Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga1510 wrote:U mnie dziewczynki lipa trzecia inseminacja nie wyszła i nie wiem ci dalej„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualny
-
Aga1510 wrote:Skad Wy czerpiecie optymizm?
I potem: padłaś, powstań, załóż koronę i zapierdalaj do przodu 🤪🤗
Sa i łzy i zwątpienie i depresja i brak chęci do życia - wszystko jest, ale jedna przegrana bitwa nie przesadza o całej wojnie.
Warto walczyć o swoje marzenia.
Życie mamy tylko jedno.Akinom 59, Nunia, Lena235, Niebieska Gwiazda, sylvuś lubią tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
nick nieaktualnyHekate42 wrote:To nie optymizm Kochana - przynajmniej w moim przypadku. To walka o lepsze jutro - jeśli walczysz możesz wygrać lub przegrać.
I potem: padłaś, powstań, załóż koronę i zapierdalaj do przodu 🤪🤗
Sa i łzy i zwątpienie i depresja i brak chęci do życia - wszystko jest, ale jedna przegrana bitwa nie przesadza o całej wojnie.
Warto walczyć o swoje marzenia.
Życie mamy tylko jedno. -
Oj z tym optymizmem, to tak naprawdę jest go nie za dużo.
Najbardziej pozytywnie nastawiam się jak czytam szczęśliwe historie tu na forum lub ktoś z bliskich coś opowie😊
Tak na codzień nie jest kolorowo.
Chęć bycia mamą walczy ze strachem, złością, rozsadkiem, bezradnoscią. Czy próbować dalej, zeby czasem znowu nie przechodzić tego samego.
Ale zdaję sobie sprawę właśnie czytając forum, ze droga do szczęścia niestety, nigdy nie bedzie usłana rozami.
Tak jak Hekate pisze trzeba walczyć i wspierać się wzajemnie🤗Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHekate42 wrote:A jak Ty się czujesz Moniczko?
Napisz trochę, co Ciebie😘
Chwilami mam zawroty glowy ale krótkotrwałe na szczęście, łatwiej mnie wyprowadzic z równowagi!
Pragnienie mega i lekka sennosc
Ochota na kwasne i ostre dzis musztarda i chrzan no i co deugi dzien ogórki kiszoneNunia, sylvuś lubią tę wiadomość
-
Akinom 59 wrote:Encorton jest na wszelakie stany zapalne w organizmie
No i chroni , organizm nie atakuje zarodka
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Ogólnie to nie wiem czy tak naprawdę owu było w noc przed skokiem piłam alkochol bo byłam na urodzinach pienie na drugi dzień tempka skoczyła ale nie wiem to nie fałszywy skok bo potem temperatury są nie tak wysokie . Bardzo czuje jajniki i mam uczucie tak jak by mi coś rozpychalo w dole brzucha . Śmieszne uczucie jak bym tam spuchła 🙈 ogólnie nie wiem co myśleć o tym cyklu . Nie wiem czy ta Lametta zadziałała w tym cyklu 🙈😂[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Akinom 59 wrote:Na razie nawet dobrze, boli mnie glowa bez przerwy, 😁
Chwilami mam zawroty glowy ale krótkotrwałe na szczęście, łatwiej mnie wyprowadzic z równowagi!
Pragnienie mega i lekka sennosc
Ochota na kwasne i ostre dzis musztarda i chrzan no i co deugi dzien ogórki kiszone
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
nick nieaktualny
-
Akinom 59 wrote:Szczerze to nawet nie liczyłam po prostu żyje z dnia na dzień. 31 dc tyle wiem 😂„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
nick nieaktualny
-
Akinom 59 wrote:No wczesnie wczesnie jeszcze różnie moze byc sama wiesz
-
nick nieaktualny
-
Nikola, to dobrze, że wciąż masz objawy - ciąża się rozwija. Gdyby zanikły, to byłby klops...
Moniczko, bądź dobrej myśli Kochana🤗
A u mnie 36 dc- od zabiegu i cisza - żadnych symptomów, że @ nadchodzi....🤔🤷♀️„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️