X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania 40+
Odpowiedz

Starania 40+

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2021, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalcia, plan jest a to najważniejsze:) no i dobre nastawienie ;)

Moniczko,bardzo mocno kochana Cię przytulam. Bardzo, bardzo mocno ❤

Witam serdecznie nowe dziewczyny 🥰 Trzymam kciuki :)

Troszkę mnie mniej na forum ostatnio bo mamy komunię Córci w niedzielę:) Duże przeżycie dla nas :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2021, 22:40

• Nunia Przyjaciółka

Wysłany: 29 kwietnia 2021, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hekate42 wrote:
    23.04 zrobiłam w szpitalu, ale wynik odbiorę dopiero 07.05 przy kolejnej becie.
    @ nr 2 przyszła i jest intensywna...
    Głowa pełna żalu - to idealne określenie - pasuje jak ulał również do mnie.
    Moniczki przeżycie dodatkowo dają do myślenia🥺🤷‍♀️
    Póki co wiec zapisałam się na szczepienie i zamierzam wykonać tomografię szczęki.

I choć niby wierzę, że zajdę i będzie dobrze, to niestety coraz mniej😢

Trzeba wierzy, że będzie dobrze😘 A może jak głowa zajmie się codziennością to wszystko się ułoży ☺

Akinom 59 lubi tę wiadomość

• Nunia Przyjaciółka

Wysłany: 29 kwietnia 2021, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalcia64 wrote:
    Jestem już po konsultacji z dietetykiem klinicznym . No mam ostra nietolerancję glutenu i laktozy . Czekam właśnie na plan podrasowania i wyleczenia moich problemów zdrowotnych nawracających boli brzucha gazów zapalenia pęcherza . W sobotę jade na badanie w moczu na bakterie i grzyby . Muszę zrobić badanie na czystość pochwy tez grzyby i bakterie . W przyszłym tygodniu będę mieć cały plan suplementacji i plan badań jakie muszę jeszcze wykonać . Muszę pod radować jeszcze poziom żelaza vit d . Będzie mi zbijać FSh . Dziś tez jestem po wstępnej konsultacji z endokrynologiem . Pani dietetyk kazała zbić TSH obecnie mam 2.02 . Wiem ze dostanę jakieś lekarstwo ale w małej dawcę 25mg. W tym tygodniu dodałam do suplementacji Dhea 50mg i ubiquinol 200 mg to lepiej przyswajalna wersja CoQ 10 . No to chyba na tyle
    Kalcia to plan jest niezły. Wsxystkie diagnozy wyglądają też obiecująco. Będzie dobrze🙂

• FrezJa Przyjaciółka

Wysłany: 29 kwietnia 2021, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heparyne mi powiedziala dostane jak beda 2 kreski...

• kalcia64 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2021, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny . Jeszcze zastanawiam się nad programem Agnieszki Grobelnej .. Czy ktoras o niej slyszala ❤️💚

Havana3 lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]4c3tkw7iss6l03u2.png[/link]
  • FrezJa Przyjaciółka

Wysłany: 30 kwietnia 2021, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalcia64 wrote:
    Dzięki dziewczyny . Jeszcze zastanawiam się nad programem Agnieszki Grobelnej .. Czy ktoras o niej slyszala ❤️💚
    Ja nie....Napisz cos wiecej prosze :)

• kalcia64 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2021, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FrezJa wrote:
    Ja nie....Napisz cos wiecej prosze :)
    Hej . Ja bylam ostatnio na jej weabiner Tak to sie nazywa chyba . Znajdziesz ja na FB. Ma 3 rozne programy. Dla tego pytalam czy Tutaj ktos o niej slyszal

• FrezJa Przyjaciółka

Wysłany: 30 kwietnia 2021, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalcia64 wrote:
    Hej . Ja bylam ostatnio na jej weabiner Tak to sie nazywa chyba . Znajdziesz ja na FB. Ma 3 rozne programy. Dla tego pytalam czy Tutaj ktos o niej slyszal
    Kalcia a dowiedzialaś się tam czegos nowego? Warto?

• kalcia64 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2021, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FrezJa wrote:
    Kalcia a dowiedzialaś się tam czegos nowego? Warto?
    Kobitki mowi z sensem . Paine kupowaly program jedna za druga. Znajdz ja na fb moze bedzie jakis nowy webbaner czy jak to sie zwie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2021, 12:33

• milam Autorytet

Wysłany: 2 maja 2021, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalcia64, super z tym dietetykiem, jakiś konkretny człowiek widać. Na nietolerancję laktozy i glutenu jakie badania robiłaś?

🧒 2013
    🧒 2016
    648f824a16.png
  • FrezJa Przyjaciółka

Wysłany: 6 maja 2021, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hop hop dziewczyny! Co tak cicho się zrobiło?
    :)

• milam Autorytet

Wysłany: 7 maja 2021, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie, co tam u was? Jakieś kreski? Ja wczoraj wzięłam drugą dawkę szczepionki a akurat mam owulację. Odpuszczamy ten miesiąc.

🧒 2013
    🧒 2016
    648f824a16.png
  • Hekate42 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2021, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniczko- jak się czujesz Kochana?🤗

„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
    😇11.02.2021 r.
    ❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2021, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hekate42 wrote:
    Moniczko- jak się czujesz Kochana?🤗
    Hej skarbie ❤ wracam do żywych jeszcze plamię , raz bardziej raz mniej ale jest juz dobrze
    Wpadłam w wir porządków, przemalowywania pokoju, jeszcze przygotowania do komunii , wiec mam co robić
    Chcę zrobić przeciwciała przeciwłożyskowe!
    A wy jak sie macie słoneczka moje??!
    Mam nadzieję ze nie poddałyście się!! Trzeba próbowac i walczyc do końca
    Przytulam cieplutko i życzę udanego weekendu kochane🤗🤗❤❤😘😘

• Hekate42 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2021, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę się. Dobrze, że macie komunię- zajmiesz głowę czym innym😘

Ja sobie żyję z dnia na dzień.
    Beta obecnie 15, niemal 3 miesiące po zabiegu.
    W poniedziałek idę do ginki na kontrolę, myślę że da zielone światło.
    A co u reszty?

„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
    😇11.02.2021 r.
  • Nunia Przyjaciółka

Wysłany: 9 maja 2021, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane. Ja bylam u innej lekarki. Kazała zrobić jeszcze inne badania, jak poznała moją historię. Teraz komork Nk i przrciwciala hla1 i hla2.
    Poza tym na usg jakaś torbiel do obserwacji.
    Za to emocjonalnie nie za dobrze. Ciągle smutek i placzliwosc, już nie mam siły. Nie wiem, czy nie powinnam skorzystac z psychoterapi i tabletek. Nawet ta lekarka sugerowała, zeby głowę oczyścić i wrócić do formy. Jestem przybita ...
    Nastepna wizyta 02.06. z wynikami.

• Hekate42 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2021, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nunia, ja do tej pory miewam okresy płaczu z byle powodu🤗i tez się zastanawiałam nad lekami, póki co nie biorę. Cały czas mam gdzieś z tylu głowy, że zajdę i dlatego nie biorę nic🤷‍♀️

Nunia lubi tę wiadomość

😇11.02.2021 r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2021, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nunia wrote:
    Hej kochane. Ja bylam u innej lekarki. Kazała zrobić jeszcze inne badania, jak poznała moją historię. Teraz komork Nk i przrciwciala hla1 i hla2.
    Poza tym na usg jakaś torbiel do obserwacji.
    Za to emocjonalnie nie za dobrze. Ciągle smutek i placzliwosc, już nie mam siły. Nie wiem, czy nie powinnam skorzystac z psychoterapi i tabletek. Nawet ta lekarka sugerowała, zeby głowę oczyścić i wrócić do formy. Jestem przybita ...
    Nastepna wizyta 02.06. z wynikami.
    Tabletki moze od razu nie! Ale porada rozmowa z psychologiem jak najbardziej kotuś

Nunia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2021, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hekate42 wrote:
    Nunia, ja do tej pory miewam okresy płaczu z byle powodu🤗i tez się zastanawiałam nad lekami, póki co nie biorę. Cały czas mam gdzieś z tylu głowy, że zajdę i dlatego nie biorę nic🤷‍♀️
    Hekate ja powiem od siebie tak
    My same wiemy czego potrzebujemy ! Naprawde !
    Piszemy na forach by lepiej sie poczuc by ktos nas zrozumiał, wesparł ,dobrym słowem obdarzył, i nie ma w tym nic złego , sama tez tak robie! Ale przychodzi moment ze nie dajemy rady tego udźwignąć i !! Albo idziemy do specjalisty ktory nam pomoze i z tego wychodzimy albo zaczynamy pić albo co gorsza popełniamy imne błedy!
    Życie nie jest proste! Niesie ze sobą radosc ale i smutek żal i rozczarowanie
    Mam nadzieje ze znajdziecie dla siebie dobre rozwiazanie i zaczniecie zyc!

• Hekate42 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2021, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniko, masz rację- trzeba szukać pozytywów w tym, co się już ma🤗
    Pogoda, na szczęście nastraja pozytywnie😍
    Miłego dnia😘

Akinom 59 lubi tę wiadomość

😇11.02.2021 r.
‹‹ 168 169 170 171 172 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ