Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny!
Tak dawno mnie tu nie było...A tak bardzo się cieszę że niektorym się udalo, ale również smuce się...Meg, bardzo mi przykro,sciskam!
U mnie niestety nadal się nic nie udalo, czekam dalej...coraz bardziej niecierpliwie. Całuję was wszystkie i trzymam kciuki za was :*Szarlotka123, Meg0809, Vesper lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczęta my rownież z mężem staramy się o upragniona dziadzie i ciagle nic... Robiłam ostatnio badania na progesteron na 7 dni przed miesiączka i mam 0,55 ng/ml i niewiem czy dobrze czy to złe moze wy mi powiecie.... Wizytę mam dopiero w czerwcu u swojego gina... Bo muszę jeszcze zrobić badanie miedzy 2-3 dc ale to w czerwcu... Niewiem co mam już myślec chciała bym mieć swojego dzidziusia już.... Pozdrawiam was kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 21:11
[*] Aniołek 9tc. 23.09.2016 -
u mnie zaczeli pod moimi oknami budowe metra hee i na 3 lata jestem wylaczona z ruchu.moja ulica czesciowo zamknieta,autobusy przeniesione,sklepy pozamykane jedyna biedronka została ktorej NIE LUBIE!!!jak bym miala glodowac to do niej nie pojde.Ehh
anusia24 lubi tę wiadomość
-
Pierzynka25 wrote:Witam dziewczęta my rownież z mężem staramy się o upragniona dziadzie i ciagle nic... Robiłam ostatnio badania na progesteron na 7 dni przed miesiączka i mam 0,55 ng/ml i niewiem czy dobrze czy to złe moze wy mi powiecie.... Wizytę mam dopiero w czerwcu u swojego gina... Bo muszę jeszcze zrobić badanie miedzy 2-3 dc ale to w czerwcu... Niewiem co mam już myślec chciała bym mieć swojego dzidziusia już.... Pozdrawiam was kochane
-
Ola_85 wrote:u mnie zaczeli pod moimi oknami budowe metra hee i na 3 lata jestem wylaczona z ruchu.moja ulica czesciowo zamknieta,autobusy przeniesione,sklepy pozamykane jedyna biedronka została ktorej NIE LUBIE!!!jak bym miala glodowac to do niej nie pojde.Ehh
-
Pierzynka25 wrote:Witam dziewczęta my rownież z mężem staramy się o upragniona dziadzie i ciagle nic... Robiłam ostatnio badania na progesteron na 7 dni przed miesiączka i mam 0,55 ng/ml i niewiem czy dobrze czy to złe moze wy mi powiecie.... Wizytę mam dopiero w czerwcu u swojego gina... Bo muszę jeszcze zrobić badanie miedzy 2-3 dc ale to w czerwcu... Niewiem co mam już myślec chciała bym mieć swojego dzidziusia już.... Pozdrawiam was kochane
Witaj
Ja mialam badany progesteron w 21 dniu cyklu (z tym ze ja mam cykle nieregularne wiec trudno bylo zgadnac kiedy bedzie miesiaczka) i mialam wynik 0,89 ng/ml. Moja gin stwierdzila ze jest za niski i zalecila branie luteiny w kolejnych cyklach. Mysle ze u Ciebie moze bedzie podobnie. Najwazniejsze to nie martwic sie na zapas i uzbroić się w cierpliwość Bedzie dobrze! -
Staramy się w sumie niedługo bo jakieś 4-5 miesięcy wiem ze to jeszcze krótko żeby się martwić ale miałam PCOS z tym ze udało mi się wyleczyć to i niemal juz nieregularnych miesiączek tylko od jakiś 2 lat mam co do dnia i zawsze trwają tyle samo miałam badania w październiku i było wszystko wporzadku maź tez zdrowy. Giną powiedziała ze niema co się martwić na zapas ale ze dla mojej pewności kazała wykonać ten progesteron i niewiem czy jest niski czy wysoki na wizycie będę dopiero w czerwcu bo muszę zrobić jeszcze jakieś badanie a twym cyklu niesamowite rady być w Polsce...[*] Aniołek 9tc. 23.09.2016
-
Wydaje mi sie ze jest troche za niski, ale to naprawde nie jest jeszcze powod do zmartwien. Wiadomo trzeba o to jak najszybciej zadbac, ale trzeba tez do sprawy podejsc na spokojnie. Tak jak mowisz te kilka miesiecy jeszcze o niczym nie świadczy. Dobrze ze sie oboje przebadaliscie. Ja zmagam sie z PCO, z tarczyca, ogolnie wyniki mam slabe ale jestem dobrej mysli. Nie ma co sie zalamywac i niecierpliwic, to w niczym nie pomoze...
-
Wiem wiem ze niema co się martwić ale juz by się chciało bobasa w domu hehe no ale trzeba być dobrej myśli ja niemal tarczycy na szczęście badam co pół rok tarczyce i jak narazie jest wszystko wporzadku trzymam kciuki rownież za Ciebie ja przy PCOS dużo przeszłam miałam juz dość leczenia i ciągłych leków ale widać opłacało się i juz mam wszystko wyregulowane mam nadzieje ze niedługo bedzie wyczekiwany dzidziuś jestem przed okresem ale dziwnie się czuje ostatnio piersi mam obolałe jak nigdy dotknąć się niemoge nieraz i jakiś taki śluz mam bardziej obfity czego nigdy nie miałam przed miesiączka....[*] Aniołek 9tc. 23.09.2016
-
Ja tez zawsze czekam na dobre wieści hehe a miesiączkę powinnam dostać 8maja he no zobaczymy niechce robić sobie wielkich nadzieji he nie będę myślec narazie o tym hehe czemu my kobiety mamy tak przewalone he
[*] Aniołek 9tc. 23.09.2016 -
Aaa i jeszcze jedna sprawa giną powiedziała żebym kupiła sobie przez internet femifertil ale nigdzie tego niema dzwoniłam w rożne miejsca i okazało się ze juz tego nieprodukowane tylko gdzieś za granica.... Czy wiecie moze jaki jest zamiennik tych tabletek jest to tylko suplement diety a nigdzie go niema moze któraś z was ma go na sprzedanie[*] Aniołek 9tc. 23.09.2016
-
Ola_85 wrote:anusia jak u ciebie starania ?
Ola_85 lubi tę wiadomość
-
Pierzynka25 wrote:Ja tez zawsze czekam na dobre wieści hehe a miesiączkę powinnam dostać 8maja he no zobaczymy niechce robić sobie wielkich nadzieji he nie będę myślec narazie o tym hehe czemu my kobiety mamy tak przewalone he
-
Pierzynka25 wrote:Aaa i jeszcze jedna sprawa giną powiedziała żebym kupiła sobie przez internet femifertil ale nigdzie tego niema dzwoniłam w rożne miejsca i okazało się ze juz tego nieprodukowane tylko gdzieś za granica.... Czy wiecie moze jaki jest zamiennik tych tabletek jest to tylko suplement diety a nigdzie go niema moze któraś z was ma go na sprzedanie
Pierzynka25 lubi tę wiadomość
-
Oj szukałam wszędzie naprawdę niema go nigdzie... Koleżanka w Angli ma mi go zobaczyć w aptece bo tam są dostępne... A w Polsce juz ich nieprodukowane brak w hurtowniach he no ciekawy i czytałam pozytywne opinie o nim hehe
[*] Aniołek 9tc. 23.09.2016