Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga1510 wrote:Ech, czekam teraz na wynik 3 inseminacji jutro beta, ale nie robię sobie nadziei. Piersi bolą i śluzu jak na lekarstwo
Ja póki co i tak muszę czekać na @, a po łyżeczkowaniu to może być różnie 😖Akinom 59, Nunia lubią tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualnyHekate42 wrote:Mimo wszystko trzymam ✊✊✊
Ja póki co i tak muszę czekać na @, a po łyżeczkowaniu to może być różnie 😖Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2021, 11:07
Akinom 59, Hekate42 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga1510 wrote:Ech, czekam teraz na wynik 3 inseminacji jutro beta, ale nie robię sobie nadziei. Piersi bolą i śluzu jak na lekarstwo
I to tez jest dobry objaw trzymam mocno🍀🤞🤞Aga1510 lubi tę wiadomość
-
Akinom 59 wrote:Nikolka a ilw brałaś tego encoetonu w jakiej dawce i jak długo schodziłaś z dawki pytam bo jesli bede ciagle miec takie okropne pragnienie to az się boje zeby mi nic nie bylo
Bo juz wypilam?5 litrow wody
Zestaw prawie że żelazny 😃
Ja napiszę może jsk było u mnie
Brad łam encorton 20 więc nie bój sie
Posmaku nie miałam raczej ale za to puchłam jak balonik zatrzymuje wodę w organizmie
Schodzi się o 5 przez 3/4 dni, przynajmniej mnie tak kazał lekarz a na końcu 2,5
10-5-2.5
Heparyne bralam 0,8 i do tego Acard 150 ale trzeba uważać i przy plamieniu/krwawieniu można zmniejszyć Acard slbo na chwilkę przestać ale potem wrócić bo jest b. ważny (likwiduje prawdopodobieństwo mikrozatorow)
Pamiętaj o Progesteron ie bo też jest bardzo wazny
U Ciebie cykl naturalny więc powinien być ok, warto zbadać z beta a jak za mały to oprocz/zamiast luteiny lub duphastonu można proluteks (zastrzyki) szybko zmniejszają niedobór albo czeski odpowiednik agolutin (dużo tańszy)
POWODZENIA👍🤗Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2021, 23:12
Akinom 59 lubi tę wiadomość
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
nick nieaktualny
-
Akinom gratulacje. Oby wszystko bylo dobrze. Umnie nadal nic sie nie udaje. Letrozole jakos srednio chyba pomaga. No ale te wysokie fsh swoje robi . Ten cykl ogolnie nie wie
jak oceniac. Jakim ty zelem obsmarowalas meza he he 😂🤫😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2021, 10:26
Akinom 59 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Niebieska Gwiazda wrote:Chciałaś chyba córkę .Chłopaki są fajne.
Tak chciałam siostrę dla Zosi ale jak zobaczyłam tego siusiaka to się od razu zakochałam 😁
Zrobimy najwyżej 3cie😁
Moniś jak ja się cieszę, że wszystko idzie w dobrym kierunku 😃 Cały czas trzymam kciuki🤞🏻😘
Kalcia próboj próboj a może akurat się uda🤞🏻 Jesteś pod opieką lekarza - kompententnego lekarza ❓
Hekate42 mam nadzieję, że beta spada 🤞🏻Nunia lubi tę wiadomość
-
Hej Lady . Gratulacje synusia ❤️ Jestem pod opieka polskiego lekarza ale przez covida to ciagle odwoluja mu loty. Mam nadzieje ze sie w kwietniu uda wizyta. Biore. W pierwszej fazie Lamette a po ovu dupka:) sulementuje sie plus pije ta weatgrass;) Nie wiem co mozna jeszcze zrobic. A co do acard jak go stasujecie?🤪[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnykalcia64 wrote:Akinom gratulacje. Oby wszystko bylo dobrze. Umnie nadal nic sie nie udaje. Letrozole jakos srednio chyba pomaga. No ale te wysokie fsh swoje robi . Ten cykl ogolnie nie wie
jak oceniac. Jakim ty zelem obsmarowalas meza he he 😂🤫😍 -
nick nieaktualnykalcia64 wrote:Hej Lady . Gratulacje synusia ❤️ Jestem pod opieka polskiego lekarza ale przez covida to ciagle odwoluja mu loty. Mam nadzieje ze sie w kwietniu uda wizyta. Biore. W pierwszej fazie Lamette a po ovu dupka:) sulementuje sie plus pije ta weatgrass;) Nie wiem co mozna jeszcze zrobic. A co do acard jak go stasujecie?🤪
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, hej jak tak patrzę na Wasze suplementy, to ja zdecydowanie za mało biorę🤣
Fakt, ze jeszcze się nie staram ale w tym cyklu robiłam pierwszy raz w życiu testy owulacyjne i obserwuję śluzu😁 Wniosek taki, ze po zabiegu chyba te cykle będą dłuższe. Bo test pozytyw 17-18dc.
A odnośnie żelaznego zestawu to najbardziej boję się tego encortonu. Juz sama nie wiem kiedy i czy zacznę brać.
Moj lekarz w polowie lutego mi zapisał ale przecież tyle miesiecy wcześniej nie będę brała. Heparyne pewnie zapisalby po pozytywnym tescie a acard nie wiem🤷♀️
O matko trzeba było iść na medycynę, to bym coś wiecej wiedziała. Bo i tak sama kombinuję.
A widzę, że co lekarz to inne podejście.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny