Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Blawatek wrote:Dziewczyny, kopnijcie w tylek. 39 lat, jedno dziecko na koncie, starania o drugie. Po clo dwie torbiele. Dostalam antyki na miesiąc. I jakoś straciłam nadzieję
Bławatku- co to jest miesiąc w przypadku wieczności ?🤗
Jesteś jeszcze młoda- masz czas, choć nie powiem, że tyle, co młódki, bo bym skłamała.
Nie załamuj się proszę 🙂„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualnyHekate42 wrote:Bławatku- co to jest miesiąc w przypadku wieczności ?🤗
Jesteś jeszcze młoda- masz czas, choć nie powiem, że tyle, co młódki, bo bym skłamała.
Nie załamuj się proszę 🙂 -
Blawatek wrote:Hekate42 :* jakos tak sama sobie narzuciłam, że do 40stki. A ta w październiku.
Jak trafisz na zdrową komórkę, to i później się uda😋„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Dostalam wynik progesterone 76 nmol/L to na polski przelicznik to mój progesteron wynosi 30.05 by/mL w 4 tygodniu ciąży bo robiłam go 8 /06 to 14dpo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2021, 18:21
Lady_Dior, milam lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Kalcia piękne kreseczki i super progesteron 😁😁 Oby tak dalej 😊 Bardzo bym chciała, żeby każdej z tego wątku się udało 😘
Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
Bławatek ja tez 39, w październiku 40, jedno dziecko na koncie i zaczynam tracić nadzieje na drugie bo podobnie jak Ty założyłam sobie do 40stki, pierwsze od razu w pierwszym cyklu był szok i niedowierzanie ze to już i tak szybko, a teraz tyle cykli i nic
kalcia64 lubi tę wiadomość
-
Lady_Dior wrote:Kalcia piękne kreseczki i super progesteron 😁😁 Oby tak dalej 😊 Bardzo bym chciała, żeby każdej z tego wątku się udało 😘
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyMilkana wrote:Bławatek ja tez 39, w październiku 40, jedno dziecko na koncie i zaczynam tracić nadzieje na drugie bo podobnie jak Ty założyłam sobie do 40stki, pierwsze od razu w pierwszym cyklu był szok i niedowierzanie ze to już i tak szybko, a teraz tyle cykli i nic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2021, 08:13
-
kalcia64 wrote:dzięki kochana . Ja tez wszystkim życzę żeby się udało 💚✅ Trochę się martwiłam o ten progesteron ale chyba ja na 4 tydzień to jest dobry ❤️„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Blawatek wrote:No to jesteśmy dokładnie w tym samym wieku. Robiłaś amh?