Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
Maciejka🌸 wrote:Gratuluję 💓 u Ciebie to już połowa ciąży,prawda? Jak samopoczucie? Pewnie już gdzieś napisałaś,ale wszystkiego raczej nie uda mi się doczytać 😉
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNikola.1984 wrote:Powiem Ci ze strach jest i będzie już cała ciąże. Jestem na clexane i luteinie. Jutro mam połówkowe i bardzo się boję.
Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNunia wrote:Maciejka tez Cię serdecznie witam😄
Żadna z nas nie lubi niepowodzeń ale nadzieja zawsze istnieje. I na tym forum są tutaj dziewczyny, które mogą być przykładem.
Trzymamy kciuki za owocne starania🤗
Czytałam, że w lutym przeżyłaś stratę dzieciątka 😟bardzo mi przykro,...,mam nadzieję, że doszłaś już do siebie...
😘Nunia lubi tę wiadomość
-
Nikola.1984 wrote:Powiem Ci ze strach jest i będzie już cała ciąże. Jestem na clexane i luteinie. Jutro mam połówkowe i bardzo się boję.
Nikola.1984, Akinom 59 lubią tę wiadomość
-
Maciejka🌸 wrote:Dziękuję Ci 😊
Czytałam, że w lutym przeżyłaś stratę dzieciątka 😟bardzo mi przykro,...,mam nadzieję, że doszłaś już do siebie...
😘
Doszłam fizycznie do formy ale w głowie wciąż niespełnione marzenia. Myślałam, ze bede starać sie na koniec kwietnia, tym razem odpuściłam bo muszę dojść do formy po covidzie.
Nie wiem już po mału, czy bede miała odwagę.
Chciałabym ale wciąż rozmyślam. -
nick nieaktualny
-
Nikola1984 gratuluję zdrowej córci😘 Pamiętam, że marzyłaś o córce a z początku był chłopak nie😁❓
Maciejka witaj i powodzenia w staraniach 😊Nikola.1984, Akinom 59, Maciejka🌸 lubią tę wiadomość
-
Lady_Dior wrote:Nikola1984 gratuluję zdrowej córci😘 Pamiętam, że marzyłaś o córce a z początku był chłopak nie😁❓
Maciejka witaj i powodzenia w staraniach 😊 -
Nikola.1984 wrote:Dziewczyny jestem po połówkowym i zdrowa dziewczynka
Gratuluję! Niech się zdrowo rozwija dalej
✊✊✊
Nikola.1984, Akinom 59 lubią tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualnyNunia wrote:W sumie to strata była nawet w styczniu.
Doszłam fizycznie do formy ale w głowie wciąż niespełnione marzenia. Myślałam, ze bede starać sie na koniec kwietnia, tym razem odpuściłam bo muszę dojść do formy po covidzie.
Nie wiem już po mału, czy bede miała odwagę.
Chciałabym ale wciąż rozmyślam.
Życzę Ci szybkiego powrotu do formy,no i trzymam kciuki 😘Nunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikola1984 ja też musiałam brać antybiotyk - dokładnie w dniu kiedy dowiedziałam się o ciąży, czyli 9dpo ale antybiotyki nie są jeszcze takie straszne-są gorsze leki. Teraz już wiesz, że córcia zdrowa i tylko się cieszyć 😁 Ja planuję za parę tygodni coś już kupić dla synka🙂
Maciejka ojj to już trzymam kciuki 😃 Wiem jak to jest z tym nakręcaniem się 😁 a jeśli wykres jest obiecujący to już w ogóle. Obyś zobaczyła wymarzone 2kreski😊
Moniś a Ty będziesz teraz czekać do prenatalnych, czy pójdziesz jeszcze wcześniej na wizytę 🙂❓ Niech maluszek dalej rośnie zdrowo 😘Maciejka🌸 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLady_Dior wrote:
Maciejka ojj to już trzymam kciuki 😃 Wiem jak to jest z tym nakręcaniem się 😁 a jeśli wykres jest obiecujący to już w ogóle. Obyś zobaczyła wymarzone 2kreski😊
ponoć w Rossmanie jest promocja na testy ciążowe,więc w poniedziałek po 14:00 podskocze, ...a wtedy pewnie nie wytrzymam i sikne po poludniu,9dpo🙃a co tam...dawno nie testowałam to odrobię straty 😆
-
Lady_Dior wrote:Nikola1984 ja też musiałam brać antybiotyk - dokładnie w dniu kiedy dowiedziałam się o ciąży, czyli 9dpo ale antybiotyki nie są jeszcze takie straszne-są gorsze leki. Teraz już wiesz, że córcia zdrowa i tylko się cieszyć 😁 Ja planuję za parę tygodni coś już kupić dla synka🙂
Moniś a Ty będziesz teraz czekać do prenatalnych, czy pójdziesz jeszcze wcześniej na wizytę 🙂❓ Niech maluszek dalej rośnie zdrowo 😘 -
nick nieaktualny