Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKalcia, plan jest a to najważniejsze:) no i dobre nastawienie
Moniczko,bardzo mocno kochana Cię przytulam. Bardzo, bardzo mocno ❤
Witam serdecznie nowe dziewczyny 🥰 Trzymam kciuki
Troszkę mnie mniej na forum ostatnio bo mamy komunię Córci w niedzielę Duże przeżycie dla nasWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2021, 22:40
-
Hekate42 wrote:23.04 zrobiłam w szpitalu, ale wynik odbiorę dopiero 07.05 przy kolejnej becie.
@ nr 2 przyszła i jest intensywna...
Głowa pełna żalu - to idealne określenie - pasuje jak ulał również do mnie.
Moniczki przeżycie dodatkowo dają do myślenia🥺🤷♀️
Póki co wiec zapisałam się na szczepienie i zamierzam wykonać tomografię szczęki.
I choć niby wierzę, że zajdę i będzie dobrze, to niestety coraz mniej😢
Trzeba wierzy, że będzie dobrze😘 A może jak głowa zajmie się codziennością to wszystko się ułoży ☺Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
kalcia64 wrote:Jestem już po konsultacji z dietetykiem klinicznym . No mam ostra nietolerancję glutenu i laktozy . Czekam właśnie na plan podrasowania i wyleczenia moich problemów zdrowotnych nawracających boli brzucha gazów zapalenia pęcherza . W sobotę jade na badanie w moczu na bakterie i grzyby . Muszę zrobić badanie na czystość pochwy tez grzyby i bakterie . W przyszłym tygodniu będę mieć cały plan suplementacji i plan badań jakie muszę jeszcze wykonać . Muszę pod radować jeszcze poziom żelaza vit d . Będzie mi zbijać FSh . Dziś tez jestem po wstępnej konsultacji z endokrynologiem . Pani dietetyk kazała zbić TSH obecnie mam 2.02 . Wiem ze dostanę jakieś lekarstwo ale w małej dawcę 25mg. W tym tygodniu dodałam do suplementacji Dhea 50mg i ubiquinol 200 mg to lepiej przyswajalna wersja CoQ 10 . No to chyba na tyle
-
FrezJa wrote:Kalcia a dowiedzialaś się tam czegos nowego? Warto?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2021, 12:33
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyHekate42 wrote:Moniczko- jak się czujesz Kochana?🤗
Wpadłam w wir porządków, przemalowywania pokoju, jeszcze przygotowania do komunii , wiec mam co robić
Chcę zrobić przeciwciała przeciwłożyskowe!
A wy jak sie macie słoneczka moje??!
Mam nadzieję ze nie poddałyście się!! Trzeba próbowac i walczyc do końca
Przytulam cieplutko i życzę udanego weekendu kochane🤗🤗❤❤😘😘 -
Cieszę się. Dobrze, że macie komunię- zajmiesz głowę czym innym😘
Ja sobie żyję z dnia na dzień.
Beta obecnie 15, niemal 3 miesiące po zabiegu.
W poniedziałek idę do ginki na kontrolę, myślę że da zielone światło.
A co u reszty?„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Hej kochane. Ja bylam u innej lekarki. Kazała zrobić jeszcze inne badania, jak poznała moją historię. Teraz komork Nk i przrciwciala hla1 i hla2.
Poza tym na usg jakaś torbiel do obserwacji.
Za to emocjonalnie nie za dobrze. Ciągle smutek i placzliwosc, już nie mam siły. Nie wiem, czy nie powinnam skorzystac z psychoterapi i tabletek. Nawet ta lekarka sugerowała, zeby głowę oczyścić i wrócić do formy. Jestem przybita ...
Nastepna wizyta 02.06. z wynikami. -
Nunia, ja do tej pory miewam okresy płaczu z byle powodu🤗i tez się zastanawiałam nad lekami, póki co nie biorę. Cały czas mam gdzieś z tylu głowy, że zajdę i dlatego nie biorę nic🤷♀️
Nunia lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualnyNunia wrote:Hej kochane. Ja bylam u innej lekarki. Kazała zrobić jeszcze inne badania, jak poznała moją historię. Teraz komork Nk i przrciwciala hla1 i hla2.
Poza tym na usg jakaś torbiel do obserwacji.
Za to emocjonalnie nie za dobrze. Ciągle smutek i placzliwosc, już nie mam siły. Nie wiem, czy nie powinnam skorzystac z psychoterapi i tabletek. Nawet ta lekarka sugerowała, zeby głowę oczyścić i wrócić do formy. Jestem przybita ...
Nastepna wizyta 02.06. z wynikami.Nunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHekate42 wrote:Nunia, ja do tej pory miewam okresy płaczu z byle powodu🤗i tez się zastanawiałam nad lekami, póki co nie biorę. Cały czas mam gdzieś z tylu głowy, że zajdę i dlatego nie biorę nic🤷♀️
My same wiemy czego potrzebujemy ! Naprawde !
Piszemy na forach by lepiej sie poczuc by ktos nas zrozumiał, wesparł ,dobrym słowem obdarzył, i nie ma w tym nic złego , sama tez tak robie! Ale przychodzi moment ze nie dajemy rady tego udźwignąć i !! Albo idziemy do specjalisty ktory nam pomoze i z tego wychodzimy albo zaczynamy pić albo co gorsza popełniamy imne błedy!
Życie nie jest proste! Niesie ze sobą radosc ale i smutek żal i rozczarowanie
Mam nadzieje ze znajdziecie dla siebie dobre rozwiazanie i zaczniecie zyc! -
Moniko, masz rację- trzeba szukać pozytywów w tym, co się już ma🤗
Pogoda, na szczęście nastraja pozytywnie😍
Miłego dnia😘Akinom 59 lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️