Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Akinom 59 wrote:Jest na razie dobrze beta ze srody 27,92
A dzisiaj 99,51 przyrost o 277,8% takuego pięknego przyrostu to ja nigdy w zyciu nie miałam az boje sie cieszyc
Jestem tak obstawiona lekami jak nigdy sama na wlasną rękę kilka dni przed owu zaczełam brac encorton, chłopa wysmarowałam żelem przy staraniach😂😂 nawet nic nie wiedział ha ha ha, wczoraj byłam?u?gina kazałam?sobie wypisac heparyne mam tez acard. No i luteinę i pozostaje wszystko w rękach PanaAkinom 59 lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Lady_Dior wrote:Moniś mam nadzieję, że kreska ciemnieje😘 Byłaś na becie❓
U mnie dziś nowina, że będziemy mieli syna☺️
Lady_Dior lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
A dzisiaj 99,51 przyrost o 277,8% takuego pięknego przyrostu to ja nigdy w zyciu nie miałam az boje sie cieszyc
Jestem tak obstawiona lekami jak nigdy sama na wlasną rękę kilka dni przed owu zaczełam brac encorton, chłopa wysmarowałam żelem przy staraniach😂😂 nawet nic nie wiedział ha ha ha, wczoraj byłam?u?gina kazałam?sobie wypisac heparyne mam tez acard. No i luteinę i pozostaje wszystko w rękach Pana
Ja mam tylko pytanie z ciekawości w jakiej dawce bierzesz encorton i ten acard? -
nick nieaktualnyNunia wrote:Cudowne wiadomości 🥰
Ja mam tylko pytanie z ciekawości w jakiej dawce bierzesz encorton i ten acard?
Acard kazał 75 bo on częsi dupa jest ale wiem ze dziewczyny biorą po 150
No alw mam twz hepaeyne wiec moze dlategoNunia lubi tę wiadomość
-
Akinom 59 wrote:Encorton 10
Acard kazał 75 bo on częsi dupa jest ale wiem ze dziewczyny biorą po 150
No alw mam twz hepaeyne wiec moze dlatego
Nunia lubi tę wiadomość
😇11.02.2021 r.
nick nieaktualny
-
Jestem tak obstawiona lekami jak nigdy sama na wlasną rękę kilka dni przed owu zaczełam brac encorton, chłopa wysmarowałam żelem przy staraniach😂😂 nawet nic nie wiedział ha ha ha, wczoraj byłam?u?gina kazałam?sobie wypisac heparyne mam tez acard. No i luteinę i pozostaje wszystko w rękach PanaAkinom 59, Nunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNikola.1984 wrote:Ale super naprawdę gratuluję. Też miałam biochemiczne i na takim zestawie jak ty masz Teraz udało mi się dobić do 14tygodnia juz
Ja zaczęłam z lekami na własną rekę ale nie żaluzje
Nie mam nic do stracenia w cudzysłowiu, bo wiadomo ze kazda strata boli na każdym etapie ciąży ale postanowiłam zarzykować -
Nikola.1984 wrote:Ale super naprawdę gratuluję. Też miałam biochemiczne i na takim zestawie jak ty masz Teraz udało mi się dobić do 14tygodnia juz
Nikola mam pytanie w takim razie do Ciebie w jakich dawkach i od kiedy bierzesz te wszystkie leki (rano i wieczór)???
Może sama też coś wykombinuje....dla siebie😊 -
Nunia wrote:Cieszę się, że tak optymistycznie piszecie o tym zestawie. Teraz musi być dobrze🤗
Nikola mam pytanie w takim razie do Ciebie w jakich dawkach i od kiedy bierzesz te wszystkie leki (rano i wieczór)???
Może sama też coś wykombinuje....dla siebie😊Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNikola.1984 wrote:Encorton brałam od listopada a w grudniu poprosiłam ginekolog o clexane i wzięłam. Od owulacji i wtedy zaszłam w ciążę a wcześniej bez leków jak się udawało to beta max do 30 rosła i spadała w dół. Encorton odstawiłam już teraz biorę tylko clexane i acard oraz kwas foliowy więcej nic nie biore
-
nick nieaktualnyNikola.1984 wrote:Encorton brałam od listopada a w grudniu poprosiłam ginekolog o clexane i wzięłam. Od owulacji i wtedy zaszłam w ciążę a wcześniej bez leków jak się udawało to beta max do 30 rosła i spadała w dół. Encorton odstawiłam już teraz biorę tylko clexane i acard oraz kwas foliowy więcej nic nie biore
Bo juz wypilam?5 litrow wody -
Akinom 59 wrote:Nikolka a ilw brałaś tego encoetonu w jakiej dawce i jak długo schodziłaś z dawki pytam bo jesli bede ciagle miec takie okropne pragnienie to az się boje zeby mi nic nie bylo
Bo juz wypilam?5 litrow wodyAkinom 59 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNikola.1984 wrote:Encorton brałam 5 mg a od pozytywnego testu brałam 10mg w 8 tygodniu zeszłam znów na 5 mg przez tydzień i potem całkiem odstawiłam. A co do pragnienia to mam tak samo ciągle chce mi się pić nawet w nocy koło łóżka muszę mieć coś do picia
No mi tez niby lekarz powiedział ze wystarczyloby mi 5 mg encortonu ale z racji ze bralam sama wieksza dawkę to tsk na razie musi byc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny