Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwiak nie złość się, bo złość piękności szkodzi !!! Ja osobiście mam regularne co do +/-1 dzien ale znam sytuację !!! Moja psiapsiuła czasem ma co 1,5 miesiąca czasem ma po 26 czasem 35 a było kiedyś tak że przez długo nie miała w ogóle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 17:04
Bobitta
-
EV pomyśl na to troche inaczej - wiem, że to ciężkie myślenie i samej mnie brakuje znaleźć pozytywy w mojej sytuacji ale w Twojej widzę
1 To dopiero 2 cs masz przed sobą jeszcze naprawdę dużo
2 dowiedziałaś się o swoich ginekologicznych problemach już teraz !!! i nie marnujesz czasu
3 masz kochającą osobą u swojego boku, która razem z Tobą idzie przez te twoje "dołki"
To naprawdę dużo !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 17:13
Bobitta
-
Bobitta wrote:EV pomyśl na to troche inaczej - wiem, że to ciężkie myślenie i samej mnie brakuje znaleźć pozytywy w mojej sytuacji ale w Twojej widzę
1 To dopiero 2 cs masz przed sobą jeszcze naprawdę dużo
2 dowiedziałaś się o swoich ginekologicznych problemach już teraz !!! i nie marnujesz czasu
3 masz kochającą osobą u swojego boku, która razem z Tobą idzie przez te twoje "dołki"
To naprawdę dużo !!!
No tak , masz racje !
Dlatego nie załamuje sie , tylko jest mi troche przykro ... i tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 17:17
Bobitta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwiak nie o to mi chodziło poprostu myslałam ze orientacyjnie wiesz mniej wiecej od do kiedy zazwyczaj dostajesz miedzy jakimis datami.
Np 20.09 - 30.09 i że miedzy tymi datami powinna byc twoja wtedy wiedziałabys po upływie tych dat ze jestes po terminie jakby nie przyszła @ -
nick nieaktualnyBobitta wrote:Pytanie do : SMERFETKI !!!! i jeśli jest tu jeszcze z nami jakaś która potwierdziła ciążę to pytanie też do niej
W którym dniu po owulacji miałaś pierwsze objawy ? kiedy zaczęły Cię boleć piersi ? -
nick nieaktualny
-
Mysza1986 wrote:Bobitta to my idziemy łeb w łeb, my teraz tez 4m-c mamy. Kiedy testujesz? Ja w czwartek (jeśli wytrzymam) choć oprócz bólu pleców i klucia w jajnikach zero objawów zero cycków bolacych zero rozdrażnienia jak to zwykle mam przed @
Mysza1986 lubi tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Dziewczyny nie każda musi miec na początku objawy
Mogą one sie pojawic o wiele później np po miesiacu albo po spodziewanej @Bobitta