniej ciazy nie mam żadnych objawów nawet piersi mnie bola nic kompletnie. Na betę nie pójdę bo budżet na razie mi ma to nie pozwala. A wizyta dopiero za tydzień: ((((aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualnypalma wrote:Super wieści po wizytach:D oby tak dalej. Ja się juz zaczynam stresować bo tak jak e poprzedniej ciazy nie mam żadnych objawów nawet piersi mnie bola nic kompletnie. Na betę nie pójdę bo budżet na razie mi ma to nie pozwala. A wizyta dopiero za tydzień: ((((
wystarczy ze sobie poczytasz na roznych forach że naprawde bardzo duzo osob nie mialo zadnych ciazowych objawow w tak wczesnej ciazy
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Ja też już po lekarzu, jutro wstawie zdjęcie.
Pęcherzyk 7 mm. Tylko martwi mnie to, że po badaniu zaczęłam plamić i się to jeszcze utrzymuje, nie dużo, leciutko ale jest.. -
nick nieaktualnypalma wrote:Super wieści po wizytach:D oby tak dalej. Ja się juz zaczynam stresować bo tak jak e poprzedniej ciazy nie mam żadnych objawów nawet piersi mnie bola nic kompletnie. Na betę nie pójdę bo budżet na razie mi ma to nie pozwala. A wizyta dopiero za tydzień: ((((
-
nick nieaktualny
-
Ola_85 wrote:dziewczynki jutro mam usg bede miala 12 t+5d i ciekawe czy mi dzidzia zrobi psikusa i sie pokaze zeby zobaczyc kto mieszka w brzuszku
daj znać jak poszłoaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Ola_85 wrote:dziewczynki jutro mam usg bede miala 12 t+5d i ciekawe czy mi dzidzia zrobi psikusa i sie pokaze zeby zobaczyc kto mieszka w brzuszku
już w 3 miesiącu jesteś!
ładnie ładnie
zaskoczyło mnie to bo pamiętam jak pisałaś (jak mi się wydawało) dopiero co że się udało
powodzenia na wizycie
ja mojego dzidziusia poprosiłam żeby mi pokazał co tam ma między nóżkami i posłuchał
trzeba być stanowczym
hehe
Ola_85, Vesper lubią tę wiadomość