Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
Akinom 59 wrote:Kazal mi gin przyjsc miedzy 11 a 13 tygodniem ale do 10 tygodnia trzeba założyc kartę ciąży„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
U mnie dupa, 9dpo temperatura spada, na teście biało. Znaczy przyjdzie mi wziąć tą drugą dawkę szczepionki.
Chciałam was dopytać o ten inozytol bo zauważyłam że sporo osób go bierze, poczytałam trochę w necie. To jest na receptę? Moja ginekolog mi nic nie przepisuje poza Wit B12, kwasem foliowym i ostatnio koenzym Q10 dla mnie i męża, ale jeszcze nie zdążyłam kupić. Podpowiedzcie coś w sprawie inozytolu, to zalecenie lekarza czy same sobie zalecacie? -
nick nieaktualnymilam wrote:U mnie dupa, 9dpo temperatura spada, na teście biało. Znaczy przyjdzie mi wziąć tą drugą dawkę szczepionki.
Chciałam was dopytać o ten inozytol bo zauważyłam że sporo osób go bierze, poczytałam trochę w necie. To jest na receptę? Moja ginekolog mi nic nie przepisuje poza Wit B12, kwasem foliowym i ostatnio koenzym Q10 dla mnie i męża, ale jeszcze nie zdążyłam kupić. Podpowiedzcie coś w sprawie inozytolu, to zalecenie lekarza czy same sobie zalecacie?milam lubi tę wiadomość
-
milam wrote:U mnie dupa, 9dpo temperatura spada, na teście biało. Znaczy przyjdzie mi wziąć tą drugą dawkę szczepionki.
Chciałam was dopytać o ten inozytol bo zauważyłam że sporo osób go bierze, poczytałam trochę w necie. To jest na receptę? Moja ginekolog mi nic nie przepisuje poza Wit B12, kwasem foliowym i ostatnio koenzym Q10 dla mnie i męża, ale jeszcze nie zdążyłam kupić. Podpowiedzcie coś w sprawie inozytolu, to zalecenie lekarza czy same sobie zalecacie?
Ja biorę ovarin, tam w składzie jest też inozytol i kwas foliowy oraz B12 w formie metylowanej. Myślę, że warto.milam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymilam wrote:U mnie dupa, 9dpo temperatura spada, na teście biało. Znaczy przyjdzie mi wziąć tą drugą dawkę szczepionki.
Chciałam was dopytać o ten inozytol bo zauważyłam że sporo osób go bierze, poczytałam trochę w necie. To jest na receptę? Moja ginekolog mi nic nie przepisuje poza Wit B12, kwasem foliowym i ostatnio koenzym Q10 dla mnie i męża, ale jeszcze nie zdążyłam kupić. Podpowiedzcie coś w sprawie inozytolu, to zalecenie lekarza czy same sobie zalecacie?milam lubi tę wiadomość
-
Maciejka na razie dziękuję, wczoraj kupiłam jakiś suplement, zalecony co prawda dla mojego męża przez dietetyczkę kliniczną, ale chyba będę mu podbierać bo tam w składzie też jest inozytol. b-right z jarrow.
Maciejka🌸 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane ale się rozpisalyscie . Gratulacje dla pan z zielonymi kreseczkami . Umnie w tym cyklu samopoczucie tragiczne od owulacji chodzę wściekła i razdrazniona . Owiele lepiej się czułam w cyklach z letrozolum fakt ze dni kiedy brałam labletki były średnie ale przynajmniej po ovulce nie było tych skoków nastrojów . Chociaż ostatni cykl był jak dlamnie bezowulacyjny . Wkoncu po ponad 3miesiecy udało mi się wskoczyć w stara rutynę treningowa .. przynajmniej tak sienie koncentruje na staraniach i symptomach .. Od świat 4 kg przybyło i trochę miesnie mi się schowały ..[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnymilam wrote:Maciejka na razie dziękuję, wczoraj kupiłam jakiś suplement, zalecony co prawda dla mojego męża przez dietetyczkę kliniczną, ale chyba będę mu podbierać bo tam w składzie też jest inozytol. b-right z jarrow.
-
nick nieaktualnyKalcia super,że wracasz do treningu!! Mi też brakuje regularnego ruchu, ale zawsze w drugiej fazie cyklu odpuszczam...bo mam głupie myśli, że to może źle wpłynąć na ewentualną implantację 😲i tak sobie już na nią czekam...czwarty rok a ćwiczenia niestety w odstawce🙃 ale powoli chyba się jednak przełamie!
Powodzenia 😉 -
Maciejka🌸 wrote:Kalcia super,że wracasz do treningu!! Mi też brakuje regularnego ruchu, ale zawsze w drugiej fazie cyklu odpuszczam...bo mam głupie myśli, że to może źle wpłynąć na ewentualną implantację 😲i tak sobie już na nią czekam...czwarty rok a ćwiczenia niestety w odstawce🙃 ale powoli chyba się jednak przełamie!
Powodzenia 😉[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnykalcia64 wrote:Hej kochana . Myśle ze powinnaś wrócić do treningow . Ja jestem mama 5 dzieci . A od 12 lat ćwiczę nawet startowałam w zawodach fitnes w Anglii 8 lat temu i po tym jeszcze urodziłam 2ke dzieci w czwartej ciąży do 5miesiąca jeździłam do pracy na rowerze . A powiem ci ze ciąże to dlamnie okres gdzie zawsze idę w górę po 20-30 kg . Tak ze średnia waga umnie na koniec ciąży dobijają do 90kg . 🙈❤️😻
Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykalcia64 wrote:Hej kochana . Myśle ze powinnaś wrócić do treningow . Ja jestem mama 5 dzieci . A od 12 lat ćwiczę nawet startowałam w zawodach fitnes w Anglii 8 lat temu i po tym jeszcze urodziłam 2ke dzieci w czwartej ciąży do 5miesiąca jeździłam do pracy na rowerze . A powiem ci ze ciąże to dlamnie okres gdzie zawsze idę w górę po 20-30 kg . Tak ze średnia waga umnie na koniec ciąży dobijają do 90kg . 🙈❤️😻
Masz rację I super, że wróciłaś na drogę powrotu do regularnych treningów. Jak wiesz, ja aktualnie przemalowuje każdy mebel w mieszkaniu 😂😂, ale pogoda nawołuje, by też powrócić do wyjść na zewnątrz. Intensywne bieganie odpada, bo mam w złej kondycji stawy, ale marszo przebieżki, jak najbardziej wchodzą w grę. Tak tak, nasza Korlinka to cudowna mama małej gromadki i kobieta z pasją, a to też ważne 😘.Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
Ja też wróciłam do ruchu- jeżdżę na rowerze, wczoraj 15 km, dziś po pracy tez planuję popedałować.
Sport, w rozsądnych dawkach jest bezpieczny nawet w ciąży, oczywiscie jeśli nie ma przeciwskazań.
Dzisiaj 28dc, ciekawe ile tym razem, z racji zabiegu przyjdzie mi czekać 🤔
Miłego dnia😘„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Cwiczenia sa popmcne przy staranich. Wiadomo ze intensywnosc treningow i czestotliwosc trzeba przystosowac do swojej kondycji fizycznej 😍 Ale dzieki cwiczeniu poprawiamy krazenie krwi ktore jest pomocne np przy implantacji 😍😍[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Beata46 wrote:Masz rację I super, że wróciłaś na drogę powrotu do regularnych treningów. Jak wiesz, ja aktualnie przemalowuje każdy mebel w mieszkaniu 😂😂, ale pogoda nawołuje, by też powrócić do wyjść na zewnątrz. Intensywne bieganie odpada, bo mam w złej kondycji stawy, ale marszo przebieżki, jak najbardziej wchodzą w grę. Tak tak, nasza Korlinka to cudowna mama małej gromadki i kobieta z pasją, a to też ważne 😘.
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Właśnie Maciejka 😊 masz już test za sobą ❓😊
Ja Was podziwiam za ćwiczenia, bo ja się niestety zapuściłam 🙈 Moja kondycja wynosi mniej niż zero od kiedy urodziłam córkę 🙈
Hekate42 kochana a Ty będziesz szybciej przystępować do starań, czy jednak odpuszczasz na pół roku ❓ Beta już spadła do 0❓ Tak, czy siak trzymam kciuki 😌😘 -
milam wrote:Jak tam Monika, kiedy masz wizytę? Maciejka czy ty już testowałaś w tym cyklu? A Kalcia?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Lady_Dior wrote:Właśnie Maciejka 😊 masz już test za sobą ❓😊
Ja Was podziwiam za ćwiczenia, bo ja się niestety zapuściłam 🙈 Moja kondycja wynosi mniej niż zero od kiedy urodziłam córkę 🙈
Hekate42 kochana a Ty będziesz szybciej przystępować do starań, czy jednak odpuszczasz na pół roku ❓ Beta już spadła do 0❓ Tak, czy siak trzymam kciuki 😌😘
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]