Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBlawatek wrote:Moniczka, beta później już nie przyrasta tak szybko kochana. Jaki miałaś progesteron?
-
nick nieaktualny
-
Akinom 59 wrote:Jestem po wizycie moje jajo ma juz 21mm ale jest puste bez cialka żółtego ani bez echa
Powtarza sie sytuacja jaką miałam równe dwa lata temu i twz w marcu puste jajo płodowe„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlawatek wrote:Monika, bardzo mi przykro wiadomo dlaczego kolejny raz puste jajo? Moze z tej strony podraz temat.
Od zlych plemnikow po immunologie -
nick nieaktualnymilam wrote:Ojej przykro mi. Ale to już wiadomo że nie rozwinie się? To chyba jeszcze młody tydzień? 5?6?
Ja juz w cuda nie wierzę -
Monika normalnie aż ciężko w to uwierzyć... Tak wierzyłam, że tym razem się uda ehhh😔 Przykro mi strasznie... Podjęłaś decyzję❓ Odstawiasz leki, czy czekasz jeszcze tydzień, by sprawdzić jeszcze raz ❓
-
nick nieaktualnyLady_Dior wrote:Monika normalnie aż ciężko w to uwierzyć... Tak wierzyłam, że tym razem się uda ehhh😔 Przykro mi strasznie... Podjęłaś decyzję❓ Odstawiasz leki, czy czekasz jeszcze tydzień, by sprawdzić jeszcze raz ❓
-
Kochana to poczekaj jeszcze tydzień 😘 Jeśli za tydzień sytuacja się nie zmieni to będzie w 100% wiadomo a tak może cień szansy jest...
-
Lady_Dior wrote:Kochana to poczekaj jeszcze tydzień 😘 Jeśli za tydzień sytuacja się nie zmieni to będzie w 100% wiadomo a tak może cień szansy jest...„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
nick nieaktualnyNie mam juz sil na walkę dziewczyny
W ciagu dwoch lat straciłam 3 ciaze dwa puste jaja a biochemow to nie zliczę , nie udzwigne więcej
Postanowiłam nie brac wiecej ani heparyny ani luteiny
Zmniejszyłam od dzis encorton z 10 na 5 , i czekam na poronienie a ze beta wysoka i mecza mnie objawy ciazowe , ktore do tej pory dzielnie znosiłam a teraz zaczynają mnie zwyczajnie drażnić-to sobie troche kurde poczekam -
Moniko, jest mi niezmiernie przykro😪Ja zawsze wierzę, ze kiedyś musi się udać. Wstajemy z kolan i walczymy dalej, ale...
Niestety rozumiem tez Twoj smutek i brak sił. I tak trudno wszystko zrozumieć i się z tym pogodzić. Najtrudniej jednak spojrzeć w głąb siebie i powiedzieć pas i odpuścić.
Trzymaj się 🤗
Trochę mnie nie było, bo nistety walczymy z covidem, cala nasza trojka. (Nienawidzę tego słowa - tak sie pilnowalismy) Dziewczyny trzymajcie kciuki, nie jest tak źle, żeby tylko nie bylo gorzej. Swoją drogą mam nadzieje, ze limit zlych rzeczy na ten rok już wyczerpalam.
Pozdrawiam cieplo😊Hekate42 lubi tę wiadomość
-
Nunia, bardzo mądre słowa - w głąb siebie jest naprawdę trudno zajrzeć i samemu sobie odpowiedzieć : czas się zatrzymać ...
Współczuję korony, z drugiej strony - przejdziecie teraz i z głowy. Oby jak najlżej✊„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
nick nieaktualnyMoniczka, jest mi bardzo przykro wirtualnie bardzo mocno Cię przytulam. Jakakolwiek decyzję podejmiesz pamiętaj, że jesteśmy tu dla Ciebie ❤
Niunia, bardzo mądre słowa. Chyba kazda z nas boi się, że po prostu się nie uda. I jak to życie wtedy będzie dalej wyglądało.
Hekate, oby czas szybko minął, żebyście mogli juz podziałaćWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2021, 20:59
Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Akinom 59 wrote:Dziękuję Wam kochane za dobre slowo i wsparcie
To naprawdę wiele sla mnie znaczy
Z okazji Swiat Wielkiej Nocy zycze wam skarby spokoju
Zdrówka i wiary w lepsze jutro[link=https://www.suwaczki.com/][/link]