Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja chyba nie przezyje brania tych lekow ( glownym winowajca jest tu chyba Parlodel) znow wymiotywalam , mam mdlosci i jestem slaba ;( .
Pisalam do mojego gin. , odpisal ze powinno przejsc po kilku dniach i mam pic duzo duzo wody .
Ja chyba na wlasna reke zmienie dawkowanie tego parlodelu na 1/2 na noc bo nie wytrzymam ( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Coś ty u mnie nie bedzie ciąży
Ale dzieki
Zaczeło mi się odbijac wymiocinami fujjj -.-
Wiadomo,ogólnie to lepiej się nie nastawiać. Lepiej mieć tą ... niespodziankę .
I życzę Każdej z osobna takiej niespodziankiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 00:29
katsuyoshi, Emilia77 lubią tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
nick nieaktualnymissy83 wrote:Jak to "nie będzie"? A to ..."odbijanie wymiocinami" ?
Wiadomo,ogólnie to lepiej się nie nastawiać. Lepiej mieć tą ... niespodziankę .
I życzę Każdej z osobna takiej niespodzianki
Sama nie wiem co sie dzieje...
Nie moge mówic że sie udało póki nie udowodnie sobie tego...
Chciałabym bardzo 2 kreseczki ale nie robie sobie złudzen bo rozczarowania strasznie bola mnie przy moim charakterze...
Piszę znowu nocą ....co poradzićmissy83 lubi tę wiadomość
-
Selja wrote:Ev, jak dziś się czujesz ?
Jak Wam mija dzień ? Mi szybko, pracy dużo więc do 16:00 raz dwa i do domu.
Strasznie zmęczona jestem i ledwo co jem ale musze jesc bo musze te leki przyjmowac ;(
Chyba przede mna kolejny ciezki dzien .katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEv wrote:Strasznie zmęczona jestem i ledwo co jem ale musze jesc bo musze te leki przyjmowac ;(
Chyba przede mna kolejny ciezki dzien .
Przytuliłabym cie bardzo mocno bidulko
Demeter ja już nie wiem co mam myslec
Kupiłam testy... 3 pak takie paski i jeden droższy dla pewnosci...
Nie ogarniam wykresu...
I co do tego masz racje że wyznacza owu jak tylko pojawi sie jakiś szczyt...
A przecież dni płodne już miałam o śluzie nie wspomne...Ev lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, Dziewuszki
U mnie ciąży nie będzie raczej, raczej na pewno.
Zrobiłam dziś badania, mam niski progesteron 7,20....
Beta hcg ujemna......
4 dni do spodziewanej @ , cudów nie ma...zwłaszcza przy tak niskim progesteronie...
Zmieniam lekarza...i może poszczęści się od następnego cyklu....
Pozdrawiam i trzymam kciuki za pozostałesynek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
Ev witaj w klubie, ja niby "tylko"luteinę teraz zażywam, ale czuję się zmęczona i przymulona jak nigdy a tu zostało mi jeszcze 5 dni zażywania
Ev lubi tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Kat wg ovu dni płodne to śluz rozciągliwy i wodnisty a ty właśnie zaznaczyłaś w dniu szczytu śluz płodny tj. wodnisty, dlatego tak przeskoczył. Pytanie tylko, czy twoje plamienia były na zagnieżdżenie, czy to były plamienia śródcykliczne.
Z czasem się dowiesz, tylko właśnie żeby małpa co się nie przesunęła. Ale skoro masz regularne cykle to myślę, że ovu mogło coś poknocić, w końcu to tylko program a ty zapewne lepiej znasz swój organizm. Ja tam obstawiam na fasolkękatsuyoshi, Emilia77 lubią tę wiadomość
Demeter