Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Bobitta wrote:dziewczyno nie mam po co testować czekam na okres ... ZERO objawów !!! w tamtym cyklu miałam jakieś wyimaginowane teraz NIC
Bobitta nie trac nadziei znam wiele przypadkow gdzie znajome nie mialy zupelnie zadnych objawow ciazy przyszly one dopiero później takze wszystko jest mozliwe Cierpliwosci (choc wiem ze to nie takie proste)Bobitta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEv wrote:Hej Smerfetko mi od rana mdlo i zle ... mam nadzieje ze przejdzie bo sniadania nie tknęłam, tylko wypilam herbate . A jak Wy sie czujecie ?
bidulko Ty to się masz przez te cholerne leki u nas spokojnie,od powrotu ze szpitala leże wbłóżku,dużonodpoczywam,o 4.30 nad ranem przyszły do mnie mdłości,ale banan dał rade i ustąpiło....mieliśmy jechaćvz mężem na zakupów ciąg dalszy,ale zrezygnowaliśmy....odpoczywam,bo za tydzień zaczynam uczelnie oglądaliśmy już wózki i kupimy go w styczniu -
Hej, pozdrawiam dziewczyny
u mnie brak oznak cionrzowych, poza ślinotokiem, który uznaję za objaw tęsknoty za pysznym wyjazdowym jedzeniem. Niedziela, niestety, bez słońca. Mam nadzieję, że już się czujesz lepiej EvEv lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
smerfetka22 wrote:bidulko Ty to się masz przez te cholerne leki u nas spokojnie,od powrotu ze szpitala leże wbłóżku,dużonodpoczywam,o 4.30 nad ranem przyszły do mnie mdłości,ale banan dał rade i ustąpiło....mieliśmy jechaćvz mężem na zakupów ciąg dalszy,ale zrezygnowaliśmy....odpoczywam,bo za tydzień zaczynam uczelnie oglądaliśmy już wózki i kupimy go w styczniu
Pewnie tak ...chociaz nie byla bym tego taka pewna bo juz mialam spokoj przez 2 dni ... i sutki zaczely mnie bolec ...bola coraz bardziej, a w skutkach ubocznych lekow ani na forach nikt nic nie pisze o takich ;( .
Odpoczywaj !:*
Ja tez zaczynam uczelnie za tydzien , co studiujesz i gdzie ?) -
Ev, koniecznie skonsultuj to z lekarzem... może powinnaś dostać jakiś odpowiednik leków, które zostały Ci przepisane...?
Smerfetka, czytałam o okropnej akcji z lekarzem. Cieszę się, że już wszystko ok!staramy się od września 2015
-
Vesper wrote:Hej, pozdrawiam dziewczyny
u mnie brak oznak cionrzowych, poza ślinotokiem, który uznaję za objaw tęsknoty za pysznym wyjazdowym jedzeniem. Niedziela, niestety, bez słońca. Mam nadzieję, że już się czujesz lepiej Ev
No wlasnie nie bardzo ... mialam 2 dni spokoju tylko sutki zaczely dokuczac a dzis znow te mdlosci i bol jajnikow -
Vesper wrote:Ev, koniecznie skonsultuj to z lekarzem... może powinnaś dostać jakiś odpowiednik leków, które zostały Ci przepisane...?
Smerfetka, czytałam o okropnej akcji z lekarzem. Cieszę się, że już wszystko ok!
Kontaktowałam sie z Nim i powiedzial ze musze jakos wytrzymać , ze przejdzie po kilku dniach tylko duzo pic wody .
Bralam przez 2 dni 1/2 parlodelu i bylo ok wiec chyba wroce do tej dawki ... co prawda bez konsultacji z lekazem ale jak mam znow 100 zl dac za wizyte to naprawde ... ;/
-
nick nieaktualny
-
Ev wrote:Kontaktowałam sie z Nim i powiedzial ze musze jakos wytrzymać , ze przejdzie po kilku dniach tylko duzo pic wody .
Bralam przez 2 dni 1/2 parlodelu i bylo ok wiec chyba wroce do tej dawki ... co prawda bez konsultacji z lekazem ale jak mam znow 100 zl dac za wizyte to naprawde ... ;/
hmmm... a próbowałaś tego e-endokrynologa, którego Ci podesłałam? Jak masz komplet wyników i całą kolekcję objawów, to może warto to skonsultować? Wiem, że to ryzyko i kasa, więc rozumiem ew. dylematy. Ja czekam na początek cyklu, żeby zrobić resztę badań i uderzam do niego. ściskam!staramy się od września 2015
-
Vesper wrote:hmmm... a próbowałaś tego e-endokrynologa, którego Ci podesłałam? Jak masz komplet wyników i całą kolekcję objawów, to może warto to skonsultować? Wiem, że to ryzyko i kasa, więc rozumiem ew. dylematy. Ja czekam na początek cyklu, żeby zrobić resztę badań i uderzam do niego. ściskam!
Jeszcze nie ) Biore te leki zeby za okolo miesiac zrobic badania i zobaczyc jak dzialaja i wtedy bede szla do endokrynologa z nimi .
Ufam swojemy gin. i wiem ze napewno chce dobrze , tym bardzij ze po jego zaleceniu picia wodu od razu sie poprawilo jesli chodzi o mdlosci .
Vesper lubi tę wiadomość