Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Moniko
Nie mam wyjscia bo to chodzi o synka zdrowie i musze pochodzic od poradni do poradni a na 15 na terapie mowy.
A maz w pracy do poznego wieczora. -
nick nieaktualnyMisia78 wrote:Hej kochane:) Dziś rano byłam na badaniu krwi - zrobiłam betę, progesteron i tsh.
Boli mnie i brzuch i kłuje jajnik, ten z którego była owulacja. Myślicie że to dobrze?
Ja z prawidłowych ciąż nic nie pamiętam
Owulację miałam z prawego, wiem, bo akurat kilka dni przed byłam na kontroli u ginki, i mi powiedziała, że jest pęcherzyk.
Poza tym mam jakiś niepokój wewnętrzny. Myślę sobie - po co mi to było. -
cześć dziewczyny
bardzo dziękuję za miłe przyjęcie. Mam nadzieję tu zaglądać.
Dziś rano robiłam bete i tarczycowe wyniki - czekam na nie jak na szpilkach
W pracy nie mogłam usiedzieć ...
Oczywiście nic nikomu nie mowiłam, a dziś dyrektorka zaczęła układać organizację następnego roku (pracuję w szkole). I już od jakiegoś czasu wiem że potrzebujemy jeszcze jednego matematyka - a ja mam nadzieje że będę musiała jej powiedzieć że ... jeszcze dwóch
Załamie się kobita .... i w sumie jej się nie dziwię bo bardzo trudno o fachowca teraz
wiosna idzie moje panie u Was też?Misia78, Akinom 59, jastin lubią tę wiadomość
-
Akinom 59 wrote:Hej Misiu i co jak tam są już wyniki?
Tsh spadło, progesteron urósł a betę robiłam pierwszy raz.
Nic mnie nie uspokoiły te wyniki...
A tak poza tym, to powiem wam, kochane 40tki, ze siedziałam w poczekalni z ciężarnymi, bo byłam w luxmedzie, a tam bardzo dużo ciąż prowadzą. Laski pewnie były ode mnie młodsze, ale tak siedząc i na nie patrząc, to naprawdę nie powinniśmy mieć kompleksów. 30 czy 40 lat- nie widać tego w tych czasach. Trochę mi się humor poprawił ze w razie co, nie będę takim dinozaurem!
Akinom 59, baby, jastin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisia78 wrote:Tak mam- Tsh 2,55, Beta 306,21, Progesteron 34,66.
Tsh spadło, progesteron urósł a betę robiłam pierwszy raz.
Nic mnie nie uspokoiły te wyniki...
A tak poza tym, to powiem wam, kochane 40tki, ze siedziałam w poczekalni z ciężarnymi, bo byłam w luxmedzie, a tam bardzo dużo ciąż prowadzą. Laski pewnie były ode mnie młodsze, ale tak siedząc i na nie patrząc, to naprawdę nie powinniśmy mieć kompleksów. 30 czy 40 lat- nie widać tego w tych czasach. Trochę mi się humor poprawił ze w razie co, nie będę takim dinozaurem! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do wieku to mysle,ze rzeczywiscie dzisiaj inaczej kobiety po 40 wygladaja nix chociazby jeszcze z 20 lat temu.
No i genetyka tez duzo robi.
Jak rodzilam synka mialam rocznikowo 41 lat to jedna z poloznych nie chciala mi uwierzyc smiala sie,ze poprosi mnie o dowod osobisty bo mowila ze dala by mi mniej niz 35 lat milo mi bylo nie powiem hyhyMisia78, Akinom 59, jastin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybaby wrote:cześć dziewczyny
bardzo dziękuję za miłe przyjęcie. Mam nadzieję tu zaglądać.
Dziś rano robiłam bete i tarczycowe wyniki - czekam na nie jak na szpilkach
W pracy nie mogłam usiedzieć ...
Oczywiście nic nikomu nie mowiłam, a dziś dyrektorka zaczęła układać organizację następnego roku (pracuję w szkole). I już od jakiegoś czasu wiem że potrzebujemy jeszcze jednego matematyka - a ja mam nadzieje że będę musiała jej powiedzieć że ... jeszcze dwóch
Załamie się kobita .... i w sumie jej się nie dziwię bo bardzo trudno o fachowca teraz
wiosna idzie moje panie u Was też? -
nick nieaktualny
-
Akinom 59 wrote:No kochanie to koniecznie daj znać jak będą wyniki✊✊✊😘😘😘
Beta 519 Tarczcy jeszcze nie ma
ale ta informacja mi póki co wystarczy
Powtórzę dopiero w czwartek bo w środę mam na 7:45 do pracy a jeszcze dzieci porozwozić ...
Myślę że przyrost po 3 dobach a po 2 to nie taka jakaś wielka draka ?inessa lubi tę wiadomość
-
I zaczynam się zastanawiać czy nie powiedzieć już mężowi ..
Nie chciałam za wcześnie bo on w delegacji - nie chcę go niepokoić a wiem że się ucieszy mega ale też i będzie się martwił o nas.
Ale wraca dopiero w marcu i to nie na początku - a zamęcza mnie planami na wakacje. Chcieliśmy baaaaaaardzo jechać do Norwegii - i on jest na etapie szukania domków a ja wtedy zacznę trzeci trymestr i sama nie wiem co teraz
mówić? nie mówić? czekać? zwlekać? jesuuuuuu mam mętlik w głowie -
nick nieaktualnybaby wrote:Beta 519 Tarczcy jeszcze nie ma
ale ta informacja mi póki co wystarczy
Powtórzę dopiero w czwartek bo w środę mam na 7:45 do pracy a jeszcze dzieci porozwozić ...
Myślę że przyrost po 3 dobach a po 2 to nie taka jakaś wielka draka ?inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybaby wrote:I zaczynam się zastanawiać czy nie powiedzieć już mężowi ..
Nie chciałam za wcześnie bo on w delegacji - nie chcę go niepokoić a wiem że się ucieszy mega ale też i będzie się martwił o nas.
Ale wraca dopiero w marcu i to nie na początku - a zamęcza mnie planami na wakacje. Chcieliśmy baaaaaaardzo jechać do Norwegii - i on jest na etapie szukania domków a ja wtedy zacznę trzeci trymestr i sama nie wiem co teraz
mówić? nie mówić? czekać? zwlekać? jesuuuuuu mam mętlik w głowie