Starania 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Ivi wrote:9 dni po owulacji
To na pewno była:) może dzieje się cos więcej? Trzymam kciuki! 🤞🤞🤞Ivi lubi tę wiadomość
👩🦰35👦40
Starania od 9 lat.... 💔💔
Kariotypy prawidłowe
KIR AA, Czynnik V-homozygotyczny
PAI-heterozygotyczny, C1,C1
1️⃣ Start IVF Invimed🍀 Poznań
Ovaleap 300 IU.10 zapłodnionych
ICSI- 0 zarodków ❌️ Kiepska jakość komórek😵💫
2️⃣06.01 Menopur 300IU
ICSI 5 trzydniowych zarodków✊️❤️❤️
I 2023 - ET 2 zarodki 9 bl ❌️ cb?
III '23 FET 2 zarodki 7 bl 😭 ❌️cb
3️⃣ Zmiana kliniki-Poznań Polna
5.10 Scratching endo
8.10 Puregon 275J, lametta, mensinorm 75 J 10dojrzałych/6zapłodnionych 🙏
Mamy❄️❄️ 3AA, 4BB🥹🥹
Transfer 3AA, 18.12.23--> accofil, prograf, neoparin,encorton 🙏✊️
Cb ❌️
Cała immunologia przebadana...
Kwiecień 2024-histeroskopia z biopsją endometrium 🙏
transfer? -
Mam nadzieje ze coś pozytywnego.
Najgorsze jest to ze od jakiś 3 tygodni mega bolą mnie piersi nawet po okresie ani po owulacji nie przestały. Zawsze miałam tak ze przed okresem zaczynały i potem po miałam przerwę. W tym cyklu cały czas nieustannie.
-
Ivi wrote:Mam nadzieje ze coś pozytywnego.
Najgorsze jest to ze od jakiś 3 tygodni mega bolą mnie piersi nawet po okresie ani po owulacji nie przestały. Zawsze miałam tak ze przed okresem zaczynały i potem po miałam przerwę. W tym cyklu cały czas nieustannie.
Może faktycznie jest cos na rzeczy:) poczekaj z 3 dni i testujIvi lubi tę wiadomość
👩🦰35👦40
Starania od 9 lat.... 💔💔
Kariotypy prawidłowe
2️⃣06.01 Menopur 300IU
3️⃣ Zmiana kliniki-Poznań Polna
5.10 Scratching endo
8.10 Puregon 275J, lametta, mensinorm 75 J 10dojrzałych/6zapłodnionych 🙏
Mamy❄️❄️ 3AA, 4BB🥹🥹
Transfer 3AA, 18.12.23--> accofil, prograf, neoparin,encorton 🙏✊️
Cb ❌️
Cała immunologia przebadana...
Kwiecień 2024-histeroskopia z biopsją endometrium 🙏
transfer? -
Cześć
Właśnie rozpoczynam swój 6 cykl. 29yo
Eutyrox + duphaston
Ostatnio prolaktyna powyżej normy
Amh ok 9
Poprzedni cykl monitorowany, wszystko było ok.
W tym tygodniu 🧍♂️ idzie na badania, czego się obawiamy ale i mamy nadzieję że może znajdziemy możliwy do rozwiązania problem.
Znam już chyba wszystkie internetowe sposoby na wspomaganie 🙈
No i mamy nadzieję że do 6 razy sztuka.
Trzymam kciuki żebyśmy mogły dopisać: rodzę w 22Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2022, 19:52
Krokuss, AgulaM lubią tę wiadomość
przed 30
starania od 9.21
eutyrox + duphaston/luteina
cykle owulacyjne
on: morfologia 3%, ruch postępowy 6% -
Hej dziewczyny
Mam pytanie, co prawda staramy sie o dziecko od ponad roku i dopiero jak trafiłam na forum zaczęłam interesować sie mocno testami owulacyjnymi, powiedzcie mi o jakiej porze dnia jest najlepiej je wykonać? Wiem, że Wy mi lepiej doradzacie niż Google 😀 -
Millaa11 wrote:Hej dziewczyny
Mam pytanie, co prawda staramy sie o dziecko od ponad roku i dopiero jak trafiłam na forum zaczęłam interesować sie mocno testami owulacyjnymi, powiedzcie mi o jakiej porze dnia jest najlepiej je wykonać? Wiem, że Wy mi lepiej doradzacie niż Google 😀Millaa11 lubi tę wiadomość
-
Krokuss wrote:Test owu robiłam mniej więcej o tej samej porze każdego dnia, czyli np. o 13.00 po obiedzie ważne żeby nie pić w tym okresie duuużo płynów aby testy były wiarygodne
-
Kamala8 wrote:Wysoki progesteron powoduje może spowodować ból piersi.
Dziewczyny jak to jest z tym trzymaniem nóg w górze? Mój to chyba by mnie wyśmiał jakbym tak robiła ale czytam że tak trzeba. -
Millaa11 wrote:Dziekuje za informacje, od jutra testuje, aplikacja wskazuje owulacje na sobotę, zobaczymy czy testy to potwierdza 😀
Jeszcze będzie pięknie poczekamy! -
Krokuss wrote:Mam nadzieję, że się sprawdzą i zasiejecie fasolkę haha Ja właśnie czekam na @ ma się pojawić za jakieś +/- 5 dni. Jednak coś jest nie halo. Jakiś czas temu miałam różowe/beżowe plamienia przez 1-2 dni. Boli mnie podbrzusze... zrobiłam z ciekawości wczoraj i dziś dwa testy. Krechy były mega blade, ledwo widoczne... W duchu się oczywiście ucieszyłam, ale wolę się nie nakręcać po ostatnim poronieniu
Jeszcze będzie pięknie poczekamy!Krokuss lubi tę wiadomość
-
Krokuss wrote:Mam nadzieję, że się sprawdzą i zasiejecie fasolkę haha Ja właśnie czekam na @ ma się pojawić za jakieś +/- 5 dni. Jednak coś jest nie halo. Jakiś czas temu miałam różowe/beżowe plamienia przez 1-2 dni. Boli mnie podbrzusze... zrobiłam z ciekawości wczoraj i dziś dwa testy. Krechy były mega blade, ledwo widoczne... W duchu się oczywiście ucieszyłam, ale wolę się nie nakręcać po ostatnim poronieniu
Jeszcze będzie pięknie poczekamy!Krokuss lubi tę wiadomość
👩💼36
Badania etap I i II ok.
Tsh -2,9 -> 1,9 ->2,6 -
Moja tarczyca mi się "naprawiała". TSH 1,9. Pewnie edo będzie chciała aby ją monitorować i tak będę pewnie co miesiąc badać a potem na wizytę do Endo. trochę mi się nóż w portfelu otwiera bo miałam oszczędzać aby mieć z czego żyć jeśli dziecko będzie.
W tym miesiącu chyba nie mierze temperatury już bo kupiłam nowy termometr. Raz miałam źle zmierzona i już chyba będą dziwne rzeczy na wykresie.
W tym cyklu a może i następnym odkładam starania bo mam we wrześniu ważne sprawy w pracy i muszę być "na chodzie" a ciężko będzie mi znaleźć zastępstwo.👩💼36
Badania etap I i II ok.
Tsh -2,9 -> 1,9 ->2,6 -
Kamala8 wrote:Moja tarczyca mi się "naprawiała". TSH 1,9. Pewnie edo będzie chciała aby ją monitorować i tak będę pewnie co miesiąc badać a potem na wizytę do Endo. trochę mi się nóż w portfelu otwiera bo miałam oszczędzać aby mieć z czego żyć jeśli dziecko będzie.
W tym miesiącu chyba nie mierze temperatury już bo kupiłam nowy termometr. Raz miałam źle zmierzona i już chyba będą dziwne rzeczy na wykresie.
W tym cyklu a może i następnym odkładam starania bo mam we wrześniu ważne sprawy w pracy i muszę być "na chodzie" a ciężko będzie mi znaleźć zastępstwo. -
Dziewczyny tak z innej beczki... Napisałam post w innym temacie, ale nie dostałam odp...
Jakk wygląda wasza sytuacja z śluzem przed @? 🙊 Jestem 4 dni przed okresem. Jakieś dwa tygodnie temu miałam przez 1-2 dni różowe plamienia, doszedł ból podbrzusza. Od czasu do czasu pobolewają piersi. Od paru dni (jakiś tydzień może więcej) cały czas mam uczucie mokra... Leje się dosłownie ze mnie biały gęsty śluz. Jest bezwonny/neutralny. Robiłam testy ciążowe jakoś 3-4 dni temu. Na dwóch pokazała się delikatna, ledwo co widoczna druga kreska... Nie chcę sobie wkręcać żeby później znowu nie ryczeć😂 ale może któraś z was miała podobne objawy zakończone dobrą wiadomością? 💕 BuzioleWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2022, 16:57
-
Krokuss wrote:Dziewczyny tak z innej beczki... Napisałam post w innym temacie, ale nie dostałam odp...
Jakk wygląda wasza sytuacja z śluzem przed @? 🙊 Jestem 4 dni przed okresem. Jakieś dwa tygodnie temu miałam przez 1-2 dni różowe plamienia, doszedł ból podbrzusza. Od czasu do czasu pobolewają piersi. Od paru dni (jakiś tydzień może więcej) cały czas mam uczucie mokra... Leje się dosłownie ze mnie biały gęsty śluz. Jest bezwonny/neutralny. Robiłam testy ciążowe jakoś 3-4 dni temu. Na dwóch pokazała się delikatna, ledwo co widoczna druga kreska... Nie chcę sobie wkręcać żeby później znowu nie ryczeć😂 ale może któraś z was miała podobne objawy zakończone dobrą wiadomością? 💕 Buziole👩💼36
Badania etap I i II ok.
Tsh -2,9 -> 1,9 ->2,6 -
Krokuss wrote:Dziewczyny tak z innej beczki... Napisałam post w innym temacie, ale nie dostałam odp...
Jakk wygląda wasza sytuacja z śluzem przed @? 🙊 Jestem 4 dni przed okresem. Jakieś dwa tygodnie temu miałam przez 1-2 dni różowe plamienia, doszedł ból podbrzusza. Od czasu do czasu pobolewają piersi. Od paru dni (jakiś tydzień może więcej) cały czas mam uczucie mokra... Leje się dosłownie ze mnie biały gęsty śluz. Jest bezwonny/neutralny. Robiłam testy ciążowe jakoś 3-4 dni temu. Na dwóch pokazała się delikatna, ledwo co widoczna druga kreska... Nie chcę sobie wkręcać żeby później znowu nie ryczeć😂 ale może któraś z was miała podobne objawy zakończone dobrą wiadomością? 💕 Buziole
Skoro robiłaś test parę dni temu i były bladziochy to może warto go powtórzyć? Kreski powinny być już wyraźne.
Trzymam kciuki 🤞👩🦰35👦40
Starania od 9 lat.... 💔💔
Kariotypy prawidłowe
2️⃣06.01 Menopur 300IU