Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, nie dam rady Was dziś nadrobic. U mnie niestety skończyło się znów tak samo - jasna kreseczka, która zniknęła i przyszedł bolesny okres. To chyba nie jest juz przypadek, muszę się do innego lekarza wybrać i porozmawiać o dalszej diagnostyce chyba...
katsuyoshi lubi tę wiadomość
Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
nick nieaktualnyHatfe wrote:Hej, nie dam rady Was dziś nadrobic. U mnie niestety skończyło się znów tak samo - jasna kreseczka, która zniknęła i przyszedł bolesny okres. To chyba nie jest juz przypadek, muszę się do innego lekarza wybrać i porozmawiać o dalszej diagnostyce chyba...
-
Hatfe wrote:Hej, nie dam rady Was dziś nadrobic. U mnie niestety skończyło się znów tak samo - jasna kreseczka, która zniknęła i przyszedł bolesny okres. To chyba nie jest juz przypadek, muszę się do innego lekarza wybrać i porozmawiać o dalszej diagnostyce chyba...
-
No tak, to właśnie jest to. U mnie do zapłodnienia dochodzi tylko zarodek najwidoczniej nie może się zagniezdzic. Na poczatku roku dłużej się utrzymał, a teraz to chyba biochemiczna. Lekarz mówi, ze to zbieg okoliczności, ze gdy kobiety robią testy przed terminem okresu, to często tak się zdarza, ale wydaje mi się, że to raczej nie jest przypadek. A nawet jeśli, to wolę to skonsultować jeszcze z innym lekarzem...Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
katsuyoshi wrote:Dziwi mnie fakt że najpierw pokazuje Ci sie jasna kreseczka a potem dostajesz @
Trochę nie wiem, jak mam odebrać Twój post - zabrzmial jak atak. Wiesz, mnie tez to dziwi i martwikatsuyoshi lubi tę wiadomość
Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
6 inseminacji
hej Kobietki ...Jestem Nowa.Przyszedł ten czas kiedy zaczęłam myśleć wiecej o potomstwie ze swoim narzeczonym. Ostatnio miałam bardzo nieregularne cykle i miesiac w miesiąc przychodziła na myśl ciąża .ostatnio opóźniła mi się o 7 dni! i już myślałam a tu ćtap. W tym miesiącu natomiast jestem pare dni przed miesiączką czuję się rozpalona osłabiona piersi opuchniete jak zawsze ale co Mnie dziwi bardziej bolące niz zwykle i sutki bardzo wrażliwe na dotyk więcej zmian u siebie nie widzę i nie chcę się napalać na ciąże bo się ostatnim razem zawiodłam ...Przepraszam że tak nie ładnie wchodzę ze swoim tematem .I byłabym Bardzo wdzięczna za Odpowiedzi jakieś rady.
katsuyoshi, Ev, Mysza1986 lubią tę wiadomość
Cytrynka -
nick nieaktualnyHatfe wrote:Trochę nie wiem, jak mam odebrać Twój post - zabrzmial jak atak. Wiesz, mnie tez to dziwi i martwi
Dlatego mnie to tak dziwi nigdy nie spotkałam się z czym takim poprostu.
Mam nadzieje że inny lekarz coś pomoże ja się nie znam na tym i nie wiem nawet czy to da się leczyć czy cos?