Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTaka cisza tu była przeze mnie popsułam Wam humory i nastroje, ale po mału dochodzę do siebie także humor wróci. Dziś załatwiam skierowanie do poradni genetycznej i diabetologa. Ruszam do roboty trzeba poszukać przyczyny i działać. Mam tylko 3 szpitale w województwie które robią badanie genetyczne.
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Meg no co Ty! Moim zdaniem to bardzo dobrze ze jest te forum, mozemy tutaj wyrzucic swoje zale i smutki. Wszystkie tutaj mamy ten sam cel i poniekad sie rozumiemy. Wiadomo nie kazda z nas przezyla cos takiego jak Ty, ale wszystkie mamy swiadomosc tego jaka to musi byc tragedia.. Kazdej z nas moze sie cos takiego zdarzyc i kazda z nas chcialaby wsparcia w takiej chwili... Ale ja gleboko wierze ze w koncu los sie do Ciebie usmiechnie! Musi! Trzymam mocno kciuki abyście wyszli na prostą
Swoja droga ja tez od nowego cyklu ostro biore sie za swoje zdrowie. Ze zmiana miasta zmieni mi sie gin a szkoda bo moja byla naprawde super . Zrobie rozeznanie w lekarzach i znow bede regularnie lykac piguly...Meg0809, Vesper lubią tę wiadomość
-
Ola_85 wrote:jestem po wizycie u mojego gin.Usg dopiero bede robic miedzy 15 maja a 20 czerwca okolice 20-24 tc na NFZ.Jeszcze tyle musze czekac buuuuuuuuu ale moze zrobie wczesniej prywatnie.
-
anusia24 wrote:No to faktycznie dlugo trzeba czekac... A jak w ogole sie czujesz?
Evanlyn, anusia24, Szarlotka123, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZarejestrowałam się dziś do poradni genetycznej a w sumie siebie i męża, termin mnie powalił na kolana 7 listopada, nie wiem jak wytrzymam do tego czasu. Nie chciałam tak długo czekać. Teraz nie wiem kiedy zacząć starania. Specjalnie nie robili mi łyżeczkowania żeby nie zabierać mi czasu a tu proszę badania za pół roku.
-
Dzień dobry kochane Piękny weekend się zapowiada, slonko grzeje
Meg rozumiem że ta poradnia genetyczna jest w ramach NFZu? bo ta kolejka faktycznie poraża i nie dziwie Ci sie ze sie denerwujesz... Hmm zupelnie zielona jestem w tych sprawach, ale moze by zobaczyc w jakims innym miescie?
A u mnie dzis zupelnie dziwna sytuacja. Juz wczoraj mialam takie bole malpowe, juz zaczelo sie rozpaczanie (jak to zwykle bywa na koniec cyklu), przygotowalam sie ze dzis rano wredota mnie dopadnie... A tu temperatura nadal wysoka, mysle- a tam zrobie test zeby juz pozbyc sie tej zludnej nadziei.. A tam jakis cień o_O' (przed uplywem 5 min). Kurde nie wiem co o tym myslec zupelnie na chlodno to przyjelam i przez pierwsza godzine w ogole nie wzielam tego na powaznie ale teraz tak jakos zaczelo mnie to zastanawiac Kiedys co prawda tez pojawil mi sie taki cien ale dopiero po paru h i nic z tego nie bylo wiec naprawde nie wiem jak sie na to nastawiac Jak malpa do poniedzialku nie przyjdzie to chyba po prostu pojde na bete i bedzie jasne
Milego dnia Wam zyczeSzarlotka123, Meg0809, martta, Vesper, Ola_85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanusia, dawaj testa! Superr!
Meg, dobrze, ze dochodzisz już do siebie, martwiłam się o Ciebie.
Niestety, prawda jest taka, że na NFZ są takie terminy.. Ja do poradni chorób zakaźnych zapisywałam się w Styczniu 2015 a termin miałam dopiero na Listopad 2015, dopiero teraz jak już się dostałam to mam wizyty częściej, no i teraz w ciąży też mam lepiej
Ola, jak to zrobiłaś, że masz na NFZ? Pierwsze prenatalne też? Ja mam 17 Maja i jestem 200 w plecy..
kat, co tam u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2016, 11:31
-
Anusia super żeby Ci się udało ja czekam na @jutro powinnam dostać ale niemal żadnych objawów jak zawsze przed @ tylko pobolewają mnie cycki bardzo i kłuje brzuch i śluz mam taki jakiś inny niż zawsze nigdy takiego nieśmiałym przed @ także tez czekam do poniedziałku i zobaczymy he a zawsze miałam jak w zegarku hehe
anusia24 lubi tę wiadomość
[*] Aniołek 9tc. 23.09.2016 -
Tak to juz jest z tym NFZ niestety... Ja zawsze chodzę prywatnie gdyż mieszkam za granica... Mi lekarz kiedyś powiedział ze w Norwegii bety niewykonujący masakra jakaś dlatego zawsze muszę czekać do Polski na jakie kolwiek badania....[*] Aniołek 9tc. 23.09.2016
-
No ja właśnie też jutro powinnam dostac... Ogolnie czuje sie tak jakbym za chwile miala tą @ dostac wiec nie zdziwie sie jak tak sie stanie Ta kreseczka to marna jest wiec narazie zupelnie jej nie wierze (na zdjeciu to w ogole nie wiem czy cokolwiek widac ). Moj malz z reszta tez... Po tylu roznych przygodach i niespodziankach ciezko jest miec jakas nadzieje...
https://zapodaj.net/94dc6dec56eb8.jpg.html
Szarlotka123, Vesper, Ola_85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pierzynka25 wrote:Anusia super żeby Ci się udało ja czekam na @jutro powinnam dostać ale niemal żadnych objawów jak zawsze przed @ tylko pobolewają mnie cycki bardzo i kłuje brzuch i śluz mam taki jakiś inny niż zawsze nigdy takiego nieśmiałym przed @ także tez czekam do poniedziałku i zobaczymy he a zawsze miałam jak w zegarku hehe
Haha no to czekamy cierpliwie do poniedzialku -
Szarlotka123 wrote:anusia to są testy z rossmana?
Widać tą kreche ale ja bym pobiegła na Twoim miejscu po test 10 ml i to jak najszybciej, dzień przed miesiączką na tamtym pokaźna krecha powinna wyjść :*
Tak, tak z rossmana. Wiesz co nie wydaje mi sie aby byly z tego dzieci a tak poza tym to mieszkam teraz na takim... ze do najblizszej apteki, lub centrum handlowego musialabym prawie godzine jechac (a dopiero co wrocilismy z wycieczki:P) W ogole czuje sie jakos nienajlepiej, wierci mi ten brzuch jak na malpe, gardlo piecze ze ledwo sline lykam... Nie mam sily na taka podroz jak dzisiaj lub jutro nie dostane wredoty to na bete sie przejde, bo akurat przychodnie mam bliskoSzarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też trzymam kciuki żeby Ci się udało :* a ja znowu jem wszystko normalnie jak jakaś niewiem hehe zawsze miałam ochotę na słodkie przed @ a teraz jem co wpadnie mi w ręce hehe nie chce się tez nakręcać za bardzo bo rożnie moze być hehe[*] Aniołek 9tc. 23.09.2016
-
Bardzo dziekuje mysle ze w tej sytuacji kciuki sie przydadza Chociaz cos mi mowi ze to znow falszywy alarm... Dokladnie Pierzynka, lepiej sie pozytywnie zaskoczyc niż nakręcać a potem nic z tego nie bedzie... Wszakze i ja Tobie kibicuje
Pierzynka25, Szarlotka123 lubią tę wiadomość