Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNunia wrote:No to moja relacja z wczoraj. Niestety zadowolona nie wyszłam z gabinetu.
O pecherzyku przerosnietym nic nie powiedział, bo go nie widział. Tydzien temu mial ok 3,5 cm na usg brzucha, teraz brak🤔
Jesli chodzi o mutacje MTHFr nie powinno się robić, bo ma to polowa społeczeństwa i nic z tym nie robi on. Pozostałe pai-1 i czynnik v2 się nie zna tutaj sie nie wypowiedział.
Kwas foliowy mam za duzo bo jak brałam to normalne.
A na końcu cos na usg wypatrzył, podejrzewa maly miesniak. Ale trudno nawet go uchwycić w obrazie.
Zasugerowal, że mozna go usunąć w szpitalu (jesli mysle o ciąży). Ale to i tak nie gwarantuje sukcesu w ciąży ani porażki.
Moim zdaniem inny lekarz moglby tego nie zauważyć, bo go tak dlugo szukał.
W sumie do acardu ani heparyny nie widzi wskazań na teraz.
Wyszlam bardziej zakręcona niż przed wizytą.
Trochę mnie zniechęciło to wszystko.
Popłakałam się w domu, bo sama nie wiem co robić....chce ale za bardzo się boje. A na koniec kwietnia chciałam działać. Masakra. -
nick nieaktualnyLady_Dior wrote:Nunia Twoje mutacje są wskazaniem do brania heparyny i acardu jak najbardziej. Może Czynnik v2 nie jest taki niebezpieczny jak V Leiden ale jednak w jakimś stopniu zwiększa ryzyko zakrzepicy. W połączeniu z Pai no naprawdę warto a acard już od starań bym brała. Z mięśniakiem nie pomogę ale znam dziewczyny, które donosiły ciążę z mięśniakiem. Zależy chyba jaki duży i gdzie umiejscowiony. Nie ma co się poddawać 😊 Staraj się, bo nie masz nic do stracenia😊
Hekate42 kciuki za spadającą betę -niech szybko leci w dół. Wiem, że ze staraniami będziesz musiała trochę poczekać ale czas zleci szybko. Możesz w tym czasie suplementować się na poprawę jakości jajeczek itp. 😊 Będzie dobrze 😌
Nikola1984 niefajnie, że masz problemy z mężem akurat teraz, kiedy potrzebujesz spokoju. Mam nadzieję, że się uspokoi u Was. Fajnie, że dzidziuś rośnie i gratuluję chłopca 😊
Allende kciuki za dojrzałe komórki i jak największą ilość zarodków 😁
Moniś super, że była owulacja😁 To zawsze może zaowocować niespodzianką😁 Będziesz testować❓😌
U mnie na razie jest ok. Czuję już ruchy maleństwa ale tylko jak leżę i pod ręką. W czwartek mam usg poznania płci, więc się dowiem 😊 Liczę po cichu na córkę, choć internet mówi, że mam dużą szansę na syna 😁
Jakaś kreseczka jest ale nie biorę jej pod uwagę bo to są testy z allegroo a one różnie wychodzą zamowiłam inne jutro mają przyjsc i zobaczymy
Bardzo sie ciesze ze u cb wszystko dobrze , to cudowne uczucie czuc juz maleństwo 🤗Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monika ja tam widzę wyraźną kreskę 😃😃😃 Już zaciskam kciuki i czekamy na kolejne piękne krechy😁
-
Nunia wrote:Allende ta Twoja 13 to pewnie będzie szczęśliwa.
Tego Ci właśnie życzę.
Potrzeba nam tu jakiś optymistycznych wpisów, bo ostatnio mało ich.
Mój mnie zapytał dlaczego nie 12 albo 14?! No właśnie, ciekawe... 🤭 Mam nadzieję, że to jednak szczęśliwa trzynastka.Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
Akinom 59 wrote:https://naforum.zapodaj.net/9cdb600d924c.jpg.html
Moniczko😍🤗✊
Akinom 59 lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Nikola.1984 wrote:13 pęcherzyków ładna liczba trzymam mocno kciuki. Ja wczoraj byłam. Na usgb13+2 dzidzia bardzo ruchliwa będzie chlopiec
Gratuluję chłopca, sama bardzo bym chciała 😊
Ja też się teraz akurat najwięcej kłócę...przejdzie Wam 😊 trzymam kciuki za to -
nick nieaktualny
-
Monika teraz niech już tylko wszystko będzie dobrze 😊🤞🏻 Kibicuję mocno😘
Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moniś mam nadzieję, że kreska ciemnieje😘 Byłaś na becie❓
U mnie dziś nowina, że będziemy mieli syna☺️Allende, Niebieska Gwiazda, Nunia, Nikola.1984, Akinom 59, Hekate42 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHekate42 wrote:i jak jest Kochanie?🤗
A dzisiaj 99,51 przyrost o 277,8% takuego pięknego przyrostu to ja nigdy w zyciu nie miałam az boje sie cieszyc
Jestem tak obstawiona lekami jak nigdy sama na wlasną rękę kilka dni przed owu zaczełam brac encorton, chłopa wysmarowałam żelem przy staraniach😂😂 nawet nic nie wiedział ha ha ha, wczoraj byłam?u?gina kazałam?sobie wypisac heparyne mam tez acard. No i luteinę i pozostaje wszystko w rękach PanaLady_Dior, Niebieska Gwiazda, Nunia, sylvuś lubią tę wiadomość