Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ev mi też nie wychodzą testy owu
-
lobelia po ostatniej tabletce test a najlepiej beta jak pozytywna to dalej brać jak negatywna odstawić i czekać na @
Vesper lubi tę wiadomość
-
teraz nie chodzę to nie wiem ale nawet jak miałam to testy nie wychodziły niestety no ale to pewnie moja natura taka.
-
tak ale miałam allegrowe zwykłe za złotówkę nigdy nie próbowałam z tymi z apteki może one by wyszły
-
Selja wrote:Mi w sumie wychodzą tylko żadna mocna krecha tylko słabsza
Za to ovu zglupialo... pokazuje mi owulacje w piątek a ja mam dziś płodny śluz. Zobaczymy co dziś lekarz powie ale to dopiero po 21.
Yhymmm no to ja tez miewalam 2 kreseczke slaba.
Ja sie dzis czuje typowo jak na owu ...bol podbrzusza/ jajnikow , sluz , zle samopoczucie , odczucie chlodu, itp ... wiec nie wiem o co biega ;/ .
Ja sie moze dowiem jutro ... mam nadzieje
tylko zastanawia mnie boo do poludnia sluz byl lekko podkrwawiony ... iii nie wiem skad ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 17:52
-
Ev wrote:Yhymmm no to ja tez miewalam 2 kreseczke slaba.
Ja sie dzis czuje typowo jak na owu ...bol podbrzusza/ jajnikow , sluz , zle samopoczucie , odczucie chlodu, itp ... wiec nie wiem o co biega ;/ .
Ja sie moze dowiem jutro ... mam nadzieje
tylko zastanawia mnie boo do poludnia sluz byl lekko podkrwawiony ... iii nie wiem skad ;/Vesper, Ev lubią tę wiadomość
-
Selja wrote:Mi w sumie wychodzą tylko żadna mocna krecha tylko słabsza
Za to ovu zglupialo... pokazuje mi owulacje w piątek a ja mam dziś płodny śluz. Zobaczymy co dziś lekarz powie ale to dopiero po 21.
selja, u mnie też takie dziwactwo
ale śluzu i jajników jeszcze nie czujęSelja lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Selja wrote:Może coś się zepsuło moja pani doktor stwierdziła że to strata czasu to całe mierzenie i wykresy.staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny