Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny Wam tez jest lub było tak zimno w ciazy. Kurde to jest bardzo uciążliwe,leze pod kocem w skarpetach zimowych takich grubych. A mi i tak zimno. Stopy i dłonie to mam lodowate.
katsuyoshi lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualnypalma wrote:Kat tez tak myślę ale dziewczyny z grudniowek troche mnie przestraszyły i idę sie lekarza zapytać czy to nie groźne:)
Co do zimna to ja tak mam Na dworzu może być ciepło a ja mam lodowate nogi xDpalma, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
Bo juz kuźwa sie stresuje nie potrzebnie... nigdzie indziej nie czytam specjalnie niczego żeby nie wyszukiwac sobie chorob to akurat tutaj musialo mnie cos dopaść. Kat a jak wogóle u Ciebie?
Szarlotka123, katsuyoshi lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualnykatsuyoshi wrote:A co to za dziwne plamy na pierwszym usg?
Mam nadzieje że na wizycie wspomniałaś o tych plamieniach które miałaś?
Ciesze sie ze ustały to najważniejsze
No i widać tą fasolunie
Odpoczywaj ile sie da
Swoja droga gdzie Palma? Miała tez odpoczywac ale nie zapominac o nas Mam nadzieje ze u niej tez jest dobrze.
Ja wizyte mam jutro u połoznej , niestety bez usg bo u połoznych nie ma usg ale licze ze bedzie znowu sluchanie serduszka chociaz.
Nie moge sie doczekac tego Maja
Właśnie nie wiem co to za plamy xD Zrobiła mi tak na usg, niektóre były niebieskie a niektóre czerwone. Zapomniałam spytać bo się popłakałam jak głupia i aż mi było głupio.
Tak, mówiłam jej o tych plamieniach. Powiedziała, że to mogły być plamienia a mogło być też od luteiny ale na usg nie widziała nic niepokojącego
Staram się, przespałam dzisiaj pół dnia bo od poranka siedziałam przy porcelanie.
Teraz próbowałam zjeść moje ulubione pierogi.. Smakują jak spalone gówno. (przepraszam za wyrażenie)..
Palma, akurat to z plecami to też mi się wydawało dziwne bo mnie lekarz też mówił, że tak czasami jestWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 18:40
-
nick nieaktualnyDlatego nie czytaj bo masz sie nie stresowac nie zapomnij ze teraz musisz wyjatkowo o siebie dbac a stres ci w tym nie pomoże.
Szarlotka hahaha fajne te okreslenie xD
U mnie ok, jutro mam polozna moze zrobi mi sluchanie serduszka , szkoda ze u poloznej nie ma usg ...no i nie moge do maja sie doczekac:/
Byłam dzis w sklepie NEXT jakby ktos nie wiedzial to sklep z orginalnna odzieżą i kupiłam tam body nowe do szpitala jak sie dzidzius urodzi.Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Wiem właśnie. Staram sie ciągle na luzie zyc. Zauważyłam ze najgorzej czuje sie wieczorami. Ja wczoraj jak jadlam krokiety ktore kocham nad życie to malo ich nie zwróciłam.... a tak mi się chciało zjeść pare sztuk.
Kat trzymam kciuki za wizytę
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualnypalma wrote:Wiem właśnie. Staram sie ciągle na luzie zyc. Zauważyłam ze najgorzej czuje sie wieczorami. Ja wczoraj jak jadlam krokiety ktore kocham nad życie to malo ich nie zwróciłam.... a tak mi się chciało zjeść pare sztuk.
Kat trzymam kciuki za wizytę -
J a ogólnie staram sie sporo jesc. Bo zawsze bylam szczupła i mialam malo witamin wiec teraz nie chciałabym aby dzidzi cos brakowało. I staram się jeść różne rzeczy. Ale i tak mysle zeby jakieś witaminki zakupić
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypalma wrote:J a ogólnie staram sie sporo jesc. Bo zawsze bylam szczupła i mialam malo witamin wiec teraz nie chciałabym aby dzidzi cos brakowało. I staram się jeść różne rzeczy. Ale i tak mysle zeby jakieś witaminki zakupić
Szarlotka nie mam co dawac znac bo to tylko wizyta...tutaj w uk takie wizyty u poloznej to tylko takie kontrolne sa , nawet usg nie ma.. -
nick nieaktualnyJestem obecnie po wizycie u położnej.
Miałam mierzony brzuch, pobieraną krew w tym na cukier aby sprawdzic czy nadal jest ok.
No i było słuchanie serduszka
Sprawdzała też mi przed słuchaniem położenie dziecka i pokazywała mi że dzidzius leży sobie na samym srodku brzuszka Czy to oznacza że moje łożysko jednak się podniosło ?
Kolejną wizyte powinnam miec w 31 tyg ciąży lecz ona nie kazała zapisywać się na ten 31 tydzien tylko na kolejny czyli na 34 tydzien ciąży .
Zapisałam się już i mam wizyte dopiero 01.06.2016 na godzine 13:00 ah te moje szczesliwe trzynastki
Ta wizyta bedzie już po moim usg które mam w maju.
Ogólnie byłam zdziwiona że tym razem pobranie krwi posżło gładko bo leciało pieknie za pierwszym wbiciem
Można powiedzieć że jestem zadowolona z wizyty bo do tego wypisała nam papiery na becikowe czyli 500funów oczywiscie żeby owe becikowe otrzymac trzeba pobierac pewne inne benefity bo nie kazdy może otrzymac becikowe i się pytała co pobieramy bo inaczej by nam kartek które rano wydrukowaliśmy nie podpisała i nie dałaby pięczątek. Naszczescie poszło wszystko dobrze
Fakt tym razem byłam u tej mniej miłej położnej która nie sprawia pogodnej kobiety ale co zrobić.. najważniejsze że udało nam się wszystko załatwić to co chcieliśmy
Pogoda nam dopisuje dziś także pieknie i słonecznie.
Meg0809, palma, Szarlotka123, Ola_85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny