Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikola.1984 wrote:Dziewczyny trzymajcie kciuki bo o 13 mam. Sprawę z byłym mężem cała się trzęsę brxuch mnie boli boję się żeby nic się nie stalo
Nikola, postaraj się nie denerwować.
Kto jak kto, ale ja to wiem najlepiej, że to może być baaardzo trudne...
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny za wsparcie i trzymanie kciuków. Cała rozprawę łzy mi kąpały. Na szczęście synowie powiedzieli jakim jest człowiekiem i na dzień dzisiejszy kontakty i władza rodzicielska została mu zawieszona do następnej rozprawy. Oby wszystko się powiodło ale ile nerwów łez mnie to kosztuje. Szukam teraz serduszka detektorem bo się bardzo martwie
Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
Nikola.1984 wrote:Dziękuję dziewczyny za wsparcie i trzymanie kciuków. Cała rozprawę łzy mi kąpały. Na szczęście synowie powiedzieli jakim jest człowiekiem i na dzień dzisiejszy kontakty i władza rodzicielska została mu zawieszona do następnej rozprawy. Oby wszystko się powiodło ale ile nerwów łez mnie to kosztuje. Szukam teraz serduszka detektorem bo się bardzo martwie„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
nick nieaktualny
-
Akinom 59 wrote:Bedzie dobrze nie denerwuj sie , masz dzieci i to jest mega wsparcie i poczucie ze nie jestes sama.Ze masz dla kogo żyć
Teraz gleboki odech i spokój -
Nikola super wiesci ❤️❤️ Jak tam samopoczucie kobitki. W Polsce chyba zimno🥶 Mnie przeziebienie rozlozylo na łopatki . Dzisaj już lepiej na szczęście to nie COVID mam testy do domowego sprawdzenia i naszczescie negatywy . Laboratorium już otrzymało moja krew czekam teraz na wynik . Jutro o 16:30 wizyta u nowego ginekologa . Ciekawe co on mi powie na moje stare wyniki . W nowym cyklu i tak teraz wszystko powtórzę . Brzuch mnie boli dzisaj z nerwów . Monia jak tam wszystko ok 😍😊[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyNikola.1984 wrote:Dziękuję. Wszystko się odbija na ciąży boli mnie mocno brzuch i leżę. A co u ciebie jak się czujesz? Powtarzalas betę?
Ja jestem przeziębiona,tak dziś ostatnia a zarazem decydującą beta,strach ogromny ,ale nic nie mogę no! Od wczoraj się już nastawiam na najgorsze i prosze Boga by jakoś godnie to przyjąć na klatę -
nick nieaktualnyAkinom 59 wrote:Bierz nospę , pij meliskę,i staraj się myśleć tylko o miłych rzeczach, pomyśl o swoim maleństwie,ono też jest spięte,czuje to samo co ty
Ja jestem przeziębiona,tak dziś ostatnia a zarazem decydującą beta,strach ogromny ,ale nic nie mogę no! Od wczoraj się już nastawiam na najgorsze i prosze Boga by jakoś godnie to przyjąć na klatę -
Akinom 59 wrote:Bierz nospę , pij meliskę,i staraj się myśleć tylko o miłych rzeczach, pomyśl o swoim maleństwie,ono też jest spięte,czuje to samo co ty
Ja jestem przeziębiona,tak dziś ostatnia a zarazem decydującą beta,strach ogromny ,ale nic nie mogę no! Od wczoraj się już nastawiam na najgorsze i prosze Boga by jakoś godnie to przyjąć na klatę
Daj znać - jak beta.
Kalcia- a Ty po wizycie podziel się wrażeniami.
Miłego dnia😘„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
kalcia64 wrote:Wiem . Zakupilam NAC jak narazie. Czy ktora z was ma doswiadczenie z DEAH : to dosc popularny suplement na Amerykanskich stronach dla staraczek 😂🙈❤️AMH X 2018 - 0,75
AMH IV 2019 - 0,43
MTHFR A1298C - u.hetero.
PAI-1 - u.homo.
obniżone białka c i s
antykoagulant toczniowy +
ANA1 +
V 2019 ciąża naturalna - poronienie zatrzymane w 8 tc
XI 2019 lametta+pregnyl -
adriette wrote:Ja biorę dhea, choć póki co efektów brak. Podobno wpływa na poprawę komórek i zalecają przed in vitro. Dziewczyny z forum " in vitro z niskim amh" o tym pisały. Ja brałam dhea eljot lub biosteron i to są leki. Ostatnio trudno dostać więc biorę Novostellę. Ale wszystkie trzy mają tą samą substancję czynną.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Hekate42 wrote:Moniczko, trzymam mocno zaciśnięte ✊✊✊
Daj znać - jak beta.
Kalcia- a Ty po wizycie podziel się wrażeniami.
Miłego dnia😘[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Akinom 59 wrote:Bierz nospę , pij meliskę,i staraj się myśleć tylko o miłych rzeczach, pomyśl o swoim maleństwie,ono też jest spięte,czuje to samo co ty
Ja jestem przeziębiona,tak dziś ostatnia a zarazem decydującą beta,strach ogromny ,ale nic nie mogę no! Od wczoraj się już nastawiam na najgorsze i prosze Boga by jakoś godnie to przyjąć na klatę[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Aga1510 wrote:Kochana, mocno wierzę, że tym razem będzie dobrze!
Jak milo czytać, ze forum tetni życiem.
A ja ciągle w zawieszeniu w takiej "poczekalni".
Im więcej w Was optymizmu, tym ja mam większe checi próbować pod koniec kwietnia.
Może jak przyjdzie wiosna to całkiem doda mi skrzydeł. -
U mnie się zaczęło.
Leci ze mnie na potęgę, a bólu takiego jeszcze nigdy nie miałam 🙄„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Hekate Współczuję bólu 😐 Dobrze, że przyszedł okres, bo wiem jak kobieta czeka a nie przychodzi, to też potrafi frustrować... Oby ból szybko minął😘
Moniś kciuki zacisnięte 🤞🏻 Wierzę, że tym razem będzie dobrze☺️
Nunia jeśli możesz działać to nie zwlekaj kochana🙂 Jeśli tylko masz siły i chęci, to się starajcie😃 Nigdy nie wiadomo a szansę zawsze warto wykorzystać ☺️
Kalcia kciuki za wizytę i amh🤞🏻
Nikola1984 współczuję bardzo takich przeżyć. Mam nadzieję, że już nie będziesz musiała się tak stresować. Pamiętaj, że na tym etapie ciąży Twoje dziecko czuje się tak jak Ty, dlatego staraj się uśmiechać, myśleć pozytywnie 😘 -
Hekate42 wrote:U mnie się zaczęło.
Leci ze mnie na potęgę, a bólu takiego jeszcze nigdy nie miałam 🙄
Podobno 2 @ po poronieniu mogą być dosyć obfite. Ja aż takiego bólu nie miałam choć trochę uprzedzali też.
Teraz już przychodzisz na "dobrą stronę ".😊 -
Nunia wrote:O to dobrze, że @ przyszla, bo się naczekałaś.
Podobno 2 @ po poronieniu mogą być dosyć obfite. Ja aż takiego bólu nie miałam choć trochę uprzedzali też.
Teraz już przychodzisz na "dobrą stronę ".😊
Lady, nie piszesz u nas co u Ciebie?
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️