Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
katsuyoshi wrote:Bobitta u nas jakoś leci czekamy na testowanie póki co ze smerfetka mamy objawy bólu obu jajników...
Z tego co wiem nikt się nie chwalił ciąża kazdy chyba czeka na testowanie.
Smerfetka mnie też prawy jakby piecze ja nigdy nie miałam czegoś takiego
Do tego doszedł lekki jakby katar ...
Tempka wyższa niż wczoraj a mój wykres pokazał że owu zaczał mi sie dnia 3.09 ... xD mimo że wtedy nie miałam sluzu było słucho hehe... A teraz wskazuje brak owu pokrecone jakieś to hehe
Dzisiaj za to od rana już mam rozciągliwy....
don't panik mój gin wyznaczył mi owulacje w całkiem innych datach niż OVU więc ja chyba przestanę się tym w ogóle przejmowaćVesper lubi tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualny
-
Ja to dopiero mam dzis niespodziankę : temp. 36,03 i masaaa sluzu plodnego no i jajniki pobolewają ... i jestem w 11 dc . Dobrze ze wczoraj serduszkowalismy bo jakiś cień szansy jest ^^
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 10:15
Vesper lubi tę wiadomość
-
Ev wrote:Ja to dopiero mam dzis niespodziankę : temp. 36,03 i masaaa sluzu plodnego no i jajniki pobolewają ... i jestem w 11 dc . Dobrze ze wczoraj serduszkowalismy bo jakiś cień szansy jest ^^
Ev, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEv wrote:No to cos czuje ze szykuje sie kolejne dzieciątko ! )
Nie zapeszajcie
Nic nigdy nie wiadomo, gdzieś czytałam że każda ciąża i jej objawy przy każdym kolejnym dziecku są inne... także się nie nakrecam...
Do @ jeszcze sporo czasu mam a owu wedlug wykresu zaczyna się za 2 dni mimo że juz wygląda tak jakbym go miała
Staram się nie nakrecac -
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
Jestem mama 7-letniego synka, mam 34 lata.
Zaczelam starania o drugie dziecko, myslalam,ze za pierwszym razem sie uda, niestety sie nie udalo, ale sie nie martwie, tylko mysle pozytywnie !
Musi sie udac !
Pozdrawiamkatsuyoshi, Ev, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykawa1 wrote:Hej dziewczyny!
Zaczelam starania o drugie dziecko, myslalam,ze za pierwszym razem sie uda, niestety sie nie udalo, ale sie nie martwie, tylko mysle pozytywnie !
Musi sie udac !
Pozdrawiam
Nie martw się tutaj wszyscy się starają
Będziemy Cię wspierac
A skąd jesteś jeśli można zapytać ? -
kawa1 wrote:Hej dziewczyny!
Musi sie udac !
Pozdrawiam
Witamy i trzymamy kciuki ! ) -
nick nieaktualny
-
Witam wróciliśmy wczoraj ale jak mi się nie chciało jechać tak teraz nie żałuje że byliśmy było świetnie wybawiliśmy się tylko teraz jakoś nie składa mi się żeby odespać te dwa dni po weselu spałam całą godzinę no sorki nie całą z przerwami a dzisiaj już o 6 nie dało się spać no nic powoli odeśpię
Temp. szaleje dzisiaj całe 35,81 tak niskiej to ja jeszcze nie miałam no nic mój organizm szaleje
A no i zapomniałam od 2 tygodni ciągle kichamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 12:28
Vesper, katsuyoshi, Ev lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Witam wróciliśmy wczoraj ale jak mi się nie chciało jechać tak teraz nie żałuje że byliśmy było świetnie wybawiliśmy się tylko teraz jakoś nie składa mi się żeby odespać te dwa dni po weselu spałam całą godzinę no sorki nie całą z przerwami a dzisiaj już o 6 nie dało się spać no nic powoli odeśpię
Temp. szaleje dzisiaj całe 35,81 tak niskiej to ja jeszcze nie miałam no nic mój organizm szaleje
A no i zapomniałam od 2 tygodni ciągle kicham
Nie ty jedyna kichasz
Ja dzisiaj też ^.^ -
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Ev nie sądze
Chociaż ja ich nie używam , nigdy nie używałam
W ogóle troszke się uśmiałam bo sobie siedziałam na zupełnie innym forum i tam taka laseczka zadała innym pytanie czy mogła zajść w ciąże jak nie miała orgazmu
Ja juz słyszałam rozne opinie o tych testach wiec pytam dlatego ;P
Seriooooo ... ?! boż !