Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka jeszcze raz baaaaaaaaardzo Ci gratuluje Musialo to sie tak skonczyc Teraz zycze Wam duzo zdrowka !
Meg a po jakim czasie zrobilas ta bete?? Masz w najblizszym czasie umowiona jakas wizyte do lekarza? Koniecznie pojdz! No i nie martw sie kochana Moze jeszcze nic straconego Trzymam za Ciebie mocno kciuki, niech Bog nad Toba czuwa!
Wesolych Świat Wam zycze dziewczynki! Duzo slonca, samych przyjemnych spotkan rodzinnych, zdrówka, wszystkiego dobrego!Meg0809, Szarlotka123, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeg nie łam się za wczasu ja wiem że jest trudno myslec pozytywnie ale mi np połozna mówiła że dla nich beta nie jest taka ważna bo liczy się to co widzą na usg...
Miałam tylko raz robioną bete i wiecej razy jej nie robili bo po co? Skoro na USG widać dzidziusia i ogolnie jest ok.
Każdy tak się tą betą kieruje i jak tylko ciut mało urosnie czy coś to od razu załamka.
Dziewczyny beta nie mówi nam wszystkiego. Najważniejsze jest USG !
Zapisz się na wizyte , zrobią Ci usg i wszystkiego się dowiesz.Meg0809, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWizytę mam w środę umowiona, mam nadzieję, że będzie dobrze staram się odgonić od siebie źle myśli, ale czasem mnie dopada strach. Miałam 4537,20 a po 2 dniach mam 5677,90. No zabaczymy co ma być to będzie.
Z okazji Świąt Wielkiej Nocy życzę Was spokoju, radości i szczęścia. Oby dobry Bóg nad nami czuwał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 08:58
Vesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie Meg, tylko bez nerwów.
Ja też w Środę do lekarza na usg. Denerwuje się bardzo.
I przy okazji Kochane,
Kolorowych jajeczek,
rozczochranych owieczek,
rozkicanych króliczków,
pyszności w koszyczku,
a przede wszystkim
mokrego ubrania
w dniu wielkiego lania! :**Meg0809, Vesper lubią tę wiadomość
-
Szarlotka123 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ad47efd7f3e.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce32fa42a353.jpg
Tak wygląda dzisiejsza krecha. Chyba się nie ma co martwić wzrostem bety?Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Witam Was dzieewczynki:) jestem Tu nowa I szukam jakiegokolwiek wsparcia Bo chyba zwariuje. Gratuluje tym ktorym sie udalo;) I trzymam kciuki za przyszle:) moze macie jakie porady jak nie zwariowac starajac sie juz dlugo I dlugo
katsuyoshi, Meg0809 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKyle wrote:Witam Was dzieewczynki:) jestem Tu nowa I szukam jakiegokolwiek wsparcia Bo chyba zwariuje. Gratuluje tym ktorym sie udalo;) I trzymam kciuki za przyszle:) moze macie jakie porady jak nie zwariowac starajac sie juz dlugo I dlugo
A jak długo już się starasz o dziecko?
No i czy badałaś się w kierunku tych spraw? Wiesz chodzi o to czy nie ma żadnych problemów i przeszkód które mogą powodowac problem z zajsciem.
Czy partner też się badał? -
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Gratuluje Palma !!!!
Widzisz jak szybko poszło
Teraz szybko do gin i kontrolować sytuacje i dbaj o siebie.
obiecuje że będę chuchać i dmuchać na siebie, mam ochote tylko leżeć i nic nie robić zeby sie nie wysilaćkatsuyoshi, Meg0809 lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualnypalma wrote:tak zrobie, postaram się iść szybko żeby nawet jakięś leki szybko zacząc brak na wszelki wypadek, chociaż na usg nie będzie nic widać.
obiecuje że będę chuchać i dmuchać na siebie, mam ochote tylko leżeć i nic nie robić zeby sie nie wysilać
Gin napewno bedzie chcial cie prowadzic inaczej i bedzie musial pilnowac aby bylo wszystko dobrze.palma lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:I tak rób najlepiej przez najblizsze tygodnie póki najgorsze 3 miesiace nie miną czyli te najbardziej zagrażające poronieniom itp.
Gin napewno bedzie chcial cie prowadzic inaczej i bedzie musial pilnowac aby bylo wszystko dobrze.katsuyoshi lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualnypalma wrote:tylko nie wiem do jakiego lekarza iść. Do tego co w poprzedniej ciąży chodziłam to jakos mało badań mi dał do zrobienia, jak zobaczył serduszko to nawet nie spr czy bije prawidłowo..i takie obawy mam co do niego teraz.
palma lubi tę wiadomość