X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania 40+
Odpowiedz

Starania 40+

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2021, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blawatek wrote:
    Moniczka, beta później już nie przyrasta tak szybko kochana. Jaki miałaś progesteron?
    Mialam 18 cos po 8 dniach spadlo do 16,80 niby nie duzo ale jednak wiesz z tą betą to ja juz nie wiem dlaczego innym do konca rosnie ładmie a inne mają pinizej normy

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2021, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po wizycie moje jajo ma juz 21mm ale jest puste bez cialka żółtego ani bez echa
    Powtarza sie sytuacja jaką miałam równe dwa lata temu i twz w marcu puste jajo płodowe

• Hekate42 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2021, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akinom 59 wrote:
    Jestem po wizycie moje jajo ma juz 21mm ale jest puste bez cialka żółtego ani bez echa
    Powtarza sie sytuacja jaką miałam równe dwa lata temu i twz w marcu puste jajo płodowe
    Monisia, tak mi przykro 😢🤗

„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
    😇11.02.2021 r.
    ❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2021, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hekate42 wrote:
    Monisia, tak mi przykro 😢🤗
    Życie

• Niebieska Gwiazda Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2021, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monie bardzo mi przykro.Tak bardzo chciałam by się tym razem udało.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2021, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika, bardzo mi przykro :( wiadomo dlaczego kolejny raz puste jajo? Moze z tej strony podraz temat.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2021, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blawatek wrote:
    Monika, bardzo mi przykro :( wiadomo dlaczego kolejny raz puste jajo? Moze z tej strony podraz temat.
    Moj gin to gamoń, jal usłyszał ze biore Encorton to myślałam ze spadnie z krzesła poza tym w moim wieku mogą sie zdarzac puste jaja a przyczyn moze byc sporo
    Od zlych plemnikow po immunologie

• milam Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2021, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej przykro mi. Ale to już wiadomo że nie rozwinie się? To chyba jeszcze młody tydzień? 5?6?

🧒 2013
    🧒 2016
    648f824a16.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2021, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milam wrote:
    Ojej przykro mi. Ale to już wiadomo że nie rozwinie się? To chyba jeszcze młody tydzień? 5?6?
    Niby mlody tydzien beta ponad 28000 ale ciałko żółte jest widoczne przy 10mm a przy 19 mm ro juz powinno byc serduszko
    Ja juz w cuda nie wierzę

• Lady_Dior Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2021, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika normalnie aż ciężko w to uwierzyć... Tak wierzyłam, że tym razem się uda ehhh😔 Przykro mi strasznie... Podjęłaś decyzję❓ Odstawiasz leki, czy czekasz jeszcze tydzień, by sprawdzić jeszcze raz ❓

age.png

2019 córka 💗
    2021 synek💙
    2024 synek💙
    Mama kp
    2013.08.26 11tc [*]
    2018.01.20 8tc [*]
    2018.05.26 cb [*]
    2020.11.21 cb [*]
    2023.02.20 6t2d [*]
    2023.06.27 cb [*]
    V Leiden hetero
    MTHFR 677 hetero
    Niedoczynność tarczycy
    HPA-1a dodatnia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2021, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady_Dior wrote:
    Monika normalnie aż ciężko w to uwierzyć... Tak wierzyłam, że tym razem się uda ehhh😔 Przykro mi strasznie... Podjęłaś decyzję❓ Odstawiasz leki, czy czekasz jeszcze tydzień, by sprawdzić jeszcze raz ❓
    Szczerze ro nie wiem jeszcze co zrobic rozum mowi co innego a serce co innego ale juz w cuda nie wierzę

• Lady_Dior Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2021, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana to poczekaj jeszcze tydzień 😘 Jeśli za tydzień sytuacja się nie zmieni to będzie w 100% wiadomo a tak może cień szansy jest...

age.png

2019 córka 💗
    2021 synek💙
    2024 synek💙
    Mama kp
    2013.08.26 11tc [*]
    2018.01.20 8tc [*]
    2018.05.26 cb [*]
    2020.11.21 cb [*]
    2023.02.20 6t2d [*]
    2023.06.27 cb [*]
    V Leiden hetero
    MTHFR 677 hetero
    Niedoczynność tarczycy
    HPA-1a dodatnia
  • kalcia64 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2021, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana przykro mi ale rozne rzeczy sie zdarzaja. Moze daj sobie jeszcze tydzien. Zreszta ty wiesz najlepiej ❤️❤️❤️

[link=https://www.suwaczki.com/]4c3tkw7iss6l03u2.png[/link]
  • Hekate42 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2021, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady_Dior wrote:
    Kochana to poczekaj jeszcze tydzień 😘 Jeśli za tydzień sytuacja się nie zmieni to będzie w 100% wiadomo a tak może cień szansy jest...
    Warto chyba dać sobie szansę, a jak się nie uda tym razem, to walcz dalej💪💪💪😘🤗

„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
    😇11.02.2021 r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2021, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam juz sil na walkę dziewczyny
    W ciagu dwoch lat straciłam 3 ciaze dwa puste jaja a biochemow to nie zliczę , nie udzwigne więcej
    Postanowiłam nie brac wiecej ani heparyny ani luteiny
    Zmniejszyłam od dzis encorton z 10 na 5 , i czekam na poronienie a ze beta wysoka i mecza mnie objawy ciazowe , ktore do tej pory dzielnie znosiłam a teraz zaczynają mnie zwyczajnie drażnić-to sobie troche kurde poczekam

• Nunia Przyjaciółka

Wysłany: 2 kwietnia 2021, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniko, jest mi niezmiernie przykro😪Ja zawsze wierzę, ze kiedyś musi się udać. Wstajemy z kolan i walczymy dalej, ale...
    Niestety rozumiem tez Twoj smutek i brak sił. I tak trudno wszystko zrozumieć i się z tym pogodzić. Najtrudniej jednak spojrzeć w głąb siebie i powiedzieć pas i odpuścić.
    Trzymaj się 🤗

Trochę mnie nie było, bo nistety walczymy z covidem, cala nasza trojka. (Nienawidzę tego słowa - tak sie pilnowalismy) Dziewczyny trzymajcie kciuki, nie jest tak źle, żeby tylko nie bylo gorzej. Swoją drogą mam nadzieje, ze limit zlych rzeczy na ten rok już wyczerpalam.
    Pozdrawiam cieplo😊

Hekate42 lubi tę wiadomość

• Hekate42 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2021, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nunia, bardzo mądre słowa - w głąb siebie jest naprawdę trudno zajrzeć i samemu sobie odpowiedzieć : czas się zatrzymać ...
    Współczuję korony, z drugiej strony - przejdziecie teraz i z głowy. Oby jak najlżej✊

😇11.02.2021 r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2021, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniczka, jest mi bardzo przykro :( wirtualnie bardzo mocno Cię przytulam. Jakakolwiek decyzję podejmiesz pamiętaj, że jesteśmy tu dla Ciebie ❤
    Niunia, bardzo mądre słowa. Chyba kazda z nas boi się, że po prostu się nie uda. I jak to życie wtedy będzie dalej wyglądało.
    Hekate, oby czas szybko minął, żebyście mogli juz podziałać:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2021, 20:59

Akinom 59 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2021, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam kochane za dobre slowo i wsparcie
    To naprawdę wiele sla mnie znaczy
    Z okazji Swiat Wielkiej Nocy zycze wam skarby spokoju
    Zdrówka i wiary w lepsze jutro

• kalcia64 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2021, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akinom 59 wrote:
    Dziękuję Wam kochane za dobre slowo i wsparcie
    To naprawdę wiele sla mnie znaczy
    Z okazji Swiat Wielkiej Nocy zycze wam skarby spokoju
    Zdrówka i wiary w lepsze jutro
    Wesolych Swiat kochana. Jak sie trzymasz 💚💚❤️❤️

[link=https://www.suwaczki.com/]4c3tkw7iss6l03u2.png[/link]
‹‹ 159 160 161 162 163 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ