Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Akinom 59 wrote:Bol plecow nie odpuszcza, a od wczoraj bolą nerki tak mocno
Pije rumianek i pokrzywę. Jutro musze do lekarza koniecznie!
A miałaś już kiedyś takie incydenty z bólem pleców nerek ? Na pewno wszystko się wyjaśni i jeszcze zaświeci słońce🤗 -
nick nieaktualnyNunia wrote:Kochana musisz sobie jakoś ulżyć i faktycznie skontaktuj się z lekarzem...
A miałaś już kiedyś takie incydenty z bólem pleców nerek ? Na pewno wszystko się wyjaśni i jeszcze zaświeci słońce🤗 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymilam wrote:Sprawdź a może się zdziwisz 🙂 i koniecznie do lekarza z nerkami!
Poza tym nawet pierscienia nie bylo pusto
No i rozmiar spory , mam tylko nadzieję ze odpuszczą w koncu te objawy bo bo nic nie daje rady zrobic w domu , ledwo xhidze rano a dzieci sie martwią -
Akinom 59 wrote:Mam okropne bole pleców , sikam duzo, lekkie mdłosci , wzrost apetytu a potem znowu mdlosci i ogolnie do du...
Nie wiem czy sprawdzac w czwartek czy beta i prog juz spadają
życie jest popaprane☹️„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualny
-
Słuchajcie dziewczyny, w tym cyklu cały czas wychodzą mi negatywne testy owulacyjne, w sensie że ta druga kreska w ogóle się nie pojawia albo jakiś delikatny cień. Zwykle na tym etapie (15 dc) to już jest porządnie widoczna druga kreska. Czy to raczej znaczy że testy są trefne - ale wszystkie? Czy że po prostu nie ma owulacji? Testy mam z allegro takie najtańsze
-
nick nieaktualnymilam wrote:Słuchajcie dziewczyny, w tym cyklu cały czas wychodzą mi negatywne testy owulacyjne, w sensie że ta druga kreska w ogóle się nie pojawia albo jakiś delikatny cień. Zwykle na tym etapie (15 dc) to już jest porządnie widoczna druga kreska. Czy to raczej znaczy że testy są trefne - ale wszystkie? Czy że po prostu nie ma owulacji? Testy mam z allegro takie najtańsze
-
nick nieaktualny