Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA tu znowu widzę cisza nastała powiem Wam że poszukałam wątku na fioletowej z terminem porodu takim jak ja mam, czyli listopad i nie mogę na niego wchodzić. Dziewczyny tam tak się nakręcają, że szok. Doszukają się czegoś złego na siłę, nie wiem po co. Zamiast cieszyć się ciążą i myśleć pozytywnie to ciągle coś. Ja też się boję i czuje strach ale tak nie panikuję. Wizytę mam za tydzień w poniedziałek, nie mogę się już doczekać, żeby zobaczyć malucha. Choć też czuje strach czy aby na pewno jest dobrze. Ale tam to już jest do przesady. Napisałam im że przesadzają i pewnie zaraz będę wykreślona z wątku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 20:45
katsuyoshi, Evanlyn, Szarlotka123, anusia24, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeg0809 wrote:A tu znowu widzę cisza nastała powiem Wam że poszukałam wątku na fioletowej z terminem porodu takim jak ja mam, czyli listopad i nie mogę na niego wchodzić. Dziewczyny tam tak się nakręcają, że szok. Doszukają się czegoś złego na siłę, nie wiem po co. Zamiast cieszyć się ciążą i myśleć pozytywnie to ciągle coś. Ja też się boję i czuje strach ale tak nie panikuję. Wizytę mam za tydzień w poniedziałek, nie mogę się już doczekać, żeby zobaczyć malucha. Choć też czuje strach czy aby na pewno jest dobrze. Ale tam to już jest do przesady. Napisałam im że przesadzają i pewnie zaraz będę wykreślona z wątku
Zrozumiale ze kazda z nas sie boi ale nie przeginajmy z tym co nie którzy wyprawiaja na watkach to sie w głowach nie miesci.
Cisza tu i u mnie tez xD chyba pogoda dopisuje ze tak mało dziewczyny zagladaja.Meg0809 lubi tę wiadomość
-
Meg masz rację. Na fioletowe jest duzo nerwów i strachu. Mi też się to udzielało i postanowiłam rzadziej tam wchodzić.
Ja w czwartek bylam na wizycie pytałam o ten ból pleców i lekarz powiedział ze tak moze być i żeby się nie stresować. Byl zarodek 6mm i serducho:D dostalam duphaston aby dmuchać na zimne. W czwartek wizyta juz u lekarza ktory bd mnie prowadził. Nie moge sie doczekać oby bylo dobrze;)katsuyoshi, Meg0809, Szarlotka123, anusia24 lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualnypalma wrote:Meg masz rację. Na fioletowe jest duzo nerwów i strachu. Mi też się to udzielało i postanowiłam rzadziej tam wchodzić.
Ja w czwartek bylam na wizycie pytałam o ten ból pleców i lekarz powiedział ze tak moze być i żeby się nie stresować. Byl zarodek 6mm i serducho:D dostalam duphaston aby dmuchać na zimne. W czwartek wizyta juz u lekarza ktory bd mnie prowadził. Nie moge sie doczekać oby bylo dobrze;)
Dobrze ze u nas na watku nie ma takich akcji hehe
Ciesze sie ze juz było widac serduszko Dobrze ze duphaston dostalas zapobiegawczo widac ze lekarz dba o was -
katsuyoshi wrote:Widzisz mówiłam ze to normalne ze plecy bola a ty czytalas tych bzdur na tym innym watku
Dobrze ze u nas na watku nie ma takich akcji hehe
Ciesze sie ze juz było widac serduszko Dobrze ze duphaston dostalas zapobiegawczo widac ze lekarz dba o was
Biore duphaston i przynajmniej jestem spokojna że jakby co to chociaż starałam się pomoc fasolce. Mam nadzieję ze z nim wytrwamy do konca;d a co u Was?katsuyoshi lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Witajcie dziewczyny. Wlasnie dziś przyszla @- 2 dni wcześniej wiec pobiegłam do apteki po test czy oby to na pewno to bo mam zaczynać zastrzyki do drugiej IUI azyby mieć pewność ze to krwawienie na pewno jest miesiaczka i po raz kolejny nic Wiec w nocy pierwszy zastrzyk do stymulacji. Już trochę sil nie mam na to wszystko ale coz.
katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
nick nieaktualnyPalma u mnie ok. Czekam niecierpliwie na 9 maja po za tym jak tylko piekna pogoda to wychodze z malym na spacerki itp bo szkoda nie korzystac ze słoneczka.
Zuzanna przykro mi kurde nie wyobrażam sobie jak musisz się czuć. Kolejna stymulacja?zuzanna, palma, Vesper lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Palma u mnie ok. Czekam niecierpliwie na 9 maja po za tym jak tylko piekna pogoda to wychodze z malym na spacerki itp bo szkoda nie korzystac ze słoneczka.
Zuzanna przykro mi kurde nie wyobrażam sobie jak musisz się czuć. Kolejna stymulacja?katsuyoshi, palma, Evanlyn lubią tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
-
nick nieaktualnyzuzanna wrote:Tak kolejna dawka hormonow. Mam nadzieje ze zniose to lagodnie jak poprzednim razem bo mam te same dawki rozpisane. Maz będzie znow moja pielegniarke bo sama bym nie zrobila sobie zastrzyku.
-
zuzanna wrote:Witajcie dziewczyny. Wlasnie dziś przyszla @- 2 dni wcześniej wiec pobiegłam do apteki po test czy oby to na pewno to bo mam zaczynać zastrzyki do drugiej IUI azyby mieć pewność ze to krwawienie na pewno jest miesiaczka i po raz kolejny nic Wiec w nocy pierwszy zastrzyk do stymulacji. Już trochę sil nie mam na to wszystko ale coz.
Ola piękny brzuszek
Palma mnie gin pocieszyła ostatnio że plecy jak już zaczną w ciąży boleć to już mniej nie będąWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 11:34
zuzanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZuzanna nie poddawaj się trzymam mocno kciuki w końcu wyjdzie słońce i będzie mocno świecić
Kat zleci i nim się obejrzysz będzie 9 maja
Palma nie ma sensu czytać tych bzdur wszystkich bo można w głowę dostać. Na szczęście większość dziewczyn mnie poparło i miejmy nadzieję, że zaczną widzieć pozytywy a nie tylko to co złe.
Ja mam 25 wizytę i już bym chciała zobaczyć mojego małego kropka badania genetyczne mam na 12 maja. Dziś zaczął się 11tc ale ten czas leci
U mnie dziś piękne słońce trzeba na ryneczek iść po owoce i warzywaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 11:37
Evanlyn, zuzanna lubią tę wiadomość
-
Meg0809 wrote:Zuzanna nie poddawaj się trzymam mocno kciuki w końcu wyjdzie słońce i będzie mocno świecić
Kat zleci i nim się obejrzysz będzie 9 maja
Palma nie ma sensu czytać tych bzdur wszystkich bo można w głowę dostać. Na szczęście większość dziewczyn mnie poparło i miejmy nadzieję, że zaczną widzieć pozytywy a nie tylko to co złe.
Ja mam 25 wizytę i już bym chciała zobaczyć mojego małego kropka badania genetyczne mam na 12 maja. Dziś zaczął się 11tc ale ten czas leci
U mnie dziś piękne słońce trzeba na ryneczek iść po owoce i warzywa
U mnie w suwaczku pisze żebym liczyła czy w godzinę mój synek się 10 razy poruszy - u nas nie ma problemu bo Karol wyrobił tą normę w 15 minMeg0809 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Ile razy chcecie próbować z tą stymulacją? Nie dziwie się ja tez sama bym sobie nie zrobiła.ponad 3 lata starań...
-
Dzieki dziewczyny za miłe słowa. Dobrze ze mąż w tym wszystkimuczestniczy- czasem mam wrazenie ze bardziej niż ja. Sam odmierza i przygotowuje zastrzyki i robi je. Samej to byłoby ciężko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 12:23
Evanlyn, Meg0809 lubią tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
-
jeju ja w ogole jesc nie moge, jestem glodna czuje ze powinnam cos zjesc ale jak na to patrze albo szukam cos w lodowce to calkowicie mi ochota przechodzi. jedyne co to jakos w miare zupy jem, bo sa z woda a mnie ciagle suszy i mam pragnienie.aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualnypalma wrote:jeju ja w ogole jesc nie moge, jestem glodna czuje ze powinnam cos zjesc ale jak na to patrze albo szukam cos w lodowce to calkowicie mi ochota przechodzi. jedyne co to jakos w miare zupy jem, bo sa z woda a mnie ciagle suszy i mam pragnienie.
palma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa za to nawet nie mogę wejść do kuchni bo od razu mi się dźwiga..
Byłam dzisiaj na USG.
Jestem strasznie zawiedziona.. Nie dał posłuchać serduszka tylko pokazał, że jest, nie sprawdził tętna no i jedyne co powiedział to tyle, że maleństwo ma 8 mm i, że jest "klocem".No i wychodzi 7t3d czyli tak jak z @. O terminie porodu też nic, dlatego nie lubię wizyt na NFZ.. Nie wiadomo nic, chociaż dobrze, ze serduszko dalej jest i maleństwo się rozwija. Nie dał mi zdjęcia, pozwolił zrobić tylko komórką więc przepraszam za jakość.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2d17428a08fe.jpgEvanlyn, katsuyoshi, Ola_85, Vesper lubią tę wiadomość