Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNikola.1984 wrote:Teraz to będzie dobrze jesteś obstawiona leki i innej możliwości nie może być. A jak się czujesz. Mi zaczął. Się 15 tydzień ale czuję się fatalnie znów rozkłada mnie spanie ciężko mi wstać i czuje się bez sił do zycia
Nikola.1984, Iskierka87 lubią tę wiadomość
-
Mnoniczko, co tak cicho siedzisz 🤔
Opowiadaj co tam u Ciebie?
A reszta Dziewczyn🤔🤔🤔
U mnie bez zmian- wciąż czekana @...„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualnyHekate42 wrote:Mnoniczko, co tak cicho siedzisz 🤔
A reszta Dziewczyn🤔🤔🤔
U mnie bez zmian- wciąż czekana @...
Monika, co u Ciebie?
Hekate, mam nadzieję, że szybko dostaniesz okres i będziecie mogli działaćWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2021, 16:16
-
Hej kobitki. Cisza tu jakas . Ja wkoncu zdrcydowalam sie sprawdzidz moje AMH. Musze tylko w poniedzialek pobrac knew I kurjer odbierze i zawiezie do laboratorium . W środę wkoncu wizyta u ginekologa . W tym cyklu nie wiem czy nawet miałam ovulke wg testów lh były dwa podejścia albo dziś 7dpoo albo 3dpo . Trzy cykle na letrozolum ale nawet nie wiem czy coś to dało bo przez COVID doktor nie mógł przylatywać do Anglii . Trochę boje się wyniku i rozczarowania 🙈 za 3 tygodnie strzeli mi 41. Trzymam za was kciuki mocna .[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyHekate42 wrote:Mnoniczko, co tak cicho siedzisz 🤔
A reszta Dziewczyn🤔🤔🤔
U mnie bez zmian- wciąż czekana @...
W przyszłym tygodniu ostatnia beta , bo u mnie po przekroczeniu 6000 beta bardzo zwalnia i wtedy wiem ze juz nici z tego
Staram sie nie myslec nie stresowac sie i zyc kazdym?dniem
Mam sporo na glowie a jeszcze od poniedzialku znowu zdalne nauczanie wiec -
nick nieaktualny
-
Akinom 59 wrote:Hej słoneczka na razie jest ok beta ze środy 917,20 przyrost 143,4%
W przyszłym tygodniu ostatnia beta , bo u mnie po przekroczeniu 6000 beta bardzo zwalnia i wtedy wiem ze juz nici z tego
Mam sporo na glowie a jeszcze od poniedzialku znowu zdalne nauczanie wiecAkinom 59 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Akinom 59 wrote:Hej słoneczka na razie jest ok beta ze środy 917,20 przyrost 143,4%
Mam sporo na glowie a jeszcze od poniedzialku znowu zdalne nauczanie wiec
Zdalne nauczanie nie pozwoli myśleć Ci o niczym innym😂
Kalciu, dziękuję - żyję, a to już dobry początek reszty😉Akinom 59 lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualnyMoniczka, trzymam kciuki.Teraz masz leki i trzeba wierzyc, ze będzie dobrze.
Kalcia, Tobie tez kibicuję. Mam nadzieję, ze lekarz doda Ci otuchy.
Hekate;) mam juz 9letnia wspaniala córcię i bardzo bym chciała mieć jeszcze jedno dziecko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2021, 07:43
Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga1510 wrote:Moniczka, trzymam kciuki.Teraz masz leki i trzeba wierzyc, ze będzie dobrze.
Kalcia, Tobie tez kibicuję. Mam nadzieję, ze lekarz doda Ci otuchy.
Hekate;) mam juz 9letnia wspaniala córcię i bardzo bym chciała mieć jeszcze jedno dziecko.
Ja urodzilam synka w wieku 41 lat -
nick nieaktualnyAkinom 59 wrote:Kochanie jesteś mloda i duzo starsze zachodzą i rodzą zdrowe malenstwa trzeba wierzyć i działać, z niskim AMH tez kobiety zachodzą Kalciu!
Ja urodzilam synka w wieku 41 lat -
nick nieaktualny
-
Aga1510 wrote:Ciagle słyszę, że to ostatni dzwonek, ze do 40 spokojnie, ze potem późno. Ech
A tak naprawdę to jeszcze młoda jesteś.
Tyle starszych kobiet zachodzi w ciążę i rodzą zdrowe dzieci. Czasem plakowane, czasem nie, ale kochane są najbardziej na świecie.Akinom 59 lubi tę wiadomość