Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
Milkana wrote:Hej, ja też jestem tu nowa mam 39 lat i starmy się z moim mężem o dzidziusia od pół roku bezskutecznie, teraz właśnie zastanawiamy się nad klinika, chcemy się wybrać w tym tygodniu, to byłaby nasza pierwsza wizyta, mam pytanie czy po wizycie od razu podejmuje się jakieś kroki ku leczeniu, czy od razu podejmuje się decyzję o sposobie zapłodnienia?
Ja zrobiłabym na początek badania.Milkana lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymilam wrote:Monia a jak ty się czujesz? Objawy nie odpuszczają czy dają ci trochę odpocząć?
Objawy prawie całkiem odpusciły co tez troszke mnie martwi bo nagle, została tylko zadyszka przy. wchodzeniu po schodachWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2021, 12:42
-
nick nieaktualnyAkinom 59 wrote:A ja wlasnie siedze pod gabinetem gina bo w sobotę miałam dosc silne bole jajnika , i zauważyłam że szyjkę mam otwartą chce by to zbadał
Objawy prawie całkiem odpusciły co tez troszke mnie martwi bo nagle, została tylko zadyszka przy. wchodzeniu po schodach -
Akinom 59 wrote:A ja wlasnie siedze pod gabinetem gina bo w sobotę miałam dosc silne bole jajnika , i zauważyłam że szyjkę mam otwartą chce by to zbadał
Objawy prawie całkiem odpusciły co tez troszke mnie martwi bo nagle, została tylko zadyszka przy. wchodzeniu po schodach[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Akinom 59 wrote:A ja wlasnie siedze pod gabinetem gina bo w sobotę miałam dosc silne bole jajnika , i zauważyłam że szyjkę mam otwartą chce by to zbadał
Objawy prawie całkiem odpusciły co tez troszke mnie martwi bo nagle, została tylko zadyszka przy. wchodzeniu po schodach
Czekamy na info...„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
nick nieaktualnykalcia64 wrote:Czekamy na wiadomosci ❤️❤️Umnie pieknie temperature idzie w gore ale test niestety bialy. No ale to nic nowego u mnie 😂😂🙈
Serduszko nie bije
Dzis mialo 16,6 wiec juz sie skurczylo
Nic nie piszcie kochane zostawcie ❤ -
Akinom 59 wrote:Malenstwo juz sie nie rozwija
Serduszko nie bije
Nic nie piszcie kochane zostawcie ❤
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Akinom 59 wrote:Malenstwo juz sie nie rozwija
Serduszko nie bije
Nic nie piszcie kochane zostawcie ❤ -
nick nieaktualny
-
Witam nowe dziewczyny 😊 i stałe bywalczynie.
Trochę mnie nie bylo. Praktycznie stoje w miejscu.
Nie mam chęci na nic. Ten covid mnie dobil. Mija prawie miesiąc, kaszel ustępuje. Trochę gardło zdarte i podraznione. Jak minie to wracam po weekendzie majowym do pracy ...i może do starań.
-
Moniś😪❤️
Nunia obyś już czuła się tylko lepiej. Trzymam kciuki za starania.
Za wszystkie nowe staraczki też 😌