Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPalma to że raz straciłas ciąże nie oznacza to że teraz też tak będzie.
Rozumiem twój nie pokój ale pamietaj ze trzeba pozytywnie byc nastawionym bo to naprawde duzo daje i jak najmniej się stresować. Oczywiscie do gina i kontrolować wszystko i bedzie dobrze
Ola czekam na jakieś ładne zdjecie usgpalma, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/ae226c395d41.jpg
Mało widać bo coś tam się stało z usg ale ważne, że coś jest
Wczorajsza beta 4747, po 4 dniach to jest dobry przyrost?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 21:49
katsuyoshi, Ola_85, Vesper, martta lubią tę wiadomość
-
Kat dziękuję: * staram się ciągle myśleć ze teraz będzie dobrze i nic się nie stanie.
Szarlotka no coś tam ciut widać a na betach się nie znam więc nie pomogękatsuyoshi, Meg0809, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ae226c395d41.jpg
Mało widać bo coś tam się stało z usg ale ważne, że coś jest
Wczorajsza beta 4747, po 4 dniach to jest dobry przyrost?
Na zarodek widoczny jeszcze za wcześnie ale ważne że jest już ładny pęcherzyk
Co do bety już pisałam na fiolet że masz w normie i podałam tam Ci wszystkie normy bety jakie na dane tygodnie przypadają
Palma nie ma za coSzarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPalma, ja też mam mało objawów..
Piersi mnie prawie w ogóle nie bolały. Dopiero od niedawna mam mdłości lekkie i taki sam ból piersi także głowa do góry :*
Dziękuję Kat jeszcze raz
Ola, jak po usg? Co u Ciebie?
Moja dzisiejsza, ostatnia beta 9866katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
Jestem po badaniu!!!!!!!dzidzia strasznie sie krecila,nie dało sie jej zmierzyc,to co udalo sie zobaczyc wszystko ok.Nie mam zmierzonych nozek bo nie pokazalo mialo zalozone noge na noge hii,drapalo sie po glowie ,fikolki robilo.Wielkosc 6,5 cm serduszko 152 uderzenia no i na koniec najwazniejsze 70% dziewczynka.(Amelka)!!!!!!!!!!
Szarlotka123, Vesper, Meg0809, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Kat, jestem już taką pańkarą, że się wczoraj naczytałam o zaśniadzie i zaś pisałam do mojej gin bo się wystraszyłam, że wzrost za duży. Nie dogodzisz
Im wiecej wyszukujesz na forach i czytasz tym bardziej wmawiasz sobie ze cos jest nie tak.Vesper, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
Ola, gratuluję dziewuszki !
Palma, popieram Kat! Wiem, że to trudne, tym bardziej, że lęk o dziecko nie przechodzi jak ono się pojawi na świecie, ale razem z Szarlotką przestańcie czytać internety! Dla własnego zdrowia psychicznego! Tymczasem życzę Wam spokojnej ciąży!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 22:59
palma lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
katsuyoshi wrote:Szarlotka twoja dzisiejsza beta jest idealna a tak sie nią martwiłaś
Ola ciesze się no to jesteśmy obie w 70 % że córka
Ooooo widze ze imie szybko wam poszło wybrackatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_85 wrote:u ciebie tez dziewczynka??wlasnie maz troszke sie skrzywil ze dziewczynka obstawial chlopca ale juz jeden jest wiec jesli sie potwierdzi bedzie parka My imie mielismy juz wybrane podczas staran.:)Zostajemy wszyscy na A.
No a jesli wyjdzie ze chłopak to trudno widocznie tak ma byc
Mojemu nie robi to znaczenia jaka płec bo ciagle mi powtarza ze dla niego najwazniejsze jest aby było zdrowe a kochac bedzie bez wzgledu na płec.
Ja oczywiscie chcialabym parke ale nic na siłe Jesli bedzie jednak chlopiec to widocznie los chcial abym miala same pisiorki w domu
Powiem Ci ze jesli u was córka sie potwierdzi to bedzie ona córeczka tatuusia mimo ze teraz lekko sie krzywi ale córeczki zawsze są oczkami w głowie tatusia xD -
nick nieaktualnyTo powiem Wam, że mój mąż jest chyba jakimś wyjątkiem, bo ostatnio mi powiedział, że chciałby dziewczynkę córeczka tatusia wiem coś o tym, bo sama jestem córeczką tatusia. Trochę mnie zaskoczył, faceci jednak wolą syna a mój proszę
Olu gratuluję dziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 10:50
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeg0809 wrote:To powiem Wam, że mój mąż jest chyba jakimś wyjątkiem, bo ostatnio mi powiedział, że chciałby dziewczynkę córeczka tatusia wiem coś o tym, bo sama jestem córeczką tatusia. Trochę mnie zaskoczył, faceci jednak wolą syna a mój proszę
Olu gratuluję dziewczynki
A córeczki zawsze są córeczkami tatusia nie ważne czy urodzą sie jako pierwsze czy drugie To ich taka mała ksiezniczkaMeg0809 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny