Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny!
Tak dawno mnie tu nie było...A tak bardzo się cieszę że niektorym się udalo, ale również smuce się...Meg, bardzo mi przykro,sciskam!
U mnie niestety nadal się nic nie udalo, czekam dalej...coraz bardziej niecierpliwie. Całuję was wszystkie i trzymam kciuki za was :*Szarlotka123, Meg0809, Vesper lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczęta
my rownież z mężem staramy się o upragniona dziadzie i ciagle nic... Robiłam ostatnio badania na progesteron na 7 dni przed miesiączka i mam 0,55 ng/ml i niewiem czy dobrze czy to złe moze wy mi powiecie.... Wizytę mam dopiero w czerwcu u swojego gina... Bo muszę jeszcze zrobić badanie miedzy 2-3 dc ale to w czerwcu... Niewiem co mam już myślec
chciała bym mieć swojego dzidziusia już.... Pozdrawiam was kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 21:11
[*] Aniołek 9tc. 23.09.2016 -
u mnie zaczeli pod moimi oknami budowe metra hee i na 3 lata jestem wylaczona z ruchu.moja ulica czesciowo zamknieta,autobusy przeniesione,sklepy pozamykane jedyna biedronka została ktorej NIE LUBIE!!!jak bym miala glodowac to do niej nie pojde.Ehh
anusia24 lubi tę wiadomość
-
Pierzynka25 wrote:Witam dziewczęta
my rownież z mężem staramy się o upragniona dziadzie i ciagle nic... Robiłam ostatnio badania na progesteron na 7 dni przed miesiączka i mam 0,55 ng/ml i niewiem czy dobrze czy to złe moze wy mi powiecie.... Wizytę mam dopiero w czerwcu u swojego gina... Bo muszę jeszcze zrobić badanie miedzy 2-3 dc ale to w czerwcu... Niewiem co mam już myślec
-
Ola_85 wrote:u mnie zaczeli pod moimi oknami budowe metra hee i na 3 lata jestem wylaczona z ruchu.moja ulica czesciowo zamknieta,autobusy przeniesione,sklepy pozamykane jedyna biedronka została ktorej NIE LUBIE!!!jak bym miala glodowac to do niej nie pojde.Ehh
Ooo mowisz ze jest kontunuacja budowy metra :> w sumie w Warszawie to moj ulubiony srodek transportu wiec ja sie ciesze
Takze zycze Ci cierpliwosci aby te lata szybko Ci zlecialy
-
Pierzynka25 wrote:Witam dziewczęta
Witaj
Ja mialam badany progesteron w 21 dniu cyklu (z tym ze ja mam cykle nieregularne wiec trudno bylo zgadnac kiedy bedzie miesiaczka) i mialam wynik 0,89 ng/ml. Moja gin stwierdzila ze jest za niski i zalecila branie luteiny w kolejnych cyklach. Mysle ze u Ciebie moze bedzie podobnie. Najwazniejsze to nie martwic sie na zapas i uzbroić się w cierpliwośćBedzie dobrze!
-
Staramy się w sumie niedługo bo jakieś 4-5 miesięcy wiem ze to jeszcze krótko żeby się martwić ale miałam PCOS z tym ze udało mi się wyleczyć to i niemal juz nieregularnych miesiączek tylko od jakiś 2 lat mam co do dnia i zawsze trwają tyle samo miałam badania w październiku i było wszystko wporzadku maź tez zdrowy. Giną powiedziała ze niema co się martwić na zapas ale ze dla mojej pewności kazała wykonać ten progesteron i niewiem czy jest niski czy wysoki na wizycie będę dopiero w czerwcu bo muszę zrobić jeszcze jakieś badanie a twym cyklu niesamowite rady być w Polsce...[*] Aniołek 9tc. 23.09.2016
-
Wydaje mi sie ze jest troche za niski, ale to naprawde nie jest jeszcze powod do zmartwien. Wiadomo trzeba o to jak najszybciej zadbac, ale trzeba tez do sprawy podejsc na spokojnie. Tak jak mowisz te kilka miesiecy jeszcze o niczym nie świadczy. Dobrze ze sie oboje przebadaliscie. Ja zmagam sie z PCO, z tarczyca, ogolnie wyniki mam slabe ale jestem dobrej mysli. Nie ma co sie zalamywac i niecierpliwic, to w niczym nie pomoze...
-
Wiem wiem ze niema co się martwić ale juz by się chciało bobasa w domu hehe no ale trzeba być dobrej myśli
ja niemal tarczycy na szczęście badam co pół rok tarczyce i jak narazie jest wszystko wporzadku
trzymam kciuki rownież za Ciebie ja przy PCOS dużo przeszłam miałam juz dość leczenia i ciągłych leków ale widać opłacało się i juz mam wszystko wyregulowane
mam nadzieje ze niedługo bedzie wyczekiwany dzidziuś jestem przed okresem ale dziwnie się czuje ostatnio piersi mam obolałe jak nigdy dotknąć się niemoge nieraz i jakiś taki śluz mam bardziej obfity czego nigdy nie miałam przed miesiączka....
Ja tez zawsze czekam na dobre wieści hehe a miesiączkę powinnam dostać 8maja he no zobaczymy niechce robić sobie wielkich nadzieji he nie będę myślec narazie o tym hehe
czemu my kobiety mamy tak przewalone he
Aaa i jeszcze jedna sprawa giną powiedziała żebym kupiła sobie przez internet femifertil ale nigdzie tego niema dzwoniłam w rożne miejsca i okazało się ze juz tego nieprodukowane tylko gdzieś za granica.... Czy wiecie moze jaki jest zamiennik tych tabletek jest to tylko suplement diety a nigdzie go niema moze któraś z was ma go na sprzedanie[*] Aniołek 9tc. 23.09.2016
-
Ola_85 wrote:anusia jak u ciebie starania ?
Stracilam jakoś zapał ostatnio, zapominam mierzyc temperature, zapominam brac witaminy i w ogole nawet hormony
Ostatnio mielismy duzo nerwow, stresow, podrozy i juz ledwo zyjemy, czuje sie wypompowana
Przez to wszystko nie mialam tez dostepu do lekarzy... Ale pomalutku zaczynam odżywać bo to wszystko zaczyna sie uspokajac
Wiosna przyszla, staram sie pozytywnie nastawiac
Ola_85 lubi tę wiadomość
-
Pierzynka25 wrote:Ja tez zawsze czekam na dobre wieści hehe a miesiączkę powinnam dostać 8maja he no zobaczymy niechce robić sobie wielkich nadzieji he nie będę myślec narazie o tym hehe
czemu my kobiety mamy tak przewalone he
Ooo to w podobnym czasie bedziemy testowac. Chociaz u mnie to i tak nic nie wyjdzie
-
Pierzynka25 wrote:Aaa i jeszcze jedna sprawa giną powiedziała żebym kupiła sobie przez internet femifertil ale nigdzie tego niema dzwoniłam w rożne miejsca i okazało się ze juz tego nieprodukowane tylko gdzieś za granica.... Czy wiecie moze jaki jest zamiennik tych tabletek jest to tylko suplement diety a nigdzie go niema moze któraś z was ma go na sprzedanie
Pierzynka25 lubi tę wiadomość
-
Oj szukałam wszędzie naprawdę niema go nigdzie... Koleżanka w Angli ma mi go zobaczyć w aptece bo tam są dostępne... A w Polsce juz ich nieprodukowane brak w hurtowniach he no ciekawy i czytałam pozytywne opinie o nim hehe
[*] Aniołek 9tc. 23.09.2016