Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Vesper wrote:Kat, napisz do mnie Postaram Cię pomóc, nie martw się!
A jeśli masz problemy z cukrem, to warto z niego zrezygnować. Jeść 5 posiłków dziennie i uważać na ich indeks glikemiczny. Nie martw się. Na stronie słodka mama są też pomysły na radzenie sobie z podwyższonym cukrem w ciąży
Dziewczyny, brzuszki!!! piękne je macie! Gratuluję rozwijających się maluchów!
Proszę się nie denerwować bzdurami w internecie!
Fajnie, że jest tyle brzuchatek. Czas i na nas, nie, Anusia, Zuzanna, Marta, Sówka?... (jak kogoś pominęłam, przepraszam).
Vesper lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
nick nieaktualnyKat, też to tak zrozumiałam, żeby wypić z tego to 410ml ale ja się niestety nie znam.
Nigdy nie miałam jeszcze obciążenia glukozą.
Mnie dzisiaj tak brzuch zmalał, ze szok.. Wymioty i biegunka i ledwo żyje. Dzisiaj zaczęłam 3 miesiąc, a ja się tak czuje -
Trzymaj się, Szarlotko
Meg, co się stało? Czy w pamiętniku kliknęłaś coś przez pomyłkę...? PrzytulamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 16:31
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualny
-
Meg0809 wrote:Niestety nie przez pomyłkę, serduszko przestało bić;(
Meg... nie lubię... nie lubię... tak mi przykro... wiem, że internetowe wsparcie nie zastąpi rzeczywistego, ani żadne słowa nie przyniosą Ci ulgi w żałobie, w żalu... Mocno Cię przytulam i polecam modlitwie Ciebie i Aniołka... I życzę Ci ukojenia...Meg0809 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVesper wrote:Meg... nie lubię... nie lubię... tak mi przykro... wiem, że internetowe wsparcie nie zastąpi rzeczywistego, ani żadne słowa nie przyniosą Ci ulgi w żałobie, w żalu... Mocno Cię przytulam i polecam modlitwie Ciebie i Aniołka... I życzę Ci ukojenia...
-
Meg0809 wrote:Dziękuję jutro rano jadę do szpitala i usuną maleństwo. Umarła dziś kolejna część mojej duszy ;(
Meg0809 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVesper wrote:Tak mi przykro, kochana...;( Mam nadzieję, że są teraz Bliscy, którzy dają Ci wsparcie w trudnych chwilach... Mam nadzieję, że znajdziesz zrozumienie podczas wizyty w szpitalu, a sam zabieg będzie bezbolesny, przynajmniej w sensie fizycznym... Mocno tulę... bo żadne słowa tutaj nie pasują... [*]
-
Kochana Meg... dzięki, że nam o tym piszesz... domyślam się, jakie to może być trudne doświadczenie... Z tego, co wiem, faktycznie, lepiej, kiedy oczyszczenie się macicy następuje samoistnie - jest mniejsze ryzyko zrostów... Dobrze, że Bliscy są przy Tobie i Cię wspierają. Ich Bliskość będzie jeszcze potrzebna przez dłuższy czas. Życzę Ci wszystkiego, co najlepsze, Meg Ściskam mocno!
Meg0809 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję Wam za wsparcie. Wczoraj rano wypuścili mnie ze szpitala obyło się bez łyżeczkowania. oczyszczam się sama, choć jakiś malutki pozytyw w tym całym koszmarze. Chyba jeszcze nie do końca dociera do mnie co się stało, mózg się broni. Mam wrażenie, że jestem w innej rzeczywistości. Z dnia na dzień będzie lepiej, zwłaszcza, że musimy zrobić badania genetyczne i zobaczyć czy znajdzie się przyczyna zatrzymania tych 2 ciąż. Chcę być mamą dlatego się nie poddaje i będę walczyć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 09:38
-
nick nieaktualnyOla_85 wrote:meg a co sie stało przeciez wszystko bylo ok bolalo cie cos?zle sie czulas/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 09:45
-
nick nieaktualnyMeg, tak mi okropnie przykro
Jak przeczytałam co się stało to aż zamarłam na dłuższą chwilę..
Dobrze, że masz wsparcie, to jest bardzo ważne i potrzebne teraz.. Pamiętaj, że jesteśmy z Tobą duchem i zawsze możesz na nas liczyć. Trzymaj się mocno, jestem pewna, że Bóg wam to wynagrodzi.Meg0809, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Meg, tak mi okropnie przykro
Jak przeczytałam co się stało to aż zamarłam na dłuższą chwilę..
Dobrze, że masz wsparcie, to jest bardzo ważne i potrzebne teraz.. Pamiętaj, że jesteśmy z Tobą duchem i zawsze możesz na nas liczyć. Trzymaj się mocno, jestem pewna, że Bóg wam to wynagrodzi.Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Meg - przykro mi również bardzo..
Wiem co czujesz...
Także miałam dwie straty.
Rozumiem dół, przygnębienie, będzie - to normalne, ale widać, że starasz się być silna w tym wszystkim, najważniejsze się nie załamywać. Ja np. źle robiłam,że usilnie chciałam zajść ponownie, wpadałam w obsesje,nic mi się nie chciało, dałam na luz - porobiłam szereg badań, zmieniłam trochę dietę...No i z npr we własnym zakresie - czyli samoobserwacja, i .. się udało, i wiara, wiara, wiara dużo w staraniach pomogła.
Przytulam. Życzę powodzenia
Ja tu dawno nie byłam; bo znów miałam problemy z logowaniem, logowałam się na jakieś stare konto - które kiedyś założyłam, a nie używałam. A konto stare i nowe było na jednym mailu utworzone, tak więc hasło mi cały czas przychodziło do starego konta.. Ale nie ważne. Hasło zapamiętałam tak - by już nie zapomnieć .
Napisałam już na belly, że znam płeć.
100% chłopak. Czyli mój 6 letni synek będzie miał braciszka. .
Zdrowe dziecko, na połówkowym usg było wszystko ok, mam fajne zdjęcia z usg 3d/4d na pamiątkę .
Trzymam kciuki Dziewczyny, za Wasze starania .Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 10:36
Meg0809, Vesper, anusia24, Ola_85 lubią tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
nick nieaktualnymissy83 wrote:Meg - przykro mi również bardzo..
Wiem co czujesz...
Także miałam dwie straty.
Rozumiem dół, przygnębienie, będzie - to normalne, ale widać, że starasz się być silna w tym wszystkim, najważniejsze się nie załamywać. Ja np. źle robiłam,że usilnie chciałam zajść ponownie, wpadałam w obsesje,nic mi się nie chciało, dałam na luz - porobiłam szereg badań, zmieniłam trochę dietę...No i z npr we własnym zakresie - czyli samoobserwacja, i .. się udało, i wiara, wiara, wiara dużo w staraniach pomogła.
Przytulam. Życzę powodzenia
Ja tu dawno nie byłam; bo znów miałam problemy z logowaniem, logowałam się na jakieś stare konto - które kiedyś założyłam, a nie używałam. A konto stare i nowe było na jednym mailu utworzone, tak więc hasło mi cały czas przychodziło do starego konta.. Ale nie ważne. Hasło zapamiętałam tak - by już nie zapomnieć .
Napisałam już na belly, że znam płeć.
100% chłopak. Czyli mój 6 letni synek będzie miał braciszka. .
Zdrowe dziecko, na połówkowym usg było wszystko ok, mam fajne zdjęcia z usg 3d/4d na pamiątkę .
Trzymam kciuki Dziewczyny, za Wasze starania .
Gratuluję Ci synka niech rośnie zdrowo.Vesper, missy83 lubią tę wiadomość